30 Aralık 2008, Salı 12:16:01

Kabin memurları, bu program sizin için...

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan’ın hazırlayıp sunduğu “Kara Kutu” programı bu hafta yine pazartesi akşamına damga vurdu.
  • Sohbet gibi hissi verdi ama neler,neler konuşuldu. Aslında bu videoları saklamak istiyorum. Sefa İnana bravo.Bu Kabin memurları hiç konuşmak istemez belkide konuşmalarına fırsat verilmez. Dönüp dolaşan sözler arasında çok önemli bazı konularada değinildi. Sn. Başkan kardeşim biraz daha dersini çalışıp gelseydi iyi olurdu Kabin hizmetleri yüksek okulları biraz daha tartışılmalı idi. THY ye ve Pegasusa bulaşmadan Erkek memur kız memur oranı konuşulmalıydı.

Airport TV ekranlarında yayınlanan ve her pazartesi sektöre dair konuklarla, sektörün enine boyuna konuşulduğu "Kara Kutu" programı bu haftaya da damgasını vurdu.

Hava Yolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) yöneticilerinin katıldığı Kara Kutu'ya özellikle, kabin memurlarının sosyal hakları konusu damgasını vurdu.

İşte TASSA yöneticilerinin katıldığı "Sefa İnan'la Kara Kutu" progrmamının tamamı:







©AirportHaber.com

Kabin memurları, bu program sizin için...

Yorumlar

Demir Kus ~ 15 yıl önce
Sohbet gibi hissi verdi ama neler,neler konuşuldu. Aslında bu videoları saklamak istiyorum. Sefa İnana bravo.Bu Kabin memurları hiç konuşmak istemez belkide konuşmalarına fırsat verilmez. Dönüp dolaşan sözler arasında çok önemli bazı konularada değinildi. Sn. Başkan kardeşim biraz daha dersini çalışıp gelseydi iyi olurdu Kabin hizmetleri yüksek okulları biraz daha tartışılmalı idi. THY ye ve Pegasusa bulaşmadan Erkek memur kız memur oranı konuşulmalıydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000