15 Mart 2017, Çarşamba 09:17:04

Kadınlara paraşüt eğitimi

Antalya’da, kadınların sportif havacılığa olan ilgilerini arttırmak amacıyla Yamaç Paraşüt Kursu açıldı.
  • ogrencilerini istismar eden Kadin hocadan sikayetciyim inonu
  • Fai onaylı ne sertifikası alınıyor 3 günde? Şu fai lafı hep dolaşır durur ortada ama kaç kişide senelik yenilenen üzerinde fai'nin renkli pulu olan lisans var? Fai onaylı demekle fai onaylı olmuyor. Milleti kandırıyorlar. Yalan, iftira, hırsızlık herşey var bravo.
  • Geçen yıl hiç planör kursu açılmadı. Bu yıl ise belirtilen tarihteki ilk kurs açılmadı. Açılanlar ise model uçak ve yamaç paraşütü gibi fazla masraf gerektirmeyen kurslar. Büyük ihtimalle bu sene de planör kursu açılmayacak

Antalya’da, kadınların sportif havacılığa olan ilgilerini arttırmak amacıyla Yamaç Paraşüt Kursu açıldı.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından ''Dünya Havacı Kadınlar Haftası''etkinlikleri kapsamında, kadınların sportif havacılığa olan ilgilerini arttırmak ve havacılık tutkusunu aşılamak amacıyla Karain Havacılık Eğitim Merkezinde Yamaç paraşüt kursu açıldı.

7 gün eğitim süreci gören kadın kursiyerlere temel uçuş bilgileri, yer eğitimleri ve iniş usulleri eğitimi verildi. Teorik ve yer dersleri Karain Havacılık Eğitim Merkezinde alan kursiyerler uçuş eğitimlerini ise Bademağacı Beldesinde Yamaçparaşüt Öğretmeni Umut Aktür ve Arif Kemal Buhara’dan aldı.

Türkiye'nin dört bir yanından Antalya'ya gelen kadın kursiyerler uçuşlarını büyük bir başarıyla tamamlayıp, Uluslararası Havacılık Federasyonu (FAI) onaylı sertifika almaya hak kazandı.



Kadınlara paraşüt eğitimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

genckanat ~ 7 yıl önce
ogrencilerini istismar eden Kadin hocadan sikayetciyim inonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gencogrenciye ~ 7 yıl önce
konuyu acarmisin, zaten kurumu ogretmenler batirdi, parayi aliyorlar cebe atiyorlar, bide istismar olmasi buyuk bir olay
Fai onaysız ~ 7 yıl önce
Fai onaylı ne sertifikası alınıyor 3 günde? Şu fai lafı hep dolaşır durur ortada ama kaç kişide senelik yenilenen üzerinde fai'nin renkli pulu olan lisans var? Fai onaylı demekle fai onaylı olmuyor. Milleti kandırıyorlar. Yalan, iftira, hırsızlık herşey var bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PLANÖR ~ 7 yıl önce
Geçen yıl hiç planör kursu açılmadı. Bu yıl ise belirtilen tarihteki ilk kurs açılmadı. Açılanlar ise model uçak ve yamaç paraşütü gibi fazla masraf gerektirmeyen kurslar. Büyük ihtimalle bu sene de planör kursu açılmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planorcu ~ 7 yıl önce
Acilacak dostum.merak etme.haril haril calisiyor hocalar.
Kapandı ~ 7 yıl önce
Planor uçuş okulunda öğretmen kalmadı. Öğretmen olmadan kurs olmaz. Maaşlar ödenmediği için ayrılmak zorunda kaldı uçuş öğretmenleri. Bir iki kişi var onların maaşı ödeniyor fakat o iki kişi de yetmez okulu devam ettirmeye. Onları da muhtemelen hava kuvvetlerinin Yalova'daki planor eğitimi için bekletiyorlar. Yoksa neden tutsunlar? Onun dışındaki faliyetleri unutun. Kurumdan bir cacık olmaz. Askeriyenin emeklileri soydu soğana çevirdi kurumu.
acilsa neolur ~ 7 yıl önce
ilk ucusunda kaza yapar o planorler. hem bakimsiz hem hocalar iyi degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000