08 Nisan 2010, Perşembe 18:45:00

KABİN AMİRİNİN ANNESİ İSYAN ETTİ!

Isparta'da 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili davaya devam edildi. Mahkeme çıkışı, ölen Kabin Amiri Çağatay Şirin’in annesi Diler Şirin, World Focus Havayolları Genel Müdürü Aydın Kızıltan’ta tepki gösterdi.
  • düşen bu ucakta benım ıkı arkadaşımda de compresıon yasadı.düşmedende herkesın bıldıgı mımlı ucaktı bu.focus,tan ayrılan arkadaslarla dalga gecerdık kendı aramızda sen bunu focusun ucagımı sandın dıye.nasıl kımse bu ucagı görmuyor dıye de sasırırdık.olan okadar kişiye oldu.bugunku aklım olsa her makama şikayet ederdım.üzgünüm
  • Yarabbim nasıl bir kaderdir bu. İki evladını da göz göre göre toprağa versin. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bu anaya da acil yardım et Allahım. Bu nasıl olur bilmiyorum.
  • SEN PİLOT OLMAK İSTİYORDUN SENİNLE BİR KAÇ KERE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK .SENİ TANIMADAN SENİ ÇOK SEVMİŞTİM HELE MESLEĞİMİZE OLAN SEVGİN SAYGIN.... BİR TELEFON GÖRÜŞMEMİZDE UÇAKLARINIZDA ÇOK ARIZA OLDUĞUNDAN BAHSETMİŞTİN VE BEN SANA ŞİRKETİNİ SHGM YE İHBAR ETMENİ SÖYLEMİŞTİM SONRA SENİN GİTTİĞİN O GÜNDEN ÖNCE BENİ ARAMIŞ VE BİRİKTİRDİĞİN PARAYLA PPL ALIP ALAMIYACAĞINI SORMUŞTUN.ERKENDEN ALDILAR SENİ ARAMIZDAN ....SEN TAKTIN ÇELİK KANATLARINI UÇUP GİTTİN .HELALLEŞEREK BİNDİĞİNİZ UÇAĞINIZ GÖZ GÖREGÖRE SONUNUZU GETİRDİ .KATİLLER GEZİYOR ÇAĞATAY AMA UNUTMA KİMSE SENİN GİBİ HUZURLA UYUMUYOR ......SENİ VE KAYIPLARIMIZI HİÇ UNUTMAYACAĞIZ....NUR İÇİNDE YATIN ÇELİK KANATLI MELEKLERİMİZ........
  • Iste Turkiye adaleti! Tantanaya devam, geride kalanlar aci ceksin, suclular ise sivil havacilik taslamaya devam etsin. Geciken adalet en kotu adalettir ve ne yazikki Turkiyemizde bunu devamli yasiyoruz.
  • haklı........ eger bir ihmal varsa ki var neden isyan etmesin? bende evlat sahibiyim bu kadar iç acıtan bir sebeple hakkın rahmetine kavusmussa bende isterim suclular cezani ceksin bu annenin feryadına sessizcve susun mdnin ne kadar guvenli bir ucak oldugundan bahseden arkadas sen evlat kaybettinmide konusuyorsun,100 de 100 guvenli bir ucak varmiki? insan kullanıyor bunu insan!!!! allah sabir versin!
  • O uçakta senin bir yakının ölseydi SHGM her uçağa adam mı diksin der miydin acaba ?Nasıl olayı softlaştıyorsunuz, büyük beceri.. ayrıca, 2 kasım'daki eksiklikler tespit edilmiş ve 30 kasım günü kaza olmuş..Neden önlem yok..????
  • BU OLAYIN ASLİ SUÇLUSU ATLASJET'TİR.YARGILAMA DIŞI TUTULMALARI HERKESİN MALUMUDUR.
  • icim acidi ya.
  • yine ertelenen bir duru... Devamını Görşma yine sonuçu meçhul bir dava ve yine malesef tozlanması üzere raflara kaldırılan bir dosya.üzücü olan ne biliyomusunuz o rafa kaldırılan dosya ve binlerce dosya şöyle bir alııpta detaylı asla incelenmez duruşma saati gelinceye dek şöyle bir gözden geçirilir ve uzun müddet sallandırıldıktan sonra başlanır filanca madde filanca bilmem ne gereği düşünülmüştür vs vs.. hakimin insayatifi doğrultusunda birazda kararsızlıklar içinde karar verilr. karar kimin lehine mi ee madurun değil tabiki..dilerim budefa öyle olmaz..sönen ocaklar yanan yüreklere bir yenisi eklenmez..bizler yönetimden önce şu sihniyetimizi değiştirelimm.. SİBEL ASLAN
  • Allah rahmet etsin ailesine sabır versin.Sivil havacılık her uçağın başına bir adammı diksin.Şirket yapmadıysa göz yumduysa arızaları geçiştirdiyse svil havacılık ne yapsın.Allah bir daha ülkemize böyle bir acı yaşatmasın.
Isparta'da 30 Kasım 2007 tarihinde meydana gelen ve 7'si mürettebat 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasının 5’inci duruşması yapıldı.

Isparta’daki duruşmaya, `taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme' suçlamasıyla yargılanan World Focus Hava Yolları Genel Müdür Aydın Kızıltan'ın da aralarında bulunduğu 8 sanık katıldı.

Davacı avukatların talebiyle, talimatla Ankara'da ifadeleri alınan Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile dönemin Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı'nın Isparta’daki duruşmaya katılmasına karar verildi.

Duruşma 26 Mayıs 2010 tarihine ertelenirken, mahkeme çıkışında Kabin Amiri Çağatay Şirin’in annesi Diler Şirin, World Focus Genel Müdürü Aydın Kızıltan’a tepki gösterdi.

Haberin detayı bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber Bülteni'nde...

KABİN AMİRİNİN ANNESİ İSYAN ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
düşen bu ucakta benım ıkı arkadaşımda de compresıon yasadı.düşmedende herkesın bıldıgı mımlı ucaktı bu.focus,tan ayrılan arkadaslarla dalga gecerdık kendı aramızda sen bunu focusun ucagımı sandın dıye.nasıl kımse bu ucagı görmuyor dıye de sasırırdık.olan okadar kişiye oldu.bugunku aklım olsa her makama şikayet ederdım.üzgünüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yarabbim nasıl bir kaderdir bu. İki evladını da göz göre göre toprağa versin. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bu anaya da acil yardım et Allahım. Bu nasıl olur bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEN PİLOT OLMAK İSTİYORDUN SENİNLE BİR KAÇ KERE TELEFONDA GÖRÜŞTÜK .SENİ TANIMADAN SENİ ÇOK SEVMİŞTİM HELE MESLEĞİMİZE OLAN SEVGİN SAYGIN.... BİR TELEFON GÖRÜŞMEMİZDE UÇAKLARINIZDA ÇOK ARIZA OLDUĞUNDAN BAHSETMİŞTİN VE BEN SANA ŞİRKETİNİ SHGM YE İHBAR ETMENİ SÖYLEMİŞTİM SONRA SENİN GİTTİĞİN O GÜNDEN ÖNCE BENİ ARAMIŞ VE BİRİKTİRDİĞİN PARAYLA PPL ALIP ALAMIYACAĞINI SORMUŞTUN.ERKENDEN ALDILAR SENİ ARAMIZDAN ....SEN TAKTIN ÇELİK KANATLARINI UÇUP GİTTİN .HELALLEŞEREK BİNDİĞİNİZ UÇAĞINIZ GÖZ GÖREGÖRE SONUNUZU GETİRDİ .KATİLLER GEZİYOR ÇAĞATAY AMA UNUTMA KİMSE SENİN GİBİ HUZURLA UYUMUYOR ......SENİ VE KAYIPLARIMIZI HİÇ UNUTMAYACAĞIZ....NUR İÇİNDE YATIN ÇELİK KANATLI MELEKLERİMİZ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iste Turkiye adaleti! Tantanaya devam, geride kalanlar aci ceksin, suclular ise sivil havacilik taslamaya devam etsin. Geciken adalet en kotu adalettir ve ne yazikki Turkiyemizde bunu devamli yasiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haklı........ eger bir ihmal varsa ki var neden isyan etmesin? bende evlat sahibiyim bu kadar iç acıtan bir sebeple hakkın rahmetine kavusmussa bende isterim suclular cezani ceksin bu annenin feryadına sessizcve susun mdnin ne kadar guvenli bir ucak oldugundan bahseden arkadas sen evlat kaybettinmide konusuyorsun,100 de 100 guvenli bir ucak varmiki? insan kullanıyor bunu insan!!!! allah sabir versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O uçakta senin bir yakının ölseydi SHGM her uçağa adam mı diksin der miydin acaba ?Nasıl olayı softlaştıyorsunuz, büyük beceri.. ayrıca, 2 kasım'daki eksiklikler tespit edilmiş ve 30 kasım günü kaza olmuş..Neden önlem yok..????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU OLAYIN ASLİ SUÇLUSU ATLASJET'TİR.YARGILAMA DIŞI TUTULMALARI HERKESİN MALUMUDUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
icim acidi ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine ertelenen bir duru... Devamını Görşma yine sonuçu meçhul bir dava ve yine malesef tozlanması üzere raflara kaldırılan bir dosya.üzücü olan ne biliyomusunuz o rafa kaldırılan dosya ve binlerce dosya şöyle bir alııpta detaylı asla incelenmez duruşma saati gelinceye dek şöyle bir gözden geçirilir ve uzun müddet sallandırıldıktan sonra başlanır filanca madde filanca bilmem ne gereği düşünülmüştür vs vs.. hakimin insayatifi doğrultusunda birazda kararsızlıklar içinde karar verilr. karar kimin lehine mi ee madurun değil tabiki..dilerim budefa öyle olmaz..sönen ocaklar yanan yüreklere bir yenisi eklenmez..bizler yönetimden önce şu sihniyetimizi değiştirelimm.. SİBEL ASLAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet etsin ailesine sabır versin.Sivil havacılık her uçağın başına bir adammı diksin.Şirket yapmadıysa göz yumduysa arızaları geçiştirdiyse svil havacılık ne yapsın.Allah bir daha ülkemize böyle bir acı yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000