06 Şubat 2011, Pazar 08:24:19

KAHVALTI İÇİN PARİS'E...

Ekonomik krize rağmen Bulgarların, alışverişlerini tarifeli uçakla Avrupa başkentlerinde yapmayı tercih ettiği belirtildi.
  • Avrupa da yasayan biri olarak AB nin cökme noktasina geldigini kesinlikle söyleyebilirim size... Issizlik,Islerin Taseronlara verilmesi,ucuz isci göcü,AB ülkelerinin icinden cikilmaz borclari.Aslinda kendikendilewrini yiyorlar. Insallah bu kanser gibi tüm vücutlarina yayilacak az ama cok az kaldi...
  • Aynen katılıyorum sayın yorumcuya. Bizim zamanımızda bu söylem şöyle idi; "Ayranı yok içmeye, tahteravan ile gider .......'a". AB'nin yeni ve vasıfsız üye devletlerindeki ekonomik krizlerin temeldeki nedenlerinden bir tanesi de bu. Bunu yaklaşık 4 yıl önce Atina'lı bir kaç avukat söylemişti ve AB sayesinde felakete gidiyoruz demişti. Hoş gidişler ola Paris'e :))
  • Parası yok ayran içmeye, mersedesle gider tuvalete misali :)))
Standart gazetesi bugünkü sayısında verdiği haberinde, Roma ve Madrid gibi çeşitli kentlere gidiş-dönüş ücreti 100 levayı geçmeyen uçak seferleri ile yapılan hafta sonu alışveriş gezilerinin moda haline geldiğini yazdı.

Yüzde 90'a dek varan indirimlerinden yararlanan Bulgarlar, yerli piyasanın "esneklik anlayışından yoksun olduğunu" öne sürüyor.

Gazete, vitrinlerine "şok indirim" tabelalarının asılı olduğu Bulgaristan'da gerçek bir indirim yapılmadığını kaydederken, alışveriş turlarına çıkan turistlerin Avrupa başkentlerindeki fiyatlardan çok daha memnun olduklarını belirtti.

Bulgaristan'da "Tele Kulak" Skandalı Sürüyor
Bulgaristan'da Gümrükler Genel Müdürü Vanö Tanov'un yaptığı bazı telefon görüşmelerinin kayıtlarının basına sızması ile başlayan "tele kulak" skandalı sürerken, sorunu araştıran özel Parlamento Komisyonu, İçişleri Bakanlığının uygulamalarına ilişkin eleştirel bir rapor yayımladı.

Çarpıcı kural ihlalleri tespit eden Komisyonun raporunda, "Bulgaristan'da özel istihbarat araçları sıklıkla, yeterli gerekçe olmadan kullanılırken, yapılan kayıtlara erişim, fazlası ile geniştir" denildi.

İçişleri Bakanı Tzvetan Tzvetanov, özel istihbarat araçlarıyla toplanan bilgilerin basına sızmasına ilişkin sorumlu olan kişilere karşı önlem alınacağını kaydederken, "Suçlu varsa cezalandırılacak. Ben bakan olarak siyasi sorumluluk taşıyıp görevimden istifa etmeyeceğim" dedi.
KAHVALTI İÇİN PARİS'E...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupa da yasayan biri olarak AB nin cökme noktasina geldigini kesinlikle söyleyebilirim size... Issizlik,Islerin Taseronlara verilmesi,ucuz isci göcü,AB ülkelerinin icinden cikilmaz borclari.Aslinda kendikendilewrini yiyorlar. Insallah bu kanser gibi tüm vücutlarina yayilacak az ama cok az kaldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynen katılıyorum sayın yorumcuya. Bizim zamanımızda bu söylem şöyle idi; "Ayranı yok içmeye, tahteravan ile gider .......'a". AB'nin yeni ve vasıfsız üye devletlerindeki ekonomik krizlerin temeldeki nedenlerinden bir tanesi de bu. Bunu yaklaşık 4 yıl önce Atina'lı bir kaç avukat söylemişti ve AB sayesinde felakete gidiyoruz demişti. Hoş gidişler ola Paris'e :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Parası yok ayran içmeye, mersedesle gider tuvalete misali :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000