17 Mart 2012, Cumartesi 14:47:55

KABİN MEMURU İŞTEN NEDEN KOVULDU?

Uçakta cep telefonu kullanan kabin memuru kovuldu.
  • çalıştığım süre boyunca gördüğüm kabinmemurlarının çoğunluğu cep telini aynı şekilde kullanıyor uçakta ya da arka kuyrukta 35000 feet yükseklikteki sigara içenlerden mi bahsedilemli ne yazk ki bunlar gözardı ediliyor..
  • "bulgarıstan'a hosgeldınız" mesajı buyukcekmece'de mı gelecek? enez, edırne, kapıkule gıbı sınır kentlerınde bıle bu mesaj gelmezken havada gelmıstı. keske sılmeseydım de, saatını bılseydım. neyse sıkıntı olmadı.
  • bu haberde de biz thy lileri gösterenler. sevicem sizi
  • Çekmez diyenlere diye yazan kişiye; siz kokpit ekibinden daha mı iyi bileceksiniz, çekmez ve diğer bir arkadaşın dediği gibi uçağın sistemlerine bir zarar vermez. Sadece tedbir amaçlı alınmış bir karardır uçakta telefon kullanılmaması, bütün dünyada gelmiş geçmiş bir iki tane olay var bununla ilgili ve onlarda da uçağın sistemlerinde meydana gelen etkilenmenin telefon kullanımıyla direkt bağlantılı olduğu ispatlanamamıştır. Sizin telefona mesaj ancak uçak yaklaşma anında alçalmışken ve süratini düşürmüşken düşmüştür daha önce yollanan mesaj. Cruise anında telefon kullanılması imkansızdır, teknolojik olarak uçak buna uygun şekilde donanımlı değilse ki bu olduğu takdirde zaten uçakta tel kullanımına izin verilecektir.
  • Fapları.. ne anlamadım anlamadığın konularda yorum yapma
  • ceker merak etmeyın. bır gun avrupadan ucarken telefon cebımde acılmıs ve hattımın da pın kodu olmadıgından devreye gırmıs. ıstanbula ındıgımde otomatık gelen mesajı gordum: " bulgarıstana hos geldınız" demek kı en az 1 saat cep telefonum o ırtıfada bıle aktıf kalmıs. cekmez demeyın, gunumuz teknolojısınde ceker.
  • BİZİM KABİN MEMURLARI FAPLARI KOYMAYA BAŞLAYINCA TELEFONU AÇIYORLAR O YİNE YERDE KONUŞMUŞ NE VAR BUNDA...
  • 'TK' YA CVP; ne yokk kii,tüm işlerin başında tk!
  • Bakın telefon hakkinda yazıyorum 1.telefonunuz açık kalsa bile uçak düşürmz. 2.telefon 8.bin ftten sonra çekmez. 3.ben yaptım bişey olmadı. 4.uçakta uçuşta sigara içen kabin memuru bile biliyorum. 5.ben içmedim 6.evet!canımızı kimlere emanet ediyoruz :))
  • Deneyenler belli oluyor diyen arkadaşım, bu bir bilimsel gerçek, saatte 900 km ile giden uçakta telefon sinyal alır mı, akıllı olun biraz.
Air China Havayolları'nın Hong Kong - Beijing seferi sırasında cep telefonunu kullandığı belirlenen kabin memuru işinden oldu.

Yolcular tarafından da doğrulanan olay şöyle gerçekleşti;

Air China'ya ait CA-112 sefer sayılı A321-200 uçağı Hong Kong - Beijing seferini gerçekleştirdiği sırasında bir kabin memurunun yemek servis arabasının arkasına geçerek cep telefonuna gelen mesajı cevapladığı görüldü. Şikayet üzerine telefon kayıtları incelenen kabin memuru uçuş sırasında cep telefonu kullanmaktan dolayı işten çıkartıldı.

Air China'dan yapılan açıklamada şu ibareler yer aldı "Kabul edilemez bir risk. Yolcuların uçuş güvenliğini tehlikeye atan kabin görevlisinin işine son verilmiştir"
KABİN MEMURU İŞTEN NEDEN KOVULDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
çalıştığım süre boyunca gördüğüm kabinmemurlarının çoğunluğu cep telini aynı şekilde kullanıyor uçakta ya da arka kuyrukta 35000 feet yükseklikteki sigara içenlerden mi bahsedilemli ne yazk ki bunlar gözardı ediliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"bulgarıstan'a hosgeldınız" mesajı buyukcekmece'de mı gelecek? enez, edırne, kapıkule gıbı sınır kentlerınde bıle bu mesaj gelmezken havada gelmıstı. keske sılmeseydım de, saatını bılseydım. neyse sıkıntı olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu haberde de biz thy lileri gösterenler. sevicem sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çekmez diyenlere diye yazan kişiye; siz kokpit ekibinden daha mı iyi bileceksiniz, çekmez ve diğer bir arkadaşın dediği gibi uçağın sistemlerine bir zarar vermez. Sadece tedbir amaçlı alınmış bir karardır uçakta telefon kullanılmaması, bütün dünyada gelmiş geçmiş bir iki tane olay var bununla ilgili ve onlarda da uçağın sistemlerinde meydana gelen etkilenmenin telefon kullanımıyla direkt bağlantılı olduğu ispatlanamamıştır. Sizin telefona mesaj ancak uçak yaklaşma anında alçalmışken ve süratini düşürmüşken düşmüştür daha önce yollanan mesaj. Cruise anında telefon kullanılması imkansızdır, teknolojik olarak uçak buna uygun şekilde donanımlı değilse ki bu olduğu takdirde zaten uçakta tel kullanımına izin verilecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fapları.. ne anlamadım anlamadığın konularda yorum yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ceker merak etmeyın. bır gun avrupadan ucarken telefon cebımde acılmıs ve hattımın da pın kodu olmadıgından devreye gırmıs. ıstanbula ındıgımde otomatık gelen mesajı gordum: " bulgarıstana hos geldınız" demek kı en az 1 saat cep telefonum o ırtıfada bıle aktıf kalmıs. cekmez demeyın, gunumuz teknolojısınde ceker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BİZİM KABİN MEMURLARI FAPLARI KOYMAYA BAŞLAYINCA TELEFONU AÇIYORLAR O YİNE YERDE KONUŞMUŞ NE VAR BUNDA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
'TK' YA CVP; ne yokk kii,tüm işlerin başında tk!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakın telefon hakkinda yazıyorum 1.telefonunuz açık kalsa bile uçak düşürmz. 2.telefon 8.bin ftten sonra çekmez. 3.ben yaptım bişey olmadı. 4.uçakta uçuşta sigara içen kabin memuru bile biliyorum. 5.ben içmedim 6.evet!canımızı kimlere emanet ediyoruz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Deneyenler belli oluyor diyen arkadaşım, bu bir bilimsel gerçek, saatte 900 km ile giden uçakta telefon sinyal alır mı, akıllı olun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000