23 Ocak 2016, Cumartesi 13:56:23

Kahramanmaraş'ta yeni havalimanı heyecanı

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti İl Başkanlığınca "Kahramanmaraş'ı yeniden hayal etmek" sloganıyla başlatılan "Ulaşım Çalıştayı" kapsamında kente geldi.
  • Ukraynayada sefer bekliyoruz
  • K.Maraşın sası zenginlerinin önde olmadığı tamamen halkın çalıştığı ve çalıştırdığı müdüründen işçisine kadar maraşlı olan bir proje olsun inşallah.
  • K.Maraş a hizmet için ne gerekiyorsa. bir an önce çok. iyi olur
  • İyi güzel diyorlarda icraat yok hani kentsel donusum nerde?Kayabaşı,divanı,Kuyucak, o evler yıkılmak üzre insanlar altında kalacak nerdeyse ben şunu bilirim halki calismiyo sadece hersey oy için
  • Amsterdam seferleri bekliyoruz. Yeni havalimanı açılışı şerefine
  • kambur yaşar, sezaller, kipaş olduktan sonra maraş halkı daha çok bekler bütün büyük projeleri kendi çıkarları için kullanmaktalar halkın isteğini taleplerini boşa cıkarmaktalar bu adamlara maraş halkı cvp vermezse daha cok bekleriz............
  • Bölgesel havalimanı işi hikaye. Mevcut pist uzatılabileği kadar uzatılsın güzel de bir terminal yapılsın. Bu iş çok uzadı, olmayacak bir hayalin peşine takılıp kalmanın alemi yok.
  • Gaziantep 2015 yolcu sayısı 2.500.000 K.Maraş 230.000 . Ne yöreseli milleti kandırmayın.
  • Daha Esenboğaya RAYLI sistem yok.Buraya yaparlar ( Maraş Antep arası). Ne de olsa yolcusu Esenboğadan fazla olur!!!!!!!!!
  • En uygun bölge NARLI
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın öncülüğü ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla bugün Ramada Otel’de ‘Ulaştırma Çalıştayı’ düzenlenecek.

Söz konusu çalıştayda Kahramanmaraş'ın ulaştırma ile ilgili sorunları, ihtiyaç duyulan projeler, karayolu, lojistik merkez, hızlı tren ve havalimanı ile ilgili çalışmalar hakkında detaylı bir çalışma yapılması bekleniyor.

Özellikle Mahir Ünal tarafından uzunca bir zamandır dile getirilen, bölgeye hizmet verecek Gaziantep- Kahramanmaraş arasında bölgesel havalimanı projesi ile ilgili nihai kararın verilmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta yeni havalimanı heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Mehmet ~ 7 yıl önce
Ukraynayada sefer bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memmet ~ 8 yıl önce
K.Maraşın sası zenginlerinin önde olmadığı tamamen halkın çalıştığı ve çalıştırdığı müdüründen işçisine kadar maraşlı olan bir proje olsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyup ~ 8 yıl önce
K.Maraş a hizmet için ne gerekiyorsa. bir an önce çok. iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ecrin ~ 8 yıl önce
İyi güzel diyorlarda icraat yok hani kentsel donusum nerde?Kayabaşı,divanı,Kuyucak, o evler yıkılmak üzre insanlar altında kalacak nerdeyse ben şunu bilirim halki calismiyo sadece hersey oy için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dre ~ 8 yıl önce
Amsterdam seferleri bekliyoruz. Yeni havalimanı açılışı şerefine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.maras ac gözünü ~ 8 yıl önce
kambur yaşar, sezaller, kipaş olduktan sonra maraş halkı daha çok bekler bütün büyük projeleri kendi çıkarları için kullanmaktalar halkın isteğini taleplerini boşa cıkarmaktalar bu adamlara maraş halkı cvp vermezse daha cok bekleriz............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KCM ~ 8 yıl önce
Bölgesel havalimanı işi hikaye. Mevcut pist uzatılabileği kadar uzatılsın güzel de bir terminal yapılsın. Bu iş çok uzadı, olmayacak bir hayalin peşine takılıp kalmanın alemi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yöresel ~ 8 yıl önce
Gaziantep 2015 yolcu sayısı 2.500.000 K.Maraş 230.000 . Ne yöreseli milleti kandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAYLI SİSTEM ~ 8 yıl önce
Daha Esenboğaya RAYLI sistem yok.Buraya yaparlar ( Maraş Antep arası). Ne de olsa yolcusu Esenboğadan fazla olur!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
En uygun bölge NARLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000