22 Mayıs 2017, Pazartesi 10:55:10

Kamyon uçağa çarptı!

Los Angeles Havalimanı’nda 8 kişinin bulunduğu kamyon Aeromexico uçağına çarptı. Kamyon devrildi, kazada ölen olmadı.
  • burasi ahl olsa 2939284 tane yorum yazardiniz ama burasi abd.
  • los angeles gibi amerikanin en guvenli en önemli havalimanlarindan bir tanesinde böyle bir kaza olmasi korkunçtur kamyon direct uçaga çarpiyor kanadina nerde kurallar ve dikkat..turkiyede bir havalamininda boyle bir kaza olsa ne biçim hakaretler ederdi millet burdan nerdeler acaba los angeles olunca orada olur mu denir..uçakta yakit full taksi yapacak..duşunun gerisini..kanadina değilde govdesine kamyon çarpsa ne okurdu acaba..kamyon şöforu idda ederim.kural hatasi kesin yapmişitir beklemesi gerekirken durmasi gerekirken gazlamiştir ve aşiri suratli..
  • Amerikan oyunları bunlar hep şimdi uçağın kanadı çarptı diye hangi ülkeye demokrasi götürecek acaba

Los Angeles Havalimanı’nda 8 kişinin bulunduğu kamyon Aeromexico uçağına çarptı.  Kamyon devrildi, kazada ölen olmadı.

Los Angeles Uluslararası Havalimanı’nda 149 yolcusu bulunan Aeromexico Havayolları’na ait uçağa, taksi yapmaya hazırlandığı sırada kamyon çarptı. Uçağın sağ kanadına çarpan kamyon devrildi. Kamyonda bulunan 8 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralanan yolcular çevre hastanelere kaldırılırken çarpma sonrası kanatta sızıntı oluşmadığı kaydedildi.

Uçak bakıma alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kamyon uçağa çarptı!

Yorumlar

kebapci ~ 7 yıl önce
burasi ahl olsa 2939284 tane yorum yazardiniz ama burasi abd.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
los angeles gibi amerikanin en guvenli en önemli havalimanlarindan bir tanesinde böyle bir kaza olmasi korkunçtur kamyon direct uçaga çarpiyor kanadina nerde kurallar ve dikkat..turkiyede bir havalamininda boyle bir kaza olsa ne biçim hakaretler ederdi millet burdan nerdeler acaba los angeles olunca orada olur mu denir..uçakta yakit full taksi yapacak..duşunun gerisini..kanadina değilde govdesine kamyon çarpsa ne okurdu acaba..kamyon şöforu idda ederim.kural hatasi kesin yapmişitir beklemesi gerekirken durmasi gerekirken gazlamiştir ve aşiri suratli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIA ~ 7 yıl önce
Amerikan oyunları bunlar hep şimdi uçağın kanadı çarptı diye hangi ülkeye demokrasi götürecek acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000