29 Ekim 2015, Perşembe 22:14:34

Kalkışa hazırlanan uçak alev aldı

ABD'de Hollywood Uluslararası Havalimanı´ndan, Venezuella´nın başkenti Caracas´a gitmek için kalkışa hazırlanan uçakta yangın çıktı.
  • çok stres altındayız, sen o board'un başına oturdun mu hiç,hayatlar kurtarıyoruz bık bık konuşan rapunzellere tokat gibi çarpmış olsa gerek.Gördün mü ARFF'yi ne iş yapar anladın mı? İşte bu yüzden rapunzellerin olmadığı hava alanları var ama ARFF'nin olmadığı hiç bir hava alanı yok dünyada.birde havacılığa hizmet etmiyorsunuz diyen riyakarlara azıcık vicdan diliyorum rabbimden.
  • kurumun aileyiz hepimiz biriz zinciriz siz çok degerlisiniz kurumda yerinin çok özel ama tazminatları gelince üvey evlat kül kedisi yazıklar olsun hiçbir mesleğin diğerinden üstünlüğü yok herkesin mesleği özeldir bizde tazminatların hakkımızı istiyoruz bizde seyruseferdeki arkadaşlarımızın yaşadığı standartlarda yaşamak istiyoruz
  • Meslektaşlarimla gurur duyuyorum bizim meslegimizin merkezinde insan var insan kurtarmak var oyuzden kutsal bir meslektir çekemeyen çoktur kıskanan çoktur biz bildiğimiz inandığımız yolda yılmadan yıkılmadan yuruyecegiz zafer inanların olacaktır
  • Yine de 767 candir! Onun gibi tirmanan var mi?
  • allah beterinden korusun.
  • Birgenair'in eski uçagi, TC-ASK, bu uçakta Kanada'da teknik ariza olmasaydi TC-GEN düsmezedi.. Allah rahmet eylesin
  • Dhmi nin itfaiyecileri mi onlar...
  • geçenlerde de benzer bir yangın olmuştu sanırım
  • 767 mi?
  • Itfaiye hemen yetişmiş:)) yazık olmuş.

ABD’nin Florida eyaletine bağlı Fort Lauderdale kentinde Hollywood Uluslararası Havalimanı´ndan, Venezuella´nın başkenti Caracas´a gitmek için kalkışa hazırlanan uçakta yangın çıktı.

Dynamic Airways'e ait  Boeing B767 tipi yolcu uçağın, sol motoru henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler içinde kaldı.

Yolcular, itfaiye ve ilk yardım görevlileri tarafından acil olarak uçaktan tahliye edilirken, yaralanan yolculardan bazıları hastaneye kaldırıldı.



Kalkışa hazırlanan uçak alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

rapunzellere ~ 8 yıl önce
çok stres altındayız, sen o board'un başına oturdun mu hiç,hayatlar kurtarıyoruz bık bık konuşan rapunzellere tokat gibi çarpmış olsa gerek.Gördün mü ARFF'yi ne iş yapar anladın mı? İşte bu yüzden rapunzellerin olmadığı hava alanları var ama ARFF'nin olmadığı hiç bir hava alanı yok dünyada.birde havacılığa hizmet etmiyorsunuz diyen riyakarlara azıcık vicdan diliyorum rabbimden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
singlearff ~ 8 yıl önce
kurumun aileyiz hepimiz biriz zinciriz siz çok degerlisiniz kurumda yerinin çok özel ama tazminatları gelince üvey evlat kül kedisi yazıklar olsun hiçbir mesleğin diğerinden üstünlüğü yok herkesin mesleği özeldir bizde tazminatların hakkımızı istiyoruz bizde seyruseferdeki arkadaşlarımızın yaşadığı standartlarda yaşamak istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arffizmir ~ 8 yıl önce
Meslektaşlarimla gurur duyuyorum bizim meslegimizin merkezinde insan var insan kurtarmak var oyuzden kutsal bir meslektir çekemeyen çoktur kıskanan çoktur biz bildiğimiz inandığımız yolda yılmadan yıkılmadan yuruyecegiz zafer inanların olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asdfdsafda ~ 8 yıl önce
Yine de 767 candir! Onun gibi tirmanan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanayici ~ 8 yıl önce
10 numara yağ kullanmanın zararları...
şükür ~ 8 yıl önce
allah beterinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Birgenair'in eski uçagi, TC-ASK, bu uçakta Kanada'da teknik ariza olmasaydi TC-GEN düsmezedi.. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birgen ~ 8 yıl önce
Düşen uçağın pitot tüpü bu uçak yüzünden mi tıkanmış?
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Birgenair kazasını iyi araştırın neden düştü anlarsınız uçak 25 gün havaalanında bekliyor kimse ilgilenmiyor pitot tüpleri arılar yüzünden tıkanıyor kimse farkına varmıyor kalkıştan önce ve uçak o şekilde kalkışını yapıyor pilotlar maalesef durumu çözemiyor ve uçak kısa bir sürede denize düşüyor.
Airman ~ 8 yıl önce
Birgen Air in uçağı B757 idi.
Yanıtlayan ~ 8 yıl önce
Aynen güzel kardeşim
Dhmi ~ 8 yıl önce
Dhmi nin itfaiyecileri mi onlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
geçenlerde de benzer bir yangın olmuştu sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 8 yıl önce
767 mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ~ 8 yıl önce
Itfaiye hemen yetişmiş:)) yazık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000