04 Ağustos 2011, Perşembe 13:45:31

KADDAFİ'YE HOSTESLERDEN BÜYÜK VEFA

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin Roma ziyaretleri sırasında seminer verdiği hostes kızlar, 69 yaşındaki diktatörü en zor günlerinde yalnız bırakmadı.
  • sizi tebrik ediyorum ( sana bir gülümsesem arkamdan koşarsın ) hakikaten hem laf ediyorlar hemde hostesler gülümseseler içlerinin yağları eriyor, kalkmış burda konuşuyorlar, arkadaşlar milleti haksız yere soyan fakirin fukaranın üstünden milyarlar kazanan evine ekmek götüremeyipte boynu bükük eve giden insanları düşünüyormusunuz peki bu milletin hakkını yiyenlerin ve milletin sırtından yatlar jeep ler yalılar arsalar aklına daha ne gelirse bunlara sahip olan insanların çoğu hep milletin hakkını gasp ederek o duruma gelmiştir bunları söylemiyorsun kalkıp ALIN teri ile ÇALIŞIP terinin hakkını alan kabin memurlarına sitem ediyosunuz , HAYIR ARKADAŞIM BUNLAR EMEK VERİYOR BİŞEY DİYEMESSİN ÇÜNKÜ HAKKIN YOK . maaşı az olanda var çok olanda şükret
  • şurda yorumları okuyorum da neymiş yerde çalışanlar daha az alıyormus...yerde calısanların hepsi biz hostesleri kıskanıyorlar.heryerde yorumlar yazıyorsunuz oysa bizim gibi cok çalışmıyorsunuz bile!!! gezmekde o maaşı almak da hakkımız ugrasmayın bizle yer personeli...bunların hepsi kıskançlık!!!!guzel degilmişiz oyle mi?? sana bir gulumsesem arkamdan koşarsın ama
  • yorumları okudumda cok sacma sapan konusmalar bunlar, thy nin belirttiği kiloya ulaşamayan kabin memurlarını işten çıkarıyorlar, bence bizim kabin memurları çok güzeller vede fizikleride güzel yani bir thy teknik çalışanı olarak kabin memurları ile gurur duyuyorum ha bu arada kötü olan var ama iyi olan daha çok :))
  • kızdırmayın hostesleri yazan arkadaş doğru söylemişsin aynen öyle başlıycaz konuşmaya sen de kuduracaksın aldığımız paralara sosyal imkanlarımıza. kudurun kudurun
  • ABDURAMAN ÇELEBİ TABİRİ YETER HERHALDE :)
  • HOSTESLERIN SADECE GUZELLIKLERIYLE BIR YERE GELDIKLERINI DUSUNENLERI ANLAMIYOR VE KINIYORUM. COK CAHILCE
  • Kabin memuru yada hostes? Ne farkeder? Mesleğe girerken size kabin memuru denilecek diye sizle bir sözleşme yapan olmadı. Yaptığınız mesleği beğeniyor ve seviyor iseniz yıllardır bu mesleğin adı olan hostes kelimesiylede irrite olmamanız gerekir. Şayet ben baştan görev tanımını beğendim ama mesleğin adıyla sorunum var diyorsanız kabin memuru demeye devam edin. Diliniz alışır. Layığıyla yapmasını bilene güzel meslek. Not: Ben kabin memuru da diyorum hostes de..
  • arkadaslar bu haberin Airporthaber'de yer almasina pek anlam veremiyorum. Hepsi manken-hostess, yani fuarlarda , catwalklarda boy gösterenler. Kabinpersoneliyle uzaktan yakindan alakasi yok bence.
  • Siz hostes değil, "fly waiter& guard" 'sınız :)
  • thy hostesiyiz diye catlamayın kıskanmayın!çekemıyosunuz aldıgımız paraları
İtalyan modeller Clio Evans, Yvonne de Vito ve Rea Beko, Roma'daki buluşmayı organize eden Hostessweb şirketinin sahibi Alessandro Londero ile birlikte Libya'nın başkenti Trablus'a gitti.

Fox News'a konuşan Londero, Libya halkına destek olmak için gerçekleştirdikleri ziyaret sayesinde bu ülkede olan biteni kendi gözleriyle görüp İtalyan halkına aktarmak istediklerini belirtti.

Kaddafi'nin İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile dost olduğu dönemde düzenlediği seminerlere katılan hosteslerden olan Evans, Vito ve Beko daha önce de Trablus'a geldiklerini, ancak kritik bir dönemde gerçekleştirdikleri bu ziyaretin ayrı bir önem kazandığını söylediler.

Kaddafi'yle görüşmesi beklenmeyen İtalyan grubun, Trablus'taki bir askeri akademiyi, hastaneleri, üniversiteleri, İslam kültür merkezlerini ve bir kiliseyle turistik yerleri gezdiği belirtildi.

İtalyan modellerden Evans, Fox News'a, "Aslında korkmuyor değiliz. Her şey normalken, güzelken de arkadaşlarımla birlikte Libya'ya gelmiştik. Çok iyi insanlarla tanışıp, dostluklar kurmuştuk. Ve bu zor anlarında hala bu insanların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ama her an bir bombanın patlayacağı korkusunu da yaşıyoruz" dedi.

Kaddafi, geçtiğimiz yıl Trablus'ta ağırladığı Evans'tan yeğeniyle evlenmesini istemişti.

Babası İngiliz vatandaşı olan Evans, o gün yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

"Oturmamı istedi. Ardından 'Burada seninle tanışmak isteyen biri var' dedi. Açıkçası biraz endişeliydim. Neler olduğunu anlamaya çalışıyordum. Etrafıma baktığımda yeğeni olarak tanıttığı adamı gördüm. "Onunla evlenmek ister misin?" diye sordu. Bu gerçekten oldu."

KADDAFİ İSLAMCI MUHALİFLERLE ANLAŞTI
Öte yandan Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, ailesinin laiklik yanlısı muhaliflere karşı, Libya'daki İslamcı muhaliflerle anlaşma imzaladığını söyledi.

Seyfülislam Kaddafi, New York Times gazetesine Trablus'tan yaptığı açıklamada, "laiklik yanlısı muhaliflerin tümünün kaçacaklarını veya öldürüleceklerini" söyledi.

Seyfülislam, ülkenin doğu kesimindeki İslamcı liderlerden olan Ali Sallabi ile bu konuda görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Ali Sallabi ise, gazeteye yaptığı açıklamada, Seyfülislam Kaddafi'yle görüştüklerini doğruladı ancak Kaddafi safına geçip geçmedikleri konusunda birşey söylemedi.

Seyfülislam ayrıca, İslamcı muhaliflerin "bölgedeki gerçek güç" olduğunu iddia ederek, batı ülkelerinin onlarla görüşmeleri gerektiğini söyledi.







(Hürriyet)
KADDAFİ'YE HOSTESLERDEN BÜYÜK VEFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
sizi tebrik ediyorum ( sana bir gülümsesem arkamdan koşarsın ) hakikaten hem laf ediyorlar hemde hostesler gülümseseler içlerinin yağları eriyor, kalkmış burda konuşuyorlar, arkadaşlar milleti haksız yere soyan fakirin fukaranın üstünden milyarlar kazanan evine ekmek götüremeyipte boynu bükük eve giden insanları düşünüyormusunuz peki bu milletin hakkını yiyenlerin ve milletin sırtından yatlar jeep ler yalılar arsalar aklına daha ne gelirse bunlara sahip olan insanların çoğu hep milletin hakkını gasp ederek o duruma gelmiştir bunları söylemiyorsun kalkıp ALIN teri ile ÇALIŞIP terinin hakkını alan kabin memurlarına sitem ediyosunuz , HAYIR ARKADAŞIM BUNLAR EMEK VERİYOR BİŞEY DİYEMESSİN ÇÜNKÜ HAKKIN YOK . maaşı az olanda var çok olanda şükret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şurda yorumları okuyorum da neymiş yerde çalışanlar daha az alıyormus...yerde calısanların hepsi biz hostesleri kıskanıyorlar.heryerde yorumlar yazıyorsunuz oysa bizim gibi cok çalışmıyorsunuz bile!!! gezmekde o maaşı almak da hakkımız ugrasmayın bizle yer personeli...bunların hepsi kıskançlık!!!!guzel degilmişiz oyle mi?? sana bir gulumsesem arkamdan koşarsın ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumları okudumda cok sacma sapan konusmalar bunlar, thy nin belirttiği kiloya ulaşamayan kabin memurlarını işten çıkarıyorlar, bence bizim kabin memurları çok güzeller vede fizikleride güzel yani bir thy teknik çalışanı olarak kabin memurları ile gurur duyuyorum ha bu arada kötü olan var ama iyi olan daha çok :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kızdırmayın hostesleri yazan arkadaş doğru söylemişsin aynen öyle başlıycaz konuşmaya sen de kuduracaksın aldığımız paralara sosyal imkanlarımıza. kudurun kudurun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABDURAMAN ÇELEBİ TABİRİ YETER HERHALDE :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HOSTESLERIN SADECE GUZELLIKLERIYLE BIR YERE GELDIKLERINI DUSUNENLERI ANLAMIYOR VE KINIYORUM. COK CAHILCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin memuru yada hostes? Ne farkeder? Mesleğe girerken size kabin memuru denilecek diye sizle bir sözleşme yapan olmadı. Yaptığınız mesleği beğeniyor ve seviyor iseniz yıllardır bu mesleğin adı olan hostes kelimesiylede irrite olmamanız gerekir. Şayet ben baştan görev tanımını beğendim ama mesleğin adıyla sorunum var diyorsanız kabin memuru demeye devam edin. Diliniz alışır. Layığıyla yapmasını bilene güzel meslek. Not: Ben kabin memuru da diyorum hostes de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar bu haberin Airporthaber'de yer almasina pek anlam veremiyorum. Hepsi manken-hostess, yani fuarlarda , catwalklarda boy gösterenler. Kabinpersoneliyle uzaktan yakindan alakasi yok bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz hostes değil, "fly waiter& guard" 'sınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy hostesiyiz diye catlamayın kıskanmayın!çekemıyosunuz aldıgımız paraları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000