30 Mayıs 2015, Cumartesi 08:44:05

Kanadalı şarkıcı ve iki yaşındaki çocuğu uçaktan indirildi

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Sarah Blackwood, iki yaşındaki çocuğu huysuzluk yaparak ağladığı için United Airlines'ın San Francisco-Vancouver seferinden atıldığını sosyal medya hesabından paylaştı.
  • Bizde öncelik durumu şu: Gazilere ve engellilere öncelik tanınır, diye yazıyor. Bunun hamilesi de var çocuklusu da var.
  • Anne de normal değil gözüküyor. Armutun dibe düşme vakası. Adamlar isabetli birşey yapmış. Bu batılıların doğru öngörü yetenekleri takdire şayan.
  • yalnız baya bi psikopata benziyor. Bakışlara bak. Bu yaşta böyle cyco bakarsa büyüyünce kimbilir nasıl olur. Demek ki millete kan kusturdu uyuyana kadar. Bir arkadaşın çocuğu da böyle. Alışveriş merkezinden/eğlence bölümünden çıkacaklarını anladığında veya istediği bir şey alınmadığında kendini yerlere atıyor ve avaz avaz bağırıyor. Bunla kalsa iyi, yere atıp bi de yerleri yalıyor. Çocuğu bu kadar şımartır tepene çıkarırsan olacağı bu.
  • Çocuk diyince, gecen British Airways ile SFO - LHR - IST geldik. Adamlar kuçuk çocuklu yolculara öncelik tanıyorlar, daha önce bilmiyorduk, çok rahat oldu. Sonra memlekette nasıldı? Koca adamlar uçağa önce bincem diye otobüsten yarışır. Bir kişi de bebek üşümesin siz geçin demez. Keşke THY de öncelik tanısa. Arkadaşın dediği gibi, insan baba ya da anne olmadan anlayamaz.
  • Çoçuk avutma uzmanısınız herhalde? Madem bu kadar iyi biliyorsunuz çocuklarını avutamayanlara biraz yardımcı olup nasıl avutmalarını göstersenize. Nasıl insanlar olduk, anlıyamıyorum. Evet çocuk sesi rahatsızlık verebiliyor ama unutmayın siz de bir dönem çocuktunuz. Biraz anlayış gösterin.
  • Sana Yuh diyorum!! Çocuk bu ağlayacak tabi ki.Ne çeşit insan garibesisin sen?
  • Keşke çocuksuz uçuşlar olsa. Sizin avutamadığınız şımarık çocuklarınızı çekmek zorunda kalmadan.
  • Eğer gerçekten bu yüzden indirildiyse YUH diyorum. Çocuk bu. İnsan baba ya da anne olmadan anlayamaz. Biz de kimseyi isteyerek ya da bilerek rahatsız etmek istemeyiz.

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Sarah Blackwood, iki yaşındaki çocuğu huysuzluk yaparak ağladığı için United Airlines'ın San Francisco-Vancouver seferinden atıldığını sosyal medya hesabından paylaştı.

7 aylık hamile olan Blackwood, kalkmaya hazırlanan uçağın sırf kendisini indirmek için kapıya tekrar döndüğünü, kabin görevlilerinden birinin kendisini ve o sırada uyumuş olan oğlunu uçaktan çıkardığını söyledi.

United Airlines ise Blackwood ve oğlunun "güvenlik nedeniyle" uçaktan ihraç edildiğini açıkladı.

Kanadalı şarkıcı ve iki yaşındaki çocuğu uçaktan indirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizde öncelik durumu şu: Gazilere ve engellilere öncelik tanınır, diye yazıyor. Bunun hamilesi de var çocuklusu da var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Anne de normal değil gözüküyor. Armutun dibe düşme vakası. Adamlar isabetli birşey yapmış. Bu batılıların doğru öngörü yetenekleri takdire şayan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çocuk ~ 9 yıl önce
yalnız baya bi psikopata benziyor. Bakışlara bak. Bu yaşta böyle cyco bakarsa büyüyünce kimbilir nasıl olur. Demek ki millete kan kusturdu uyuyana kadar. Bir arkadaşın çocuğu da böyle. Alışveriş merkezinden/eğlence bölümünden çıkacaklarını anladığında veya istediği bir şey alınmadığında kendini yerlere atıyor ve avaz avaz bağırıyor. Bunla kalsa iyi, yere atıp bi de yerleri yalıyor. Çocuğu bu kadar şımartır tepene çıkarırsan olacağı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA ~ 9 yıl önce
Çocuk diyince, gecen British Airways ile SFO - LHR - IST geldik. Adamlar kuçuk çocuklu yolculara öncelik tanıyorlar, daha önce bilmiyorduk, çok rahat oldu. Sonra memlekette nasıldı? Koca adamlar uçağa önce bincem diye otobüsten yarışır. Bir kişi de bebek üşümesin siz geçin demez. Keşke THY de öncelik tanısa. Arkadaşın dediği gibi, insan baba ya da anne olmadan anlayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke'ye... ~ 9 yıl önce
Çoçuk avutma uzmanısınız herhalde? Madem bu kadar iyi biliyorsunuz çocuklarını avutamayanlara biraz yardımcı olup nasıl avutmalarını göstersenize. Nasıl insanlar olduk, anlıyamıyorum. Evet çocuk sesi rahatsızlık verebiliyor ama unutmayın siz de bir dönem çocuktunuz. Biraz anlayış gösterin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sana Yuh diyorum!! Çocuk bu ağlayacak tabi ki.Ne çeşit insan garibesisin sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 9 yıl önce
Keşke çocuksuz uçuşlar olsa. Sizin avutamadığınız şımarık çocuklarınızı çekmek zorunda kalmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 9 yıl önce
Eğer gerçekten bu yüzden indirildiyse YUH diyorum. Çocuk bu. İnsan baba ya da anne olmadan anlayamaz. Biz de kimseyi isteyerek ya da bilerek rahatsız etmek istemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000