24 Temmuz 2016, Pazar 10:47:02

Kapadokya'da balonlar böyle havalanıyor

Kapadokya'da balonlar, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki göstermek amacıyla sepetlerine Türk Bayrağı asarak havalanıyor.
  • En guzel turk bayragi. Turkiye bizimlesin ful destekliyoruz. Kimse sana dokunamaz. Biricik cigerimiz ve kalbimiz.
  • Balon falan uçsun ama sakın eğitim uçuşu yapılmasın.

Kapadokya'da balonlar, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki göstermek amacıyla sepetlerine Türk Bayrağı asarak havalanıyor.

Kapadokya'da faaliyet gösteren bir balon firmasının işletme müdürü Serkan Feralan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, holdinge bağlı balon firmaları olarak darbe teşebbüsüne tepkisiz kalmak istemediklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak darbelere her zaman karşı olduklarını dile getiren Feralan, "Evlerimize, iş yerlerimize asılan bayrakların yanı sıra balonlarımızın sepetlerine de Türk bayrağı asıyoruz. Bir haftadır balon sepetlerine Türk bayrağı asarak demokrasi nöbetine destek oluyoruz." dedi.

Bu eylemle Kapadokya'dan tüm dünyaya mesaj verildiğini anlatan Feralan, "Bu yolla darbelere karşı olduğumuzu ve halkın iradesine saygı duyulması gerektiğini dünyaya göstermek istedik. Devletimize güveniyoruz ve devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Ortak değerimiz olan Türk bayrağını sepetlere asarak tepkimizi ortaya koymak istedik." diye konuştu.

Bir başka bir işletmesinin müdürü Levent Nuray ise 15 Temmuz gecesi yaşanan ve ülke adına üzüntü verici olan darbe girişimi sonrası balon sepetlerine Türk bayrağı astıklarını belirtti.

Darbe girişimine karşı verilen tepkilerin milli birlik ve beraberliği daha çok pekiştirdiğini aktaran Nuray, "Her gün aynı bayrak altında birleşip gerek ülke içine gerekse yurt dışına bu şekilde mesaj vermek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Kapadokya'da balonlar böyle havalanıyor

Yorumlar

Gurbetci ~ 8 yıl önce
En guzel turk bayragi. Turkiye bizimlesin ful destekliyoruz. Kimse sana dokunamaz. Biricik cigerimiz ve kalbimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vfr ~ 8 yıl önce
Balon falan uçsun ama sakın eğitim uçuşu yapılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000