16 Ekim 2011, Pazar 09:01:01

KABİN MEMURLARIYLA YUMRUKLAŞTI

American Airlines’ın New York – Los Angeles seferi sırasında alkollü yolcu uçağı birbirine kattı.
  • lütfen tamda sohbet koyulaşmıştı :=)
  • burada röpörtaj yapmıyoruz, konuşmamız sonra ermiştir, bunu bu eğitimi veren SHGM'den öğrenebilirsiniz güle güle
  • Peki bu eğitimleri nasıl aldığınızı kısaca anlatırmısınız mümkünse şimdiden tşk ederim.
  • bizler aldığımız eğitimlerde sadece standart prosedürleri uygularız ama bu hiçbir zaman gerçek hayatta aynı değildir, check-in'deki yolcu ile veya anayasa ile alakası olmayan bir konu, Türk sivil havacılığında eksik bulunan kurallar bunlar, hiç caydırıcı bir cezası yok, yolcular bilinçli artık, bugün uçak kaçırma dışında işlenen suçlar neredeyse dikkate alınmıyor, yetkililer bile yeri geldiğinde cezası olmayan bir şey ile uğraşmak istemiyorlar, adamı alıp karakolda dövecek haliniz yok, ne yapacaksınız, tabiki serbest bırakacaksınız, ABD'de halen uçakta sigara içmenin 2500 USD cezası var ve ciddi yaptırımları var, Türkiyede polisten sadece bir fırça yiyorsunuz ve serbestsiniz, şaka değil, emin olun bunların hepsi gerçek, aşağıda yazdım...
  • bakın evet eğitimini aldık, size rahat bir şekilde söyleyeyim ki sizden rahat ve emin olun bunlar sadece yazılı kağıt prosedürleri, pist başından uçağı geri döndürdüğümüz olmuştur, indirdiğimiz polise teslim ettiğimiz ve uçuştan geri döndüğümüzde bizimle beraber elini kolunu sallaya sallaya alandan çıktığına da tanık olmuşuzdur bu insanların. Kelepçe hikaye, kimse kimseye takamaz kolay kolay kimse de taktırmaz zaten, sen taktırır mısın, bende de taktırmam, kelepçe aşağılar insanı ama sen oraya adam gibi caydırıcı ceza koy bak bidaha yapıyor mu? tuvalette sigara içti diye pasportunu alıp polise teslim ettiğimiz adam 15 dakika sonra serbest bırakılıyor, bu kadar insanın hayatını tehlikeye atan insanın cezası 15 dakika mı??
  • eğitim aldınız demek sanırım thy çalışıyorsunuz peki bunun yazılı bir prosedürü varmıydı eğitimde yada uzman olarak kimden aldınız eğitimi?
  • Eski havacı ve yeni anayasa uzmanı :):):) güldürdün beni yaaa.... Anayasaya bunun nesi ve nasıl konacak. Anayasanın ne olduğunu biliyomusun ki :):):) Peki THYde aldığın eğitimlerde check in'e gelen yolcunun boarding kartını aldıktan sonra içebileceğinide anlayabiliyormuydun eğitimlerde... :):):) az iç az.... 8 kollusun maazallah :)
  • Kelepce egitimi aldim, sorarim size ve yetkiliye, dunyada kendisini kelepcelettirecek bir insan var mi?? O adami ancak etkisiz hale getirmeniz lazim tabiri caizse dovmeniz ki kelepce vurasiniz...
  • Amerika'da kemer baglama uyarilarina uymamaniz durumda kabin ekibinin emirlerine uymamaktan hapis cezasi var. Havayollarinin 11 Eylul ve Richard Reid olaylarindan sonra hic sakasi yok. Keske bizde de bu kadar ciddiyet olsa - Amerika'dan pilot
  • bizde adam öldüren 8 yılda çıkıyor , adam 2-3 çığırtkanlık yapmış 20 yıl almış , isterse okyanusun ötesine divert edilseymiş , ya 20 yıl uçağa binmeme cezası verilseymiş yada içki içmeme...
American Airlines’a ait AA-21 sefer sayılı New York-Los Angeles uçağı, alkollü bir yolcu nedeniyle Denver’a acil iniş yaptı.

Havalandıktan kısa bir süre sonra yüksek sesle şarkı söylemeye başlayan alkollü yolcu kabin memurlarına zor anlar yaşattı.

Uyarıları dikkate almayan yolcudan diğer yolcuları rahatsız etmemesi amacıyla uçağın arka kısmında bulunan koltuklara geçmesi istendi.

Kabin görevlileriyle tartışmaya başlayan yolcu hakaretler ve tehditler yağdırmaya devam edince uçak Denver’a iniş yaptı.

Kendisini sakinleştirmek isteyen kabin memurlarıyla “Çocuklarınızı öldürücem. Hepinizi öldürücem. Annelerinizi katledicem” diyerek saldıran ve yumruklaşan yolcunun, uçağa giren polislerce yakalandığı belirtildi.

Sarhoş yolcunun çıkartıldığı mahkemece tutuklandığı, 20 yıl hapis ve 250,000 Amerikan doları para cezasıyla cezalandırılacağı öğrenildi.

©Airporthaber.com / Dış Haberler

KABİN MEMURLARIYLA YUMRUKLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
lütfen tamda sohbet koyulaşmıştı :=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burada röpörtaj yapmıyoruz, konuşmamız sonra ermiştir, bunu bu eğitimi veren SHGM'den öğrenebilirsiniz güle güle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peki bu eğitimleri nasıl aldığınızı kısaca anlatırmısınız mümkünse şimdiden tşk ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizler aldığımız eğitimlerde sadece standart prosedürleri uygularız ama bu hiçbir zaman gerçek hayatta aynı değildir, check-in'deki yolcu ile veya anayasa ile alakası olmayan bir konu, Türk sivil havacılığında eksik bulunan kurallar bunlar, hiç caydırıcı bir cezası yok, yolcular bilinçli artık, bugün uçak kaçırma dışında işlenen suçlar neredeyse dikkate alınmıyor, yetkililer bile yeri geldiğinde cezası olmayan bir şey ile uğraşmak istemiyorlar, adamı alıp karakolda dövecek haliniz yok, ne yapacaksınız, tabiki serbest bırakacaksınız, ABD'de halen uçakta sigara içmenin 2500 USD cezası var ve ciddi yaptırımları var, Türkiyede polisten sadece bir fırça yiyorsunuz ve serbestsiniz, şaka değil, emin olun bunların hepsi gerçek, aşağıda yazdım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bakın evet eğitimini aldık, size rahat bir şekilde söyleyeyim ki sizden rahat ve emin olun bunlar sadece yazılı kağıt prosedürleri, pist başından uçağı geri döndürdüğümüz olmuştur, indirdiğimiz polise teslim ettiğimiz ve uçuştan geri döndüğümüzde bizimle beraber elini kolunu sallaya sallaya alandan çıktığına da tanık olmuşuzdur bu insanların. Kelepçe hikaye, kimse kimseye takamaz kolay kolay kimse de taktırmaz zaten, sen taktırır mısın, bende de taktırmam, kelepçe aşağılar insanı ama sen oraya adam gibi caydırıcı ceza koy bak bidaha yapıyor mu? tuvalette sigara içti diye pasportunu alıp polise teslim ettiğimiz adam 15 dakika sonra serbest bırakılıyor, bu kadar insanın hayatını tehlikeye atan insanın cezası 15 dakika mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eğitim aldınız demek sanırım thy çalışıyorsunuz peki bunun yazılı bir prosedürü varmıydı eğitimde yada uzman olarak kimden aldınız eğitimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski havacı ve yeni anayasa uzmanı :):):) güldürdün beni yaaa.... Anayasaya bunun nesi ve nasıl konacak. Anayasanın ne olduğunu biliyomusun ki :):):) Peki THYde aldığın eğitimlerde check in'e gelen yolcunun boarding kartını aldıktan sonra içebileceğinide anlayabiliyormuydun eğitimlerde... :):):) az iç az.... 8 kollusun maazallah :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kelepce egitimi aldim, sorarim size ve yetkiliye, dunyada kendisini kelepcelettirecek bir insan var mi?? O adami ancak etkisiz hale getirmeniz lazim tabiri caizse dovmeniz ki kelepce vurasiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika'da kemer baglama uyarilarina uymamaniz durumda kabin ekibinin emirlerine uymamaktan hapis cezasi var. Havayollarinin 11 Eylul ve Richard Reid olaylarindan sonra hic sakasi yok. Keske bizde de bu kadar ciddiyet olsa - Amerika'dan pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizde adam öldüren 8 yılda çıkıyor , adam 2-3 çığırtkanlık yapmış 20 yıl almış , isterse okyanusun ötesine divert edilseymiş , ya 20 yıl uçağa binmeme cezası verilseymiş yada içki içmeme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000