06 Mayıs 2012, Pazar 17:13:16

KALP KRİZİ GEÇİRDİ, UÇAK KAZASINDA ÖLDÜ

Kruvaziyer turuyla Karayipler’e balayına giden 29 yaşındaki Rum, kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye götürülmek üzere bindirildiği uçağın denize düşmesi sonucu öldü.
  • Sayın Airporthaber, daha önce de yazmıştım hatırlarsınız. Manşetlerde "çakılmak" fiilini kullanınca haberin okunma sayısı mı artıyor ya da ne oluyor lütfen izah eder misiniz. Hepimiz bu camiadayız, çakılmak kelimesi hakkın rahmetine kavuşmuş kişiler için uygun bir söz değildir kanaatimce. Sizden rica ediyorum lütfen bundan sonra çakılmak ibaresini kullanmamaya özen gösteriniz. İyi çalışmalar.
  • denize mecburi iniş yapmayı başarsalardı da muhtemelen köpek balıkları falan yermiş ya da üzerlerinden transatlantik falan geçermiş.
  • öldürmeyen Allah nasıl öldürmüyorsa öldüren Allahta öldürüyor işte

Rum radyosunun haberine göre, Panayotis Brinidis isimli şahıs balayını geçirmek üzere eşiyle birlikte katıldığı kruvaziyer turunda kalp krizi geçirdi.

Uçakla St. Martin adasına götürülerek ilk müdahalesi yapılan şahsın, durumunun ciddi olması nedeniyle küçük bir ambulans uçakla Martinik’e götürülmek istendi.

Uçak, kalkışından kısa süre sonra, Karayipler'de yer alan ve Fransa'nın denizaşırı illerinden olan Martinik yakınlarında denize düştü. Yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonrasında Virinidis ve uçağın pilotunun cansız bedenlerine ulaşıldığı öğrenildi.

Uçağın neden düştüğü ise henüz belirlenemedi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ, UÇAK KAZASINDA ÖLDÜ

Yorumlar

Çakıldılar... ~ 12 yıl önce
Sayın Airporthaber, daha önce de yazmıştım hatırlarsınız. Manşetlerde "çakılmak" fiilini kullanınca haberin okunma sayısı mı artıyor ya da ne oluyor lütfen izah eder misiniz. Hepimiz bu camiadayız, çakılmak kelimesi hakkın rahmetine kavuşmuş kişiler için uygun bir söz değildir kanaatimce. Sizden rica ediyorum lütfen bundan sonra çakılmak ibaresini kullanmamaya özen gösteriniz. İyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
denize mecburi iniş yapmayı başarsalardı da muhtemelen köpek balıkları falan yermiş ya da üzerlerinden transatlantik falan geçermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
öldürmeyen Allah nasıl öldürmüyorsa öldüren Allahta öldürüyor işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000