20 Aralık 2010, Pazartesi 08:19:14

Kahire-Erbil seferleri için geri sayım başladı

Mısır Havayolları'nın, ambargo ve savaştan dolayı 20 yıldan bu yana sefer yapmadığı Irak'a önümüzdeki aylarda tarifeli seferler başlatacağı bildirildi.
  • yani kürt yönetimine uçacakmış önce..düşündürücü bir haber aslında.ırakın siyasi durumuna baktığımızda..
  • Görünüşe göre Irak yeni yeni toparlanmaya başladı ama etrafını çeviren aç kurtların farkında değil. Amerikan ordusu çekilse bile Irak Amerikanın güdümünde bir devlet olarak devam edecektir. Her ne kadarda göstermelik bir demokrasi olsada zamanlar Suudi Arabistandan farkı kalmaz ve Küresel kapitalist sistemin yeni kölesi haline gelir!
  • İşte sonunda Egyptair Irak'ta... Bu dayanışmayı her daim sürdürmeliler.Egyptair büyük bir havayolu şirketi hem filosuyla hemde geçmişiyle başarılı bir havayolu... Başarılarının devamını dilerim Bölgeye çok büyük katkısı dokunacaktır Mervan Abdulmajid

Nil televizyonunun haberinde, Mısır Havayolları'nın 20 yıl aranın ardından Irak'a ilk seferini yapacağı noktanın, Kuzey Irak'taki Erbil kenti olacağı belirtildi.

Şirketin CEO'su Hüseyin Mesud, iki ülke yetkilileri arasında görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, Mısır Havayolları'nın önümüzdeki bir kaç ay içerisinde Kahire-Erbil seferlerini başlatmak için çalıştığını söyledi.

Mısır Havayolları, 1991 yılındaki Körfez savaşının ardından uygulanan uluslararası ambargo gereği, yaklaşık 20 yıldır bu ülkeye uçuş yapmıyor.

Yaklaşık 2 ay önce Erbil'e konsolosluk açacağını duyuran Mısır hükümeti, Kuzey Irak bölgesi ile ticari ilişkilerini geliştirmek istediğini duyurmuştu.

Kahire-Erbil seferleri için geri sayım başladı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yani kürt yönetimine uçacakmış önce..düşündürücü bir haber aslında.ırakın siyasi durumuna baktığımızda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Görünüşe göre Irak yeni yeni toparlanmaya başladı ama etrafını çeviren aç kurtların farkında değil. Amerikan ordusu çekilse bile Irak Amerikanın güdümünde bir devlet olarak devam edecektir. Her ne kadarda göstermelik bir demokrasi olsada zamanlar Suudi Arabistandan farkı kalmaz ve Küresel kapitalist sistemin yeni kölesi haline gelir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte sonunda Egyptair Irak'ta... Bu dayanışmayı her daim sürdürmeliler.Egyptair büyük bir havayolu şirketi hem filosuyla hemde geçmişiyle başarılı bir havayolu... Başarılarının devamını dilerim Bölgeye çok büyük katkısı dokunacaktır Mervan Abdulmajid

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000