26 Mart 2010, Cuma 10:01:41

"KABİN MEMURLARI CİNSEL OBJE DEĞİLDİR!"

AirportHaber'in dün ortaya çıkardığı ve kabin memurlarının adeta bir seks objesi olarak gösterildiği internet sitesiyle ilgili TASSA'dan bir açıklama geldi. TASSA, bu olayın sorumlularıyla ilgili gereken tüm yasal işlemlerin yapılacağını duyurdu...
  • bu reklam ve komedi abartı ..
  • bu konuyu özellikle ve öncelikle havacılık camiasından olanlara anlatmak gerekir. İlk önce de kaptanlara. Öncelikle kaptanlar kabin memurlarının ekmek peşinde koşan İNSANlar olduklarını bilmeli, ve kendi karılarınız kızlarının da ekmek parası peşine düştüğünde görebilecekleri davranışları gözönüne almalılar.
  • hak doğru demiş pakistanda bile böyle geziyonuz sonra önünüzden iki arkanızdan 2 yürümek zorunda kalıyoruz.vatandaşta tibet sığırının boynuzundan tutup uzun uzun bakıyo napsın insanoğlu işte.yatılara hiç girmeyelim.yönetmen aktrist muhabbeti olmasın bari.
  • YORUM YAPMAYI BIRAKINDA İŞE YARAR ŞEYLER YAPIN! HAKKINIZI ARAYIN BİR TEK TASSAYA SIRTINIZI DAYAMAYIN!CİNSEL OBJE OLMAYA NİYETLİ MEMURLARI ARANIZDA ELEYİN NEREYE GELDİKLERİNİ BİLSİNLER. ETEKLER POPO ALTINDA DÜĞMELER GÖĞÜSLERE KADAR AÇIK MAKYAJDAN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN TİPLER VAR EEEEEE TABİİ HERKES TÜME VARIM YAPARLAR. AKILLI OLUN. MİLLETE NASIL MEMURLAR OLDUĞUNUZU GÖSTERİN. YORUM YAZMAYA BENZEMEZ. HAVAYOLLARIDA AKILLI OLSUNLAR ÖNÜNE GELENİ MEMUR YAPMASINLAR. O KADDAR!
  • madem piyasa hatunlar bunlar, bunca yıldır çalıştığımız yerlerde neden karşımıza çıkmıyorlar. herkes ekmeğinin derdinde. bir iki tane rahat insan var diye bütün sektöre çamur atmayınız lütfen...
  • soz konusu reklam kanal D de bıle yayınlanmıssa alınırız tabii!!! Dikkatını cekerim!! madem Turkıyeyle alaksı yok... ne diye burda reklam yapılıyor???!!!!
  • bu yeni bir olay değilki ben bildim bileli bu böyledir. Bunu başta kaptanlara söylemeleri yada yazılı olarak bildirmeleri lazım. Sonra kamu oyuna duyurulur
  • sanırım bu haber hurriyet com tr deki sacma sapan haber diye yayınlanan video goruntusu olsa gerek.. hurriyet artık kalitesiz... tan gazetesi ile aynı kategoriye girmeye calısan bir yayın politikası izlemeye basladı. normaldir bu tip haberler..
  • kabin memurluğu,her ne kadar artık bazı şirketler önüne geleni alsada,eskiden beri çok istenilen,aranan,saygı duyulan ve aynı zamanda kutsal bir meslektir.gece yarısı yatakdan kalkıp,hayatları pahasına ekmek parası kazanmaya giden,günde en az 300-400 insanla bire bir muhattap olup,sorunları karsında bir psikolog sabrıyla çözüm üretmeye çalışan emekçilerdir.ruhu basit kadın her meslekde var;bu bir doktor da olabilir,sekreter de,satış temsilcisi de,öğretmen de,hatta çoğunlukla ev kadını da!ancak kabin memurlarının devamlı suretle bakımlı,güleryüzlü olması,ve iş ortamlarının evlerinden uzaktada devam etmesi,insanlarda böyle cahilce bir önyargıya neden olmuş,ve olay bu derece basitleştirilmiş!yazık!ben evli,çocuklu bir memuru olarak şiddetle kı
  • bu tür çalışmalara bakış açımız böyle olmamalı diye düşünüyorum. bu sadece bir reklam kampanyası ve gerçekle bir bağlantısı yok yani..

İşte TASSA tarafından yapılan o açıklama:
 
"Bir internet sitesinde kabin memurlarını cinsel bir obje olarak gösteren ve kabin memurluğu mesleğinin onurunu zedeleyen yayının maksadını aştığı, kime ne amaçla hizmet ederse etsin kabullenilemez olduğu aşikârdır.

TASSA (Havayolları Kabin Memurları Derneği) olarak, hâlihazırda Türkiye’de görev yapan 6000’i aşkın kabin memurunun iş hayatlarını zan altında bırakan, mesleki itibarlarını kamuoyunun önünde sarsan bu yayının ardında bulunan kişi ya da kişiler ve kurum ya da kuruluşlar hakkında yasal soruşturma için gereken başvurular yapılmıştır.

Temsil ettiğimiz kabin memurları adına hukuksal işlemlerin takip edilerek gerek bu sitenin kapatılması, gerek sorumluların cezalandırılması ve Türkiye’de mesleğini meşakkatle yapan tüm kabin memurlarından kamuoyunun önünde özür dilenmesi için her yolu deneyeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Taşınılan üniformanın, tek kanatlı brövenin cinsellikle bağdaştırılmamasının, meslektaşlarımıza saygı gösterilmesinin insanlık onuru, kişilik hakları ve Türk aile yapısı gereği yapılması zorunlu birer davranış olduğunu bir kez daha hatırlatırız.

TASSA YÖNETİM KURULU
26 MART 2010"

AirportHaber tarafından ortaya çıkarılan ve "TÜRK HOSTESLERİ AYAĞA KALDIRAN GÖRÜNTÜLER!" başlığıyla verilen o haber için TIKLAYIN

"KABİN MEMURLARI CİNSEL OBJE DEĞİLDİR!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu reklam ve komedi abartı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu konuyu özellikle ve öncelikle havacılık camiasından olanlara anlatmak gerekir. İlk önce de kaptanlara. Öncelikle kaptanlar kabin memurlarının ekmek peşinde koşan İNSANlar olduklarını bilmeli, ve kendi karılarınız kızlarının da ekmek parası peşine düştüğünde görebilecekleri davranışları gözönüne almalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hak doğru demiş pakistanda bile böyle geziyonuz sonra önünüzden iki arkanızdan 2 yürümek zorunda kalıyoruz.vatandaşta tibet sığırının boynuzundan tutup uzun uzun bakıyo napsın insanoğlu işte.yatılara hiç girmeyelim.yönetmen aktrist muhabbeti olmasın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YORUM YAPMAYI BIRAKINDA İŞE YARAR ŞEYLER YAPIN! HAKKINIZI ARAYIN BİR TEK TASSAYA SIRTINIZI DAYAMAYIN!CİNSEL OBJE OLMAYA NİYETLİ MEMURLARI ARANIZDA ELEYİN NEREYE GELDİKLERİNİ BİLSİNLER. ETEKLER POPO ALTINDA DÜĞMELER GÖĞÜSLERE KADAR AÇIK MAKYAJDAN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN TİPLER VAR EEEEEE TABİİ HERKES TÜME VARIM YAPARLAR. AKILLI OLUN. MİLLETE NASIL MEMURLAR OLDUĞUNUZU GÖSTERİN. YORUM YAZMAYA BENZEMEZ. HAVAYOLLARIDA AKILLI OLSUNLAR ÖNÜNE GELENİ MEMUR YAPMASINLAR. O KADDAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem piyasa hatunlar bunlar, bunca yıldır çalıştığımız yerlerde neden karşımıza çıkmıyorlar. herkes ekmeğinin derdinde. bir iki tane rahat insan var diye bütün sektöre çamur atmayınız lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
soz konusu reklam kanal D de bıle yayınlanmıssa alınırız tabii!!! Dikkatını cekerim!! madem Turkıyeyle alaksı yok... ne diye burda reklam yapılıyor???!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yeni bir olay değilki ben bildim bileli bu böyledir. Bunu başta kaptanlara söylemeleri yada yazılı olarak bildirmeleri lazım. Sonra kamu oyuna duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanırım bu haber hurriyet com tr deki sacma sapan haber diye yayınlanan video goruntusu olsa gerek.. hurriyet artık kalitesiz... tan gazetesi ile aynı kategoriye girmeye calısan bir yayın politikası izlemeye basladı. normaldir bu tip haberler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kabin memurluğu,her ne kadar artık bazı şirketler önüne geleni alsada,eskiden beri çok istenilen,aranan,saygı duyulan ve aynı zamanda kutsal bir meslektir.gece yarısı yatakdan kalkıp,hayatları pahasına ekmek parası kazanmaya giden,günde en az 300-400 insanla bire bir muhattap olup,sorunları karsında bir psikolog sabrıyla çözüm üretmeye çalışan emekçilerdir.ruhu basit kadın her meslekde var;bu bir doktor da olabilir,sekreter de,satış temsilcisi de,öğretmen de,hatta çoğunlukla ev kadını da!ancak kabin memurlarının devamlı suretle bakımlı,güleryüzlü olması,ve iş ortamlarının evlerinden uzaktada devam etmesi,insanlarda böyle cahilce bir önyargıya neden olmuş,ve olay bu derece basitleştirilmiş!yazık!ben evli,çocuklu bir memuru olarak şiddetle kı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu tür çalışmalara bakış açımız böyle olmamalı diye düşünüyorum. bu sadece bir reklam kampanyası ve gerçekle bir bağlantısı yok yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000