05 Aralık 2015, Cumartesi 17:56:18

Kahramanmaraşlılar yeni havalimanını bekliyor!

Kahramanmaraşlılar, 3. Ulaştırma Çalıştayı'ndan çıkacak yeni havalimanı kararına odaklanmış durumda...
  • Narlı için uğraşılıyorda oraya yapılacak havalimanı K.maraşın işini görmez merkez ve tüm büyük ilçelerin ters tarafında zaten AFŞİNDEN 150 KM ORAda OLURSA 200 KM OLACAK ODA FİYASKO mevcut havalimanı modernize edilirse Kmaraş halkının daha çok işini yarar.
  • bu havalimanı kahramanmaraş için şart. bunca yıl unutuldu bu şehir , hep ertelendi yapılacak yatırımlar. artık yeter kahramanmaraşta bu ülkenin bir şehri otoyol maraştan geçecekken antepe direk verildi hızlı tren denildi yalan oldu bari bu havalimanı yapılsın yeter artık bu şehrin insanları olarak isyandayız
  • Sayın Bakan nerede kalmıştık demişti. Kahramanmaraş havalimanı terminali çok kötü, pist kısa az bir yağmur yağsa az bir pus olsa seferler iptal oluyor. Sayın Bakan,Kahramanmaraş'ta kaldınız. Birçok havalimanı terminali yenilendi sıfırdan havalimanları yapıldı ama Kahramanmaraş hep unutuldu.
  • Amsterdam kardeş Gaziantepli olduğun açık ve net bekle ve gör diyorum kardeş. Bu arada yatırımlar mevcut siyasetçiler yüzünden değil hv. pistinin başında bulunan petrol istasyonu sahibinin tutumu yüzünden bir gelişme yaşanamıyordu bilginize. Acil kamulaştırma sayesinde ve Yargutaydan çıkacak öngörülen karara göre petrol istasyonu kaldırılacak.
  • K.maraşlı ya yanit Bilim ve egitime yatirim bosa gitmez.ULkeler icin servet iyi yetismis insanlar cag atlatir. GUnde uc bes ucak inen bir alana buyuk bir yatirima yine diyorum gerek illa Bakanbey secildigi bolgeye devletin parasiyla jest yapmanin yolunda bu ucuz ayak oyunlarini egitim seviyesi belli bir kesimden oy avciligi yapiyor.Bilime uzak kalmaniz bundandir.Yani UCUZ oylara oynuyor.......
  • Doğru olan antep ve maraşa ortak bir havaalanı yapılmasıydı ancak bu iki ilde havaalanı olmasaydı. Şimdi her ikisinde de havaalanı var ve neredeyse hiç kullanılmıyorken şimdi üçüncüyü ne yapacaksın ? Jetonlar kareli mi paraşütle mi atlıyor ,
  • Bayburt'a da istiyoruz, hem de direk amsterdam ve doha uçuşu da konulsun lütfen. Körük olsun ama bunu da unutmayalım (:
  • Bence gerek yok olanda eskidi kaptılsın yanıbaşında adana antep var
  • Dondurma mı taşıcağınız ikinci havaalanıyla. Malum mevcut olan kiremit tozu nam-ı diğer maraş biberi, taşımak için kullanılıyor.
  • Şekerim yükselmeden yeni Terminal mevcut Havalımanına yapılıyor yani modernleştriliyor. Bazi yorum yazanlar kahramanmaraş'ta havlimanı olduğundan haberi bile yoktur ama işlek bir Havalimanımız var.

Önümüzdeki hafta Kahramanmaraş´ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizim Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın katılımıyla 3. Ulaştırma çalıştayı gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraşlılar'ın büyük beklentisi mevcut havalimanının uluslararası standartlara hızlıca kavuşması. Nisan ayında acil kamulaştırma kararı yürürlüge girmiş ve proje tasarlanmış olsa da bir türlu ihaleye çıkılamadı.

Kahramanmaraşlılar'ın bu çalıştaydan beklentisi ihalenin artık vakit geçmeksizin yapılması ve ilk kazmanın en geç 2016 ilk yarısında belki daha da erken vurulması.

Kahramanmaraşlılar yeni havalimanını bekliyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

veli ~ 8 yıl önce
Narlı için uğraşılıyorda oraya yapılacak havalimanı K.maraşın işini görmez merkez ve tüm büyük ilçelerin ters tarafında zaten AFŞİNDEN 150 KM ORAda OLURSA 200 KM OLACAK ODA FİYASKO mevcut havalimanı modernize edilirse Kmaraş halkının daha çok işini yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öz Maraşlı ~ 8 yıl önce
bu havalimanı kahramanmaraş için şart. bunca yıl unutuldu bu şehir , hep ertelendi yapılacak yatırımlar. artık yeter kahramanmaraşta bu ülkenin bir şehri otoyol maraştan geçecekken antepe direk verildi hızlı tren denildi yalan oldu bari bu havalimanı yapılsın yeter artık bu şehrin insanları olarak isyandayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KCM ~ 8 yıl önce
Sayın Bakan nerede kalmıştık demişti. Kahramanmaraş havalimanı terminali çok kötü, pist kısa az bir yağmur yağsa az bir pus olsa seferler iptal oluyor. Sayın Bakan,Kahramanmaraş'ta kaldınız. Birçok havalimanı terminali yenilendi sıfırdan havalimanları yapıldı ama Kahramanmaraş hep unutuldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 8 yıl önce
Amsterdam kardeş Gaziantepli olduğun açık ve net bekle ve gör diyorum kardeş. Bu arada yatırımlar mevcut siyasetçiler yüzünden değil hv. pistinin başında bulunan petrol istasyonu sahibinin tutumu yüzünden bir gelişme yaşanamıyordu bilginize. Acil kamulaştırma sayesinde ve Yargutaydan çıkacak öngörülen karara göre petrol istasyonu kaldırılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam 2 ~ 8 yıl önce
K.maraşlı ya yanit Bilim ve egitime yatirim bosa gitmez.ULkeler icin servet iyi yetismis insanlar cag atlatir. GUnde uc bes ucak inen bir alana buyuk bir yatirima yine diyorum gerek illa Bakanbey secildigi bolgeye devletin parasiyla jest yapmanin yolunda bu ucuz ayak oyunlarini egitim seviyesi belli bir kesimden oy avciligi yapiyor.Bilime uzak kalmaniz bundandir.Yani UCUZ oylara oynuyor.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
Doğru olan antep ve maraşa ortak bir havaalanı yapılmasıydı ancak bu iki ilde havaalanı olmasaydı. Şimdi her ikisinde de havaalanı var ve neredeyse hiç kullanılmıyorken şimdi üçüncüyü ne yapacaksın ? Jetonlar kareli mi paraşütle mi atlıyor ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hlç kullanılmıyorken? ~ 8 yıl önce
plütonda mı yaşıyorsun?
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Bayburt'a da istiyoruz, hem de direk amsterdam ve doha uçuşu da konulsun lütfen. Körük olsun ama bunu da unutmayalım (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antepli ~ 8 yıl önce
Bence gerek yok olanda eskidi kaptılsın yanıbaşında adana antep var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marasli ~ 8 yıl önce
Kardes antep havaalani marasa bir bucuk saat uzaklikta. Neden ikisinin ortasinda yeni bir havaalanina karsi ciktiniz onu soyleyin....
Napcanız ~ 8 yıl önce
Dondurma mı taşıcağınız ikinci havaalanıyla. Malum mevcut olan kiremit tozu nam-ı diğer maraş biberi, taşımak için kullanılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.maraşlı ~ 8 yıl önce
Şekerim yükselmeden yeni Terminal mevcut Havalımanına yapılıyor yani modernleştriliyor. Bazi yorum yazanlar kahramanmaraş'ta havlimanı olduğundan haberi bile yoktur ama işlek bir Havalimanımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000