21 Haziran 2015, Pazar 10:13:10

Kabindeki duman nedeniyle geri döndü

İskandinav Havayolları SAS Airlines'ın San Francisco-Kopenhag seferini yapan uçağı, kabinde meydana gelen duman nedeniyle geri döndü.
  • Sayin 3. Motorlu diyen. Yorumcular. Uc motorlu Air bus Ucagi daha yapilmadi. Belki yaparlar. Uc. Motorlu ucaklari. Yaziyorum. Bir. Three. Star. Iki. Dece on. Uc. Boeing 727. Uc motorlu. Bir ucak. Daha var. amerikada. Isminihatirlamadim, 3. Motorlu bu. tiplerdir. Ben air. Bus. 340. 300. Kontroloruyum, Bildigim icin Yaziyorum. 340. Uc motor olmaz. O ucak. Dort motorludur, Belki. Havada. Bir. Off olmussa. Bundan dolayi. Arkadaslar. 3. Motor. Demisler. Ucak konusunda. Vatandasa. Dogru. Bilgi verin. Yok sa gelirim oraya ona gore,
  • ucak 4 motorlu airbus a340 :) 1 numarali motor resimde gorunmuyor 3 motorlu ucaklarda var ama onlarin 2 si kanatlarda biri de kuyrukta olur genelde.
  • Ekonomik krizden birini satmışlar nasılsa 3 motorlada uçuyor diye :) Foto almamış işte
  • Uçakta neden rudder yok!!
  • Burada olsa üç beş kuruş bilete para verip de kendini kral zanneden yolcular ortalığı birbirine katarlardı.Zaten enbasit bir hadisede direk patlamaya hazırdır bizim milletimiz.Yolculara önce uçakla seyahat etme kültürü öğretilmeli diyeceğim ama bunlarda okuma kültürü diye birşey de yok.Anca habire soru sorarlar..nere gideceğim.. kapı numaram kaç. ..kaç dakika önce gireceğim...20 dakkam var nasıl uçak kaçar...over book dersin o ne demek ben para verdim nasıl uçamam...bagajlarla ilgili hadiseyi de anlatmaya kalksam acaba sığarmı yazılar buraya..tam bir Facia yani..neyse bu millet böyle gelmiş böyle gider..vesselam.
  • Ucak neden uc motorlu

İskandinav havayolu şirketi SAS Scandinavian Airlines'ın Amerika'nın San Francisco kentinden Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gidecek uçağı, havalandıktan bir süre sonra San Francisco'ya geri döndü.

San Francisco'dan Kopenhag'a hareket eden SAS'ın Airbus A340-300 tipi uçağının kokpit ekibi, kabinde meydana gelen duman sonrası geri dönme kararı aldı.

San Francisco Havalimanı'na yaklaşık 40 dakikalık uçuşun ardından geri dönen SAS uçağı sorunsuz bir şekilde havalimanına iniş yaptı. Bazı yolcular kabinde oluşan dumanın klima sisteminden geldiğini belirtti. Yaşanan olay nedeniyle San Francisco-Kopenhag seferi yaklaşık 17 saatlik rötarın arından gerçekleştirildi.

Kabindeki duman nedeniyle geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin 3. Motorlu diyen. Yorumcular. Uc motorlu Air bus Ucagi daha yapilmadi. Belki yaparlar. Uc. Motorlu ucaklari. Yaziyorum. Bir. Three. Star. Iki. Dece on. Uc. Boeing 727. Uc motorlu. Bir ucak. Daha var. amerikada. Isminihatirlamadim, 3. Motorlu bu. tiplerdir. Ben air. Bus. 340. 300. Kontroloruyum, Bildigim icin Yaziyorum. 340. Uc motor olmaz. O ucak. Dort motorludur, Belki. Havada. Bir. Off olmussa. Bundan dolayi. Arkadaslar. 3. Motor. Demisler. Ucak konusunda. Vatandasa. Dogru. Bilgi verin. Yok sa gelirim oraya ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed-58 ~ 9 yıl önce
ucak 4 motorlu airbus a340 :) 1 numarali motor resimde gorunmuyor 3 motorlu ucaklarda var ama onlarin 2 si kanatlarda biri de kuyrukta olur genelde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peki ~ 9 yıl önce
3 motorlu olup motor kuyrukta değilse, nerede olur başka?
Bmx ~ 9 yıl önce
Ekonomik krizden birini satmışlar nasılsa 3 motorlada uçuyor diye :) Foto almamış işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diyerandroiduyg. ~ 9 yıl önce
Uçakta neden rudder yok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiyede olsa ~ 9 yıl önce
Burada olsa üç beş kuruş bilete para verip de kendini kral zanneden yolcular ortalığı birbirine katarlardı.Zaten enbasit bir hadisede direk patlamaya hazırdır bizim milletimiz.Yolculara önce uçakla seyahat etme kültürü öğretilmeli diyeceğim ama bunlarda okuma kültürü diye birşey de yok.Anca habire soru sorarlar..nere gideceğim.. kapı numaram kaç. ..kaç dakika önce gireceğim...20 dakkam var nasıl uçak kaçar...over book dersin o ne demek ben para verdim nasıl uçamam...bagajlarla ilgili hadiseyi de anlatmaya kalksam acaba sığarmı yazılar buraya..tam bir Facia yani..neyse bu millet böyle gelmiş böyle gider..vesselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Size ihtiyacımız var. ~ 9 yıl önce
Haklısınız. Biz Türk Milleti olarak sizin gibi asil İngiliz beyefendi/hanımefendilerin gütmesine, aşağılamasına, hor görmesine ihtiyaç hissediyoruz. Zaten bu toprakları da hak etmiyoruz. Bırakın bizi orta asyaya kadar geri gidelim. Tüm uçaklar almati, Astana, Ulan Batoor, Bişkek tek yön bizi taşısın. Bu memlekette İskandinav Havayollarının uygar yolcusu ile, milletini aşağılayan sizin gibi hayranlarına kalsın. Zaten bu millet Züppelerle birlikte yaşamayı istemez.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ucak neden uc motorlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri düşmüş. ~ 9 yıl önce
Haberde yazıyo ya. Motorların biri düşünce uçak yavaşlamış. Kargodaki taze meyve sebze çürüyüp koku yapmış. Midesi bulanan yolcu şikayetçi olunca uçak ta geri dönmüüüüş.
ckilic ~ 9 yıl önce
bu tarz yeni nesil uçaklar artık 3 motorlu üretiliyorlar. karşınıza çıkarsa şaşırmayın, artık böyle
a340 ~ 9 yıl önce
airbus a340 4 motorlu bir uçaktır. bir motoru resimde tam olarak çıkmamış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000