14 Nisan 2016, Perşembe 08:37:03

Kapadokya'da geçen yıla göre büyük artış

Kapadokya Havalimanı'nda İzmir ve Antalya karşılıklı seferlerinin de başlamasıyla yılın ilk 3 ayında, yolcu ve uçak trafiğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 58,5 artış gerçekleşti.
  • kendi vatandaşına yabancı para üstünden,fahiş fiyata balon turu satılıyor, esnaf,otelciler vs hepsi turist kazıklama derdindeler, özellikle japonya'dan gelenlerin hemen hepsi şikayetçi, japonları kazıklayan sahte halı,kilim satanlar, dandik çömlekleri kaliteli diye pazarlayanlar,türkiye'de evli oldukları halde japon bayanlarla takılıp paralarını kapanlar vs japonya'da kaç kere haber oldular,konsolosluğa kaç kere şikayet edildi,davalar açıldı haberiniz var mı ey millet? ayrıca gelen turist sayısı vs rakamları şişiriyorlar,inanmayın !
  • Cok yakında Dubai-Kapadokya ve Kapadokya-Dubai seferleri karşıklı olarak başlayacak.Simdilik gizli tutuluyor.Nevşehire hayırlı olsun.
  • Anadolu'da son 5 yılın en hızlı büyüyen havalimanı BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANI olacak....Anadolujet'in yeni uçakları geldiğinde Bursa'dan Van,Adana,Antalya,Ordu-Giresun seferleri de başlayacak...Var olan seferlerin de (Trabzon,Erzurum,Diyarbakır,Samsun,Muş,Ankara)frekansları artacak....Uçuş okullarının da gözdesi olacak(istanbul havacılık kulubü,girne amerikan üniversitesi,gordiyon havacılık) ve son olarak da Aquila uçak fabrikasının havalimanı yakınlarına kurulacak olması....hepsi Bursa Yenişehiri uçuracak......
  • Nerde orgi haberimiz

Kapadokya Havalimanı'nda İzmir ve Antalya karşılıklı seferlerinin de başlamasıyla yılın ilk 3 ayında, yolcu ve uçak trafiğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 58,5 artış gerçekleşti.

Kapadokya Havalimanı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mart ayında Kapadokya Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12 artışla 22 bin 724 oldu.

Bu yıl mart ayında Kapadokya Havalimanına iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 77 artışla 341, yük trafiği 164 ton, toplam yük trafiği ise 518 tona ulaştı.

Havalimanında 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde 555 uçuş gerçekleşirken, 2016 yılının aynı döneminde yüzde 58,5'lik artışla 880 uçuş yapıldı.

Havalimanını 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde 57 bin 875 yolcu tercih ederken, bu sayı 2016 yılının aynı döneminde yüzde
17'lik artışla 67 bin 745 kişiye ulaştı.

Kapadokya'da geçen yıla göre büyük artış

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kapardokya ~ 8 yıl önce
kendi vatandaşına yabancı para üstünden,fahiş fiyata balon turu satılıyor, esnaf,otelciler vs hepsi turist kazıklama derdindeler, özellikle japonya'dan gelenlerin hemen hepsi şikayetçi, japonları kazıklayan sahte halı,kilim satanlar, dandik çömlekleri kaliteli diye pazarlayanlar,türkiye'de evli oldukları halde japon bayanlarla takılıp paralarını kapanlar vs japonya'da kaç kere haber oldular,konsolosluğa kaç kere şikayet edildi,davalar açıldı haberiniz var mı ey millet? ayrıca gelen turist sayısı vs rakamları şişiriyorlar,inanmayın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seferi ~ 8 yıl önce
Ramazanda uçağa binince seferi mi oluyoruz?O zaman oruc tutmayalım mi?Ya da uçağa binince daha mübarek olur sanki.Dualı ucak az yakit yakar derler.
Emirates(DXB-NAV) ~ 8 yıl önce
Cok yakında Dubai-Kapadokya ve Kapadokya-Dubai seferleri karşıklı olarak başlayacak.Simdilik gizli tutuluyor.Nevşehire hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insallah ~ 8 yıl önce
Insallah!
LTBR ~ 8 yıl önce
Anadolu'da son 5 yılın en hızlı büyüyen havalimanı BURSA YENİŞEHİR HAVALİMANI olacak....Anadolujet'in yeni uçakları geldiğinde Bursa'dan Van,Adana,Antalya,Ordu-Giresun seferleri de başlayacak...Var olan seferlerin de (Trabzon,Erzurum,Diyarbakır,Samsun,Muş,Ankara)frekansları artacak....Uçuş okullarının da gözdesi olacak(istanbul havacılık kulubü,girne amerikan üniversitesi,gordiyon havacılık) ve son olarak da Aquila uçak fabrikasının havalimanı yakınlarına kurulacak olması....hepsi Bursa Yenişehiri uçuracak......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 8 yıl önce
Nerde orgi haberimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000