19 Haziran 2012, Salı 09:00:04

KABİN MEMURLARI FARK ETTİ

İzmir'de yaşları 8 ve 11 olan iki çocuk, Adnan Menderes Havaalanındaki iki güvenlik kapısı ile sadece "boarding kartı" bulunan yolcuların geçişine izin verilen kontrol kapısından hiçbir engelle karşılaşmadan geçerek uçağın kapısına kadar ulaştı.
  • Sistem bozuk kardeşim biz ne yapalım.
  • Pasaport kaninlerinden once boarding pass okuyan kapilar kurulsa ya artik turkiyedede.zamani gelmedimi sizcede..
  • sanırım pegasus la karıştırdılar çocuklar, malum bir su bile orda 5 tl iken thy hiç yenmemiş bi sürü yiyeceği çöpe atıyor. hiç bundan bahsedilmiyor ama bu kadar zenginsen madem gözünü içşinin parasına ne dikiyorsun. yazık günah değilmi insanlar bir tencere yemeği 3 gün yerken sen dağıtabidiğini dağıtıp kalanını çöpe atıyorsun. para değilmi o herşeyden önce haram değilmi israf?
  • ALLAH TAN BAŞKA BİR AMAÇLARI YOKMUŞ, YA OLSAYDI?
  • şehirlerarası otobüsten farkı kalmadı ki uçakların...
  • Uçağa Biniş Kartına Kim bakmalı?
  • Pilot olarak elle arama dahil defalarca aranmadan uçağa binemiyorum. Komik.
  • BU haberi neresinden okursunuz? 8 ve 11 yaslarinda cocuklara kim simit sattirir? BU cocuklari ana babasi yoksa devletin bu ise bakan mudurleri nerde?
  • TK2321 SEFERINDE OUYOR BU OLAY
  • seneler once hatırlarmısınız ızmır _ıst ucusunda ucak ıst ındıkten sonra temızlık sırasında koltuk cebınde cuzdan seklınde bır bomba temızlık pers. elınde patlamıstı...yanı yıne ızmır!!!!

Uçağın girişinde hostesler tarafından fark edilen çocuklar, yanlarında bulunan simit ve mendilleri satmak istediklerini söylerken, haklarında işlem yapılmadan serbest bırakıldılar.

HOSTESLER FARK ETTİ
Türkiye'nin en güvenli havaalanlarından biri olarak gösterilen İzmir'deki Adnan Menderes Havaalanı'nda geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay duyanları hayrete düşürdü.

İddiaya göre, simit satan 11 yaşındaki C.K. ile mendil satan 8 yaşındaki M.A, uçakta satış yapmaya karar verdi. İç hatlar terminaline giden iki çocuk yanlarında bulunan simit ve mendilleri poşete koyup birinci kontrol noktasından herhangi bir engelle karşılaşmadan dedektörlü kapı ve x-ray cihazından geçtikten sonra havaalanına girdi.

Havaalanına girdikten sonra alanda bekleyen uçakta satış yapmaya kararlı olan iki kafadar, ikinci kontrol noktasına yöneldi.

Burada geçiş yapan genç bir çiftin yanına yaklaşan C.K. ve M.A, onların çocuklarıymış gibi davrandı. Bu kontrol noktasındaki dedektörlü kapı ve x-ray kapısındaki geçiş sırasında da polis ve özel güvenlik elemanlarının şüphelenmediği iki çocuk, doğruca uçağa binecek yolcuların önünde beklediği kapıya gitti. Uçağa binmek için ellerinde boarding kartı bulunan yolcuların bulunduğu kapı önünde bekleyen iki çocuk burada da kontrol yapan görevlileri atlatıp uçağın yanaştığı körükten ilerlemeye başladı.

Uçağa binmek üzere olan C.K. ve M.A. uçağın kapısına gelen yolculara yer gösteren hostesler tarafından fark edildi. Görevlilerin haber vermesinden sonra gelen polis iki çocuğu havaalanının dışına çıkarttı.

İŞLEM YAPILMADI
Yaşları küçük olduğu için haklarından işlem yapılmadan serbest bırakılan iki çocuğun, uçakta simit ve mendil satmak için böyle bir girişimde bulundukları öğrenildi.

KABİN MEMURLARI FARK ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

ÖGG ~ 12 yıl önce
Sistem bozuk kardeşim biz ne yapalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknolojiyi kullanici ~ 12 yıl önce
Pasaport kaninlerinden once boarding pass okuyan kapilar kurulsa ya artik turkiyedede.zamani gelmedimi sizcede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy de çöpe giden ne yemekler var napsınlar simidi ~ 12 yıl önce
sanırım pegasus la karıştırdılar çocuklar, malum bir su bile orda 5 tl iken thy hiç yenmemiş bi sürü yiyeceği çöpe atıyor. hiç bundan bahsedilmiyor ama bu kadar zenginsen madem gözünü içşinin parasına ne dikiyorsun. yazık günah değilmi insanlar bir tencere yemeği 3 gün yerken sen dağıtabidiğini dağıtıp kalanını çöpe atıyorsun. para değilmi o herşeyden önce haram değilmi israf?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
ALLAH TAN BAŞKA BİR AMAÇLARI YOKMUŞ, YA OLSAYDI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
şehirlerarası otobüsten farkı kalmadı ki uçakların...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
capivi ~ 12 yıl önce
Uçağa Biniş Kartına Kim bakmalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 12 yıl önce
Pilot olarak elle arama dahil defalarca aranmadan uçağa binemiyorum. Komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haberi neresinden okursunuz ~ 12 yıl önce
BU haberi neresinden okursunuz? 8 ve 11 yaslarinda cocuklara kim simit sattirir? BU cocuklari ana babasi yoksa devletin bu ise bakan mudurleri nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıldız ~ 12 yıl önce
TK2321 SEFERINDE OUYOR BU OLAY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir??? ~ 12 yıl önce
seneler once hatırlarmısınız ızmır _ıst ucusunda ucak ıst ındıkten sonra temızlık sırasında koltuk cebınde cuzdan seklınde bır bomba temızlık pers. elınde patlamıstı...yanı yıne ızmır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000