21 Nisan 2010, Çarşamba 07:26:57

Kaczynski'nin ölümüyle ilgili çarpıcı iddia!

Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaczynski ve eşi Maria ile birlikte 96 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
  • Yok etmeye niyet eden Rusya, Kaczynski'yi çok daha farklı methodlar ile ve Rus toprakları dışında ortadan kaldırmayı başarabilirdi. Özellikle bu tür asılsız komplo teorisiden başka bir şey olmayan haberlerin yargısız infaz olduğunu düşünüyorum.Bu haberler hem hukuka hem de havacılık ahlakına uygun değil.

Kaczynski'nin bir uçak kazasında öldürüleceğinin 13 Mart 2010 tarihinde bir Gürcü kanalında yayımlanan kurgu haberde anlatılmış olması, Çeçen Kavkaz Center internet haber ajansı tarafından gündeme taşındı. Habere göre, Gürcü TV kanalı 'Imedi' tarafından yayımlanan ve Gürcistan'a karşı Rus saldırısı hakkındaki videoda Kaczynski'nin Cumhurbaşkanlığı uçağında bir patlamayla öldürüleceğinden bahsediliyordu.

Habere göre, Ruslar'ın işgaliyle birlikte Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili öldürülmüştü. Kavkaz Center, haberi verirken, Kaczynski'nin neden öldürülmüş olabileceği konusunda ise şu tespitlere yer verdi: "Kaczynski, 24 Kasım'da AB-Rusya zirvesinde başlayan AB ve Rusya arasındaki işbirliğini veto etti. Güney Osetya'da 2008'de yaşanan savaş sırasında Gürcistan'a tam destek verdiğini açıklayan Kaczynski, Rusya'nın Gürcistan'a karşı saldırısından sonra, ABD'nin Polonya topraklarına füze savunma sistemi (füze önleme) yerleştirme önerisini kabul etti. Polonya, Avrupa'yı Rus gazına olan bağımlılığından kurtarmaya çalışıyordu."

Kaczynski'nin ölümüyle ilgili çarpıcı iddia!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yok etmeye niyet eden Rusya, Kaczynski'yi çok daha farklı methodlar ile ve Rus toprakları dışında ortadan kaldırmayı başarabilirdi. Özellikle bu tür asılsız komplo teorisiden başka bir şey olmayan haberlerin yargısız infaz olduğunu düşünüyorum.Bu haberler hem hukuka hem de havacılık ahlakına uygun değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000