27 Ocak 2013, Pazar 08:45:43

KALP KRİZİ RİSKİ UÇAK İNDİRTTİ!

İskandinav Hava Yolları’na (SAS) ait uçak, bir yolcunun göğüs ağrısı şikayeti üzerine Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.
  • Yolcuya verilen önemi SAS Havayollarinda net olarak görebiliyoruz. Ben iste böyle bir havayolu istiyorum. Yolcusuna önem veren. onun icin zarari göze alip bu tür önlemleri alabilen. Bravo SAS'a!
  • Hadi adamı indirdin. Uçuşu iptal edip niye yolcuyu mağdur ediyorsun. THY olsa taşlarlar valla

Alınan bilgiye göre, havalandığı Mısır’ın Şarm El Şeyh şehrinden Norveç’e giden SAS-7320 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçak İstanbul hava sahası üzerindeyken yolculardan Ardis Skjarvodj’ın (87), göğsündeki şiddetli ağrı nedeniyle durumu uçak personeline bildirildi. Kalp krizinden kuşkulanan uçak pilotu rotasını Atatürk Havalimanı’na çevirdi. Gerekli iznin ardından uçak acil inişle havalimanına indi.

Rahatsızlanan yolcu beraberindeki iki refakatçisi ile birlikte alanda hazır bekletilen ambulansla International Hospital'a kaldırıldı. Ardis Skjarvodj adlı yolcunun kalp krizi riski taşımadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Havalimanında iki saat bekleyen uçak ardından alınan uçuş iptali kararı üzerine 170 yolcu geceyi geçirmek üzere çeşitli otellere yerleştirildi.

KALP KRİZİ RİSKİ UÇAK İNDİRTTİ!

Yorumlar

Önem ~ 11 yıl önce
Yolcuya verilen önemi SAS Havayollarinda net olarak görebiliyoruz. Ben iste böyle bir havayolu istiyorum. Yolcusuna önem veren. onun icin zarari göze alip bu tür önlemleri alabilen. Bravo SAS'a!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 ~ 11 yıl önce
Hadi adamı indirdin. Uçuşu iptal edip niye yolcuyu mağdur ediyorsun. THY olsa taşlarlar valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000