04 Kasım 2009, Çarşamba 07:18:04

Kanada'da uçak çalan kişi Türk asıllı çıktı...

Kanada'da bir uçağı çaldıktan sonra üç eyalet gezen Türk asıllı Kanada vatandaşı Adam Dylan Leon, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
  • Bu yeni bi haber degil ki.. Ucak kacirildiginda da bilinen bir olaydi bu.. Ha iki yilda nasil yirtmis, onu merak ediyorum..
  • her türlü pisliği bize atmaya çalışan ve ardındanda bunlara inanlardan utanıyorum...
  • Siz pislik görmemişsiniz. Kafanızı bir Amerika'dan içeri sokunda bakın. Bu olay traji-komedidir. Kötü bir girişimdir ama sonunda kişiyi gülümsetir. Her seferinde " Ahh şu Türkler" demekten vazgeçin. Asıl medeniyet dışı olaylar medeniyet merkezi olarak gördüğünü yerlerde. Medeniyet merkezi denilen yerde medeni olarak gördüğünüz kişilerin yaptığı Pislikleri görseniz, bunun hiçbirşey olduğunu anlarsınız. Utanmayın, utanacağınız yerlerde ve pozisyonlarda da olmayın. Saygılar.
  • Nedense her türlü pislik bizim Türkler de var utanıyorum!

Mahkeme, Kanada'da uçak çaldıktan sonra 3 eyalet gezerek ABD'nin Missouri eyaletinde karayoluna inen Leon'un, çalıntı uçakla eyaletler arasında seyahat etmek, çalıntı uçakla ülkeye girme ve yasa dışı giriş suçlarını işlediğini kabul ettiğini belirtti.

Leon, mahkemeye bunalım geçirdiği için bu suçları işlediğini söyledi.

Türkiye'de doğan Yavuz Berke, Kanada'ya göçtükten sonra adını Adam Dylan Leon olarak değiştirmişti. 31 yaşındaki Leon, 6 Nisan'da dört kişilik Cessna 172 tipi uçağı Kanada'nın Ontario eyaletindeki uçuş okulundan kaçırarak ABD'ye girmişti.

Leon, 7 saat sonra uçağı Missouri'de bir yola indirmişti.

Kanada'da uçak çalan kişi Türk asıllı çıktı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yeni bi haber degil ki.. Ucak kacirildiginda da bilinen bir olaydi bu.. Ha iki yilda nasil yirtmis, onu merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her türlü pisliği bize atmaya çalışan ve ardındanda bunlara inanlardan utanıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz pislik görmemişsiniz. Kafanızı bir Amerika'dan içeri sokunda bakın. Bu olay traji-komedidir. Kötü bir girişimdir ama sonunda kişiyi gülümsetir. Her seferinde " Ahh şu Türkler" demekten vazgeçin. Asıl medeniyet dışı olaylar medeniyet merkezi olarak gördüğünü yerlerde. Medeniyet merkezi denilen yerde medeni olarak gördüğünüz kişilerin yaptığı Pislikleri görseniz, bunun hiçbirşey olduğunu anlarsınız. Utanmayın, utanacağınız yerlerde ve pozisyonlarda da olmayın. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nedense her türlü pislik bizim Türkler de var utanıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000