04 Mart 2017, Cumartesi 15:40:56

Kalaşnikov yeni İHA'sının seri üretimine başladı

Rus silah üreticisi Kalaşnikov’un Dış İlişkiler Müdürü Sofya İvanova, şirketin iştiraki olan Zala Aero tarafından geliştirilen çok yönlü bir gözlem İHA’sının seri üretiminin gerçekleştirildiğini belirtti.
  • Bu iha teknolojisi geliştikçe gelişiyor. Bunun ticari uçuşlara yansıması olursa biz pilotlara fena dokanır. Zaten adam fazlası var piyasa da ...
  • Model uçak işte. 7.5kg araçtan fazla bir hizmet alınmaz.

Dünyanın en çok kullanılan silahları arasındaki AK-47 tüfeklerinin üreticisi Kalaşnikov'un iştiraki Zala Aero, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen IDEX-2017 savunma fuarında, ZALA 421-16E2 isimli yeni bir İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) tanıtımını yaptı.

Sputnik'e açıklama yapan Kalaşnikov Dış İlişkiler Müdürü Sofya İvanova, İHA'nın seri üretiminin yapıldığını ve yakın zamanla müşterilere tedarik edilmeye başlanacağını belirtti.

SINIFINDA BENZERİ YOK
İvanova "İHA, otomatik bir hedef izleme modülüne ve iniş sırasında koruma sağlayacak bir şok emiciye sahip. ZALA 421-16E2'nin sınıfında hiçbir benzeri yok" dedi.

Her türlü hava koşulunda havalanabilen ZALA 421-16E2, 7.5 kilogram ağırlığında ve havada 4 saat kalabiliyor.

Kalaşnikov yeni İHA'sının seri üretimine başladı

Yorumlar

Aha bir iha daha ~ 7 yıl önce
Bu iha teknolojisi geliştikçe gelişiyor. Bunun ticari uçuşlara yansıması olursa biz pilotlara fena dokanır. Zaten adam fazlası var piyasa da ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Model uçak ~ 7 yıl önce
Model uçak işte. 7.5kg araçtan fazla bir hizmet alınmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhendis masallah ~ 7 yıl önce
Sen 15 kilolugunu yap. Koseyi donersin
Sen ~ 7 yıl önce
Seni gonderelim?hem hava alirsin.degisiklik olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000