18 Aralık 2011, Pazar 09:44:40

KAHRAMAN OLMAK İÇİN UÇAĞI YAKTI!

Uçakta kendi çıkardığı yangını söndürerek kahraman olmak isteyen çılgın genç, 6 sene hapse mahkum edildi.
  • mavi ateşliler yasak su yakınca ses çıkartan. bildigimiz normal çakmaklar yasak değil.ama sadece 1 tane kuralı var
  • adamın piskolojik sorunlu ,egoist olmasını,tüm yolcuların hayatını tehlikeye atmasını geçtim herşeyden önce uçakta çakmağın ne işi var ?sivil havacılığın genel kuralı diye biliyorum ucak içine mavi ateşli nesneler sokulamaz.dalaman havalimanında yolcu hizmetleri memuru arkadaşlar çatır çatır topluyo valla cakmakları.
ABD'de seyir halindeki uçağın tuvaletinde yangın çıkarıp sonra bu yangını söndürerek kahraman olma hayalleri kuran uçuş görevlisi, 72 yolcu ve dört mürettebatın hayatını tehlikeye sokmaktan 6 sene hapse mahkum edildi.

Rojas, Mayıs 2008'de uçağın Minneapolis'te kalkışından önce tuvalete ekstra kağıt havlular götürdü ve elindeki çakmakla havluları ateşe verdi. Regina'ya gitmesi gereken uçak, yangın dolayısıyla Fargo'ya acil iniş yaptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken yolculardan bazıları, travma geçirdi.

ABD bölge hakimi Ralph Erickson, "Yapılan şey çok mantıksızdı. Büyük bir felaket meydana gelebilirdi" dedi. Rojas ise, mahkemede gözyaşları içinde, olaydan dolayı üzgün olduğunu, verilecek cezaya razı olduğunu ifade etti.

Rojas, "Sadece kendimi düşündüm, pişmanım. Umarım yolcular beni affeder" diye konuştu.

Rojas, 6 sene hapsin yanı sıra, yol açtığı zararlardan dolayı havayolu şirketine 100 bin dolar tazminat ödeyecek. Rojas, olaydan sonra Meksika'ya kaçmış, daha sonra orada tutuklanarak ABD'ye iade edilmişti.
KAHRAMAN OLMAK İÇİN UÇAĞI YAKTI!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
mavi ateşliler yasak su yakınca ses çıkartan. bildigimiz normal çakmaklar yasak değil.ama sadece 1 tane kuralı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adamın piskolojik sorunlu ,egoist olmasını,tüm yolcuların hayatını tehlikeye atmasını geçtim herşeyden önce uçakta çakmağın ne işi var ?sivil havacılığın genel kuralı diye biliyorum ucak içine mavi ateşli nesneler sokulamaz.dalaman havalimanında yolcu hizmetleri memuru arkadaşlar çatır çatır topluyo valla cakmakları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000