15 Mayıs 2015, Cuma 08:10:46

KANADA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Kanada'nın Montreal kentinin batısında boş alana düşen küçük uçaktaki iki kişi öldü.
  • Küçük uçak denmesinin sebebinin henüz elde edilmeyen bilgiden kaynaklandığını düşünüyorum. Hangi marka veya model olduğu konusunda henüz ulaşılmayan bir bilgi olabilir yani, o yüzden haberin yapılması için hangi model uçak olduğu bilgisi için beklenilmemiş ki gerek de yok. Bu bir kaza haberi ve ayrıntılar sonradan eklenebilir. Önyargılı olmayı bırakın artık.
  • Ne demek küçük uçak, burası halk gazetesi mi? Biraz havacılık lisansı lütfen.
  • "Küçük uçak" tam bir halk tabiri. Havacılık sitesinde komik duruyor. Küçük uçak demek yerine uçağın tipini, ve küçük olduğu anlaşılsın diye kaç kişilik olduğunu yazsaniz...

Kanada'nın Montreal kentinin batısında boş alana düşen küçük uçaktaki iki kişi öldü.

Quebec Eyalet Polisi Sözcüsü Joyce Kemp, Montreal'in batısındaki Ste-Lazare Havaalanı yakınlarında meydana gelen kazada ölenlerin kimliklerini tesbit etmeye çalıştıklarını açıkladı.

Görgü tanıklarının, uçağın yere dik bir şekilde çakıldığını söylediklerini kaydeden Kemp, "Düştükten sonra bir alev topu meydana gelmiş. Hafif ve küçük bir uçak. İçindeki 2 kişi de olay yerinde ölmüş" dedi.

Kazadan hemen sonra başlayan yangınsa, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Uçağın sıra evler ve iş yerlerinin bulunduğu Ste-Lazare Cite des Jeunes Bulvarı'nın hemen yanındaki boş alana düşmesinin, büyük bir faciayı önlediği de bildirildi.

Eyalet Ulaşım Güvenliği Kurulu, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KANADA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

Belirsizlik ~ 9 yıl önce
Küçük uçak denmesinin sebebinin henüz elde edilmeyen bilgiden kaynaklandığını düşünüyorum. Hangi marka veya model olduğu konusunda henüz ulaşılmayan bir bilgi olabilir yani, o yüzden haberin yapılması için hangi model uçak olduğu bilgisi için beklenilmemiş ki gerek de yok. Bu bir kaza haberi ve ayrıntılar sonradan eklenebilir. Önyargılı olmayı bırakın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne demek küçük uçak, burası halk gazetesi mi? Biraz havacılık lisansı lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Küçük uçak" tam bir halk tabiri. Havacılık sitesinde komik duruyor. Küçük uçak demek yerine uçağın tipini, ve küçük olduğu anlaşılsın diye kaç kişilik olduğunu yazsaniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000