18 Temmuz 2014, Cuma 09:41:54

KALKIŞTAN ÖNCE ÖYLE BİR MESAJ PAYLAŞTI Kİ...

Düşürülen Malezya Havayolları’nın uçağı ile ilgili Hollandalı bir yolcunun Facebook’ta paylaştığı çarpıcı bir mesaj ve fotoğraf ortaya çıktı.
  • kpss sınavında kaybolan uçağı sordular ygs sınavında da bu uçağı sorarlar
  • En weetje wat; hij had gelijk And you know what: he was right!!!!!!
  • Arkadaşlar bu haberde büyük hata var.. Düşen uçak 9M-MRD kuyruk numarları...fakat resimdeki uçak 9M-MRC... ön iniş takımı üzerinde okuyabilirsiniz...
  • Bende malezya hava yollarıyla alsaydım bugünler de şayet bu tip fotoğraf paylaşıp bu tip bir yazı yazardım.'' malezya havayolları ile kaybolmaya gidiyoruz'' tarzı birşey olabilirdi.
  • Sonuç itibarı ile çok güçlü etki yaratan manidar öngörü (foresight, prescience, calculation). 295 kişinin yaşamlarından olduğu bir olayın akış sürecinin bir yerinde, olayın muhataplarından birinin (ilginçtir ki dünyanın en zeki 5 milletinden biri olan Hollandalı kimliğini taşıyan) ihtimaller üzerinden yaptığı bir paylaşım. Derler ki öldüğünü bir sen bilmeyeceksin. Nereye gittiğini, başına ne geleceğini de bilmek mümkün değil. Aklın var ve yeterli ise ancak tahmin edebilirsin. Bu rahmetli, ancak tahmiş edebilmiş, ancak kaçınamamış. Anadolu insanı der ki, ALLAH, ÖLÜMÜN BİLE HAYIRLISINI kısmet etsin. Üzüldük, etkilendik, hakkında düşünmeye, konuşmaya değer gördük. Hayatını kaybeden herkese rahmet dileriz.

Düşürülen Malezya Havayolları’nın uçağı ile ilgili Hollandalı bir yolcunun Facebook’ta paylaştığı çarpıcı bir mesaj ve fotoğraf ortaya çıktı.

8 Mart'ta kaybolan ve hala bulunamayan Malezya uçağının yankıları sürerken bugün 280 yolcu ve 15 mürettebatın bulunduğu uçak vuruldu. Tüm yolcuların hayatını kaybettiği olayda Hollandalı bir yolcu uçağa binmeden önce fotoğraf çekip Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı.  Hollandalı yolcu 'Bu da kaybolursa, uçağımız' mesajıyla düşürülen uçağın fotoğrafını paylaştı.

İşte yolcunun paylaştığı düşen uçağın fotoğrafı:

KALKIŞTAN ÖNCE ÖYLE BİR MESAJ PAYLAŞTI Kİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

uçuşdelisi ~ 10 yıl önce
kpss sınavında kaybolan uçağı sordular ygs sınavında da bu uçağı sorarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali ~ 10 yıl önce
En weetje wat; hij had gelijk And you know what: he was right!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hollandali ~ 10 yıl önce
sunexpressli hollanda türkü
Hollandali ~ 10 yıl önce
Kimden bahsediyorsun? Sanirim 2 tane hollandali turk var;) Hayatda sunexpresse bindigim yok!!!
Emirates777 ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bu haberde büyük hata var.. Düşen uçak 9M-MRD kuyruk numarları...fakat resimdeki uçak 9M-MRC... ön iniş takımı üzerinde okuyabilirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulum ~ 10 yıl önce
Ön iniş takımlarından nasıl okudunuz ???
Crs ~ 10 yıl önce
Evet 777 haklı RC açıkça okunuyor...
9M-MRD ~ 10 yıl önce
C gibi görünüyor ama D. Harfin göbeği gözükmüyor bir şekilde. Sırt tarafına bakarsanız C harfindeki bombe yok, dik şekilde D harfini oluşturuyor.
ss ~ 10 yıl önce
Bende malezya hava yollarıyla alsaydım bugünler de şayet bu tip fotoğraf paylaşıp bu tip bir yazı yazardım.'' malezya havayolları ile kaybolmaya gidiyoruz'' tarzı birşey olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calculation ~ 10 yıl önce
Sonuç itibarı ile çok güçlü etki yaratan manidar öngörü (foresight, prescience, calculation). 295 kişinin yaşamlarından olduğu bir olayın akış sürecinin bir yerinde, olayın muhataplarından birinin (ilginçtir ki dünyanın en zeki 5 milletinden biri olan Hollandalı kimliğini taşıyan) ihtimaller üzerinden yaptığı bir paylaşım. Derler ki öldüğünü bir sen bilmeyeceksin. Nereye gittiğini, başına ne geleceğini de bilmek mümkün değil. Aklın var ve yeterli ise ancak tahmin edebilirsin. Bu rahmetli, ancak tahmiş edebilmiş, ancak kaçınamamış. Anadolu insanı der ki, ALLAH, ÖLÜMÜN BİLE HAYIRLISINI kısmet etsin. Üzüldük, etkilendik, hakkında düşünmeye, konuşmaya değer gördük. Hayatını kaybeden herkese rahmet dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahah ~ 10 yıl önce
Hacı çok çekmişsin.
peki.. ~ 10 yıl önce
sadece son cümleden de anlardık ne demek istediğini :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000