08 Mart 2016, Salı 10:07:41

Kadın uçuculardan yeni rekor

Air India Havayolları'nın 6 Mart tarihinde Delhi-San Francisco seferinin tamamı kadın mürettebat tarafından icra edildi.
  • Air India uçsa ne olur, uçmasa ne olur?
  • Aman Tayyip duymasın
  • Ben bu ekiple ucarim arkadas
  • 777 ile kadınlar bile uçuyor desenize:)))) Geçenlerde, solo Türk pilotuymuş ,hocasıyla fotoğrafları vardı bu sitede, A320 de FO imiş...:)))) Adam olun adam...
  • kokpitteki koku sorununa nasıl çözüm bulmuşlar:):):)
  • Yurtdışına yerleşmiş ve ukalalaşmış Hintliler dışında , hintlileri seviyorum.Ülkelerinden keyif almamak imkansız. Çalışkan millet.Helal olsun bu bayanlara.

Air India Havayolları'nın 6 Mart tarihinde yapılan Delhi-San Francisco seferinin tamamı kadın mürettebat tarafından icra edildi. Bu uçuşu özel kılan ise kadın mürettebatın yaptığı en uzun uçuş olması olarak kayıtlara geçti.

Hindistanlı şirket Air India Havayolları'nın başkent Yeni Delhi'den ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Francisco şehrine giden uçuşunu gerçekleştiren kadın mürettebat yani bir rekorun sahibi oldu. 6 Mart'ta yapılan uçuş 17 saate yakın sürerken 14 bin 500 kilometre katedildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen uçuş Boeing 777 tipi uçakla yapılırken, uçakta 4 pilot 10 da kabin memuru görev yaptı.

Uçuşta görev alan kokpit ekibinin yanı sıra kabin ekibi, check-in personeli ve ATC'lerin de kadınlardan oluştuğu kaydedildi.

Kadın uçuculardan yeni rekor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Selim ~ 8 yıl önce
Air India uçsa ne olur, uçmasa ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadınlar günü ~ 8 yıl önce
Aman Tayyip duymasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flight crew ~ 8 yıl önce
Ben bu ekiple ucarim arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadın ~ 8 yıl önce
777 ile kadınlar bile uçuyor desenize:)))) Geçenlerde, solo Türk pilotuymuş ,hocasıyla fotoğrafları vardı bu sitede, A320 de FO imiş...:)))) Adam olun adam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koku ~ 8 yıl önce
kokpitteki koku sorununa nasıl çözüm bulmuşlar:):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokarca ~ 8 yıl önce
Pack'leri high flow'a almışlar
GR ~ 8 yıl önce
Senin temizlediğin tuvaletlerden daha temiz kokuyordur.
Biri ~ 8 yıl önce
Yurtdışına yerleşmiş ve ukalalaşmış Hintliler dışında , hintlileri seviyorum.Ülkelerinden keyif almamak imkansız. Çalışkan millet.Helal olsun bu bayanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Act ~ 8 yıl önce
Bu bir zamanlar bayan fo almayalim performansi kotu diyen sunexpress degil mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000