10 Aralık 2015, Perşembe 14:45:12

Kadri Muhiddin en başarılı CEO ödülüne layık görüldü

Dünyanın en büyük özel sermaye sahipli VIP uçak bakım, modifikasyon ve dönüşüm merkezi AMAC Aerospace’in CEO’su Kadri Muhiddin, Avrupa’nın en çok okunan dergilerinden “European CEO” tarafından havacılık endüstrisinin en başarılı CEO’su ödülüne layık görüldü.
  • Gerçekten büyük başarı. AMAC ın WEB sayfasına girince hayranlığım dahada arttı. Hassasiyet ve İncelik isteyen bir iş alanı. İnşallah bizim sektörümüzdeki başarılı kuruluşlarımızda burada olan bizde olmayan eksikliklerimizi gideririz.
  • Tebrikler yatırımların devamını bekliyoruz...
  • Congrulations
  • Kadri bey ile sayın Temel kotil akrabamı? Çok benziyorlar bir birine!!!
  • Tebrikler OG
  • Merak ettim, başarısı neymiş bu kişinin? Eleştirmek için yazmıyorum, gerçekten bilmediğim için sormak istedim.
  • Tailwind ailesi olarak Patronumuzu canı gönülden tebrik ediyoruz.
  • kaç para ulan bir ödül? ben çocuğuma ödül alamayacak mıyım???!
  • Turkiyedeki patronlarin ornek almasi gereken bir patron! Super biri
  • boş hangara bakınca bakım yapılmış sayılıyor mu?

Merkezi İsviçre Basel’de bulunan VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace, son teknolojiye sahip altyapısı ile 2007 yılından bu yana havacılık sektöründeki başarısını sürdürüyor. Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye operasyonları için gelişen ekonomisiyle 2012 yılında Türkiye’yi merkez seçen AMAC Aerospace, İsviçre dışındaki ilk MRO yatırımını İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Sancak Air’a ait 1.500 metre karelik hangarı devralarak yapmıştı. Türkiye’ye girişinde 10 milyon USD’lik bir yatırım yapan AMAC Aerospace 1500 m2’lik alana sahip hangarda üç adet orta büyüklükte iş jetine hizmet verebiliyor.

Avrupa genelinde, toplam 28 ülkede ekonomi dünyasının önde gelenleri tarafından okunan European CEO dergisinin yılın en başarılı CEO’larını seçtiği European CEO Awards 2015’te AMAC Aerospace’in CEO’su ve aynı zamanda Tailwind Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı olan Kadri Muhiddin havacılık endüstrisinin en başarılı CEO’su ödülüne layık görüldü.

Ödülünü İngiltere’de alan Kadri Muhiddin bu ödülün hem kendi hem de AMAC Aerospace adına çok önemli olduğunu belirtti ve şunları söyledi; ‘‘Kurulduğumuz günden bu yana havacılık sektöründeki çalışmalarımıza hız kesmeden aynı hassasiyetle devam ediyoruz. AMAC Aerospace olarak uçak bakımı ve modifikasyonu alanındaki başarı grafiğimizi de aldığımız bu ödüllerle taçlandırıyoruz’’.

Havacılık hizmetlerinde müşterilere en son teknolojiyi sunmanın önemine değinen Muhiddin, ‘‘Regülatif ve emniyet standartlarından ödün vermeden, insan faktörü prensiplerini gözetmek ve son teknolojiyle hizmet vermek AMAC Aerospace olarak olmazsa olmazımızdır’’ dedi. 

Her koşulda iç ve dış müşteri memnuniyetini öngören bakım ve operasyonlarda hizmet veren AMAC Aerospace’in 2016 planlamalarından bahseden Kadri Muhiddin, önümüzdeki süreçte daha büyük hangarlarda daha fazla sayıda uçağa hizmet etmek istediklerini sözlerine ekledi. Farklı destinasyonlardaki hangarlarıyla dünya çapındaki hizmet ağını genişletmeyi hedeflediklerini söyleyen Kadri Muhiddin, Avrupa’nın en önemli ve prestijli dergilerinden European CEO’nun vermiş olduğu bu ödüle layık görüldüğü için de teşekkür etti.

Kadri Muhiddin en başarılı CEO ödülüne layık görüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

akıllı ~ 6 yıl önce
Gerçekten büyük başarı. AMAC ın WEB sayfasına girince hayranlığım dahada arttı. Hassasiyet ve İncelik isteyen bir iş alanı. İnşallah bizim sektörümüzdeki başarılı kuruluşlarımızda burada olan bizde olmayan eksikliklerimizi gideririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Falcon ~ 8 yıl önce
Tebrikler yatırımların devamını bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
Congrulations

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba akrabalık varmı? ~ 8 yıl önce
Kadri bey ile sayın Temel kotil akrabamı? Çok benziyorlar bir birine!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Tebrikler OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarı ~ 8 yıl önce
Merak ettim, başarısı neymiş bu kişinin? Eleştirmek için yazmıyorum, gerçekten bilmediğim için sormak istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patron ~ 8 yıl önce
Tailwind ailesi olarak Patronumuzu canı gönülden tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gluk ~ 8 yıl önce
guluk guluk guluk
kaç para ~ 8 yıl önce
kaç para ulan bir ödül? ben çocuğuma ödül alamayacak mıyım???!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 8 yıl önce
Turkiyedeki patronlarin ornek almasi gereken bir patron! Super biri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
boş hangara bakınca bakım yapılmış sayılıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canımyaa ~ 8 yıl önce
Kuyruk acın var galiba,haber zoruna gitmiş:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000