09 Ocak 2011, Pazar 08:01:30

KAHRAMAN PİLOTLAR O KIZI KURTARDI

Karaciğer hastası genç kız uçağa hiç binmedi ama...
  • yorumu eleştiren arkadaşa; pilotlar uçağın yerlebir olduğuna yanı sıra tek düşündükleri onca olana rağmen nakledilecek organı düşünerek hasta sahibine ulaştırması gerçektende kahramanlık bir davranış.. ve sen olsaydın aynısını yaparmıydın? hayır..tek düşünceğin uçağının en kazıydı!
  • Olayın vukuu buluş şekli: http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=29065 Pilotların kahramanlığı bu olayın neresinde acaba?
İngiltere’de düşen uçaktan son anda kurtarılan ‘karaciğerle’ hayata tutunan Kate Trevener “Aylardır nakil bekliyordum. Bana can taşıyan uçak düştü ama şans benimleydi” dedi

İrlanda’da beyin ölümü gerçekleşen bir hastadan alınan karaciğer, 19 Kasım’da İngiltere’nin Birmingham kentindeki bir hastaya nakledilmek üzere Cessna tipi bir uçakla yola çıkarıldı. Ancak o uçak inişe geçtiği sırada düştü ve yanmaya başladı. Oysa 18 yaşında ölümle savaşan karaciğer hastası Frail Kate Trevener, o uçağın getireceği organla hayata tutunacaktı.

ŞANSIMLA DOĞDUM
Uçaktan sağ kurtulan pilotlar, genç kıza can olacak organ kutusunu da enkazdan çıkarmayı başarmış ve organ başarılı bir operasyonla nakledilmişti. Hastaneden taburcu olan Trevener “Şansımla yeniden doğdum. Aylardır nakil bekliyordum. İyi haber İrlanda’dan geldi ancak kazayı öğrendiğimde hayata veda etmeye hazırlanmıştım” dedi.
KAHRAMAN PİLOTLAR O KIZI KURTARDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yorumu eleştiren arkadaşa; pilotlar uçağın yerlebir olduğuna yanı sıra tek düşündükleri onca olana rağmen nakledilecek organı düşünerek hasta sahibine ulaştırması gerçektende kahramanlık bir davranış.. ve sen olsaydın aynısını yaparmıydın? hayır..tek düşünceğin uçağının en kazıydı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olayın vukuu buluş şekli: http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=29065 Pilotların kahramanlığı bu olayın neresinde acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000