23 Mart 2012, Cuma 08:24:31

"KAFAMA HELİKOPTER DÜŞEBİLİR"

CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, evinin üzerinden geçen helikopterlerden yakınarak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’dan kentteki mania hattını (uçuş güvenliği hattı) değiştirmesini istedi...
  • Ne gerek var bu kadar askeri helikoptere yahu, uçmadan ömürleri doluyor sonra, sanki zengin devletiz
  • EGER KAFAMA HELİKOPTER DÜŞECEK DİYE DÜŞÜNÜYORSAN ÖNCE O EVİNİN ORAYA, O KADAR KAT YÜKSEKLİĞİNDE (YANİ MANİA KRİTERİ DISINDA) KİMİN YAPMASINA MÜSAADE ETTİGİNİ YAZ. SONRA BU HELİKOTERLERİN BAŞKA YERDE UÇMASININ SAĞLANMASI İÇİN DEVLETİN CEBİNDENDEN KAÇ PARA HARCANACAGİNİ HESAPLA. BU HELİKOPTERLER BAŞKA ALANLARDA UCTUGUNDA, YANİ SU ANDAKİ BÖLGESİNDEN BAŞKA YERE TAŞINDIĞINDA, BOŞALACAK ARAZİYE DİKİLCEK GÖKDELENLERİN SANA SAĞLAYACAĞI RANTI HESAPLA BUNU DA BASINLA YA DA O KÜRSÜDE HALKLA PAYLAŞ.SONRA O HALK SENİN KAFANDA O HELİKOPTERLERİ KIRIYOR MÜ KIRMIYOR MÜ GÖRELİM.
  • Ankara'da hakikaten ciddi bir helikopter trafigi var. MAlesef sehir buyudugu icin ucus bolgeleri sehrin icinde kalmis. Yoksa helikopterler Kizilay-Ulus uzerinde ucmuyor. Yenibir duzenleme sart gibi. Sehir uzerinde egitim ucusu olmaz. Bunu savunamaz kimse.
  • Sn.Aygün büyükşehirlerde yaşamanında maalesef riskleri bunlardır pekii İstanbulda AHL ve İSG nin pist doğrultularında yaşayan ailelelerin ( insanların ) üzerinden inen-kalkan uçak sayısını biliyormusunuz ? Eminim tahmin edeceğiniz gibi 8 den fazladır. Şimdi istanbuldaki uçuşları da durdurun yada rotalarını değiştirin falan gibi bir fikriniz yoktur umarım, saygılarımı sunarım.
  • ankarayı soya soya bitiremediniz hala ne kadar açmışsınız yahu eee gerçi hocan melih gökçek olunca
  • bencil adam sadece kendi problemi önemli..orası halkın problemleri için kürsü birisi söylese ya bunu
  • Senin asıl derdin boşalacak yerlerdeki arazi rantı. Baklayı çıkart ağzından
  • hiç bişey olmaz..
TBMM Genel Kurulu’nda KDV Kanunu’nda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi’nin görüşmelerinde söz alan Aygün, özetle şunları söyledi: “Benim evimin üzerinden her sabah 8 tane helikopter geçiyor, beni uyandırıyor ve korkuyorum, korkuyorum... Huzurunuzda söylüyorum. İçişleri Komisyonu Başkanım, eğer benim tepeme helikopter düşerse bunun müsebbibi Ulaştırma Bakanı’dır, benim size vasiyetim. Çünkü gerçekten bu tehlike.

Sizleri uyarıyorum, ya bu binaları yıkın ya bizim hakkımızı verin veyahut da hakkımızı vermiyorsanız bu mania hattını kaldırın. Çünkü milletvekillerinin çoğu, özellikle iktidar milletvekillerinin çoğu Çukurambar’da oturuyor. Allah korusun, bir şey olur, bundan da bir daha dönemeyiz.” (Hürriyet)
"KAFAMA HELİKOPTER DÜŞEBİLİR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne gerek var bu kadar askeri helikoptere yahu, uçmadan ömürleri doluyor sonra, sanki zengin devletiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EGER KAFAMA HELİKOPTER DÜŞECEK DİYE DÜŞÜNÜYORSAN ÖNCE O EVİNİN ORAYA, O KADAR KAT YÜKSEKLİĞİNDE (YANİ MANİA KRİTERİ DISINDA) KİMİN YAPMASINA MÜSAADE ETTİGİNİ YAZ. SONRA BU HELİKOTERLERİN BAŞKA YERDE UÇMASININ SAĞLANMASI İÇİN DEVLETİN CEBİNDENDEN KAÇ PARA HARCANACAGİNİ HESAPLA. BU HELİKOPTERLER BAŞKA ALANLARDA UCTUGUNDA, YANİ SU ANDAKİ BÖLGESİNDEN BAŞKA YERE TAŞINDIĞINDA, BOŞALACAK ARAZİYE DİKİLCEK GÖKDELENLERİN SANA SAĞLAYACAĞI RANTI HESAPLA BUNU DA BASINLA YA DA O KÜRSÜDE HALKLA PAYLAŞ.SONRA O HALK SENİN KAFANDA O HELİKOPTERLERİ KIRIYOR MÜ KIRMIYOR MÜ GÖRELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara'da hakikaten ciddi bir helikopter trafigi var. MAlesef sehir buyudugu icin ucus bolgeleri sehrin icinde kalmis. Yoksa helikopterler Kizilay-Ulus uzerinde ucmuyor. Yenibir duzenleme sart gibi. Sehir uzerinde egitim ucusu olmaz. Bunu savunamaz kimse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sn.Aygün büyükşehirlerde yaşamanında maalesef riskleri bunlardır pekii İstanbulda AHL ve İSG nin pist doğrultularında yaşayan ailelelerin ( insanların ) üzerinden inen-kalkan uçak sayısını biliyormusunuz ? Eminim tahmin edeceğiniz gibi 8 den fazladır. Şimdi istanbuldaki uçuşları da durdurun yada rotalarını değiştirin falan gibi bir fikriniz yoktur umarım, saygılarımı sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ankarayı soya soya bitiremediniz hala ne kadar açmışsınız yahu eee gerçi hocan melih gökçek olunca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bencil adam sadece kendi problemi önemli..orası halkın problemleri için kürsü birisi söylese ya bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Senin asıl derdin boşalacak yerlerdeki arazi rantı. Baklayı çıkart ağzından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hiç bişey olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000