17 Ağustos 2014, Pazar 16:34:22

KAAN AIR İSTANBUL TURLARINA BAŞLADI

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.
  • Kaan Air tebrikler. Sonunda biri bu helikopter turunu akil edebildi. Amerika'da bu iste milyon dolarlar var.Gecen sene Las Vegas'ta 5,5 saatlik tura 400 dolar vermistim.50 dolar daha verip on koltuga oturmustum.Bu 5,5 saatin sadece yaklasik 1 saati ucarak geciyor. Adamlar , Allah'in colunde helikopter turu yapip milyon dolar kazaniyor.Adamlar oyle bir ayarlamislarki, helikopter dolmus gibi,hic durmuyor sadece yolcu alip,indirmek icin duruyor.Istanbul gibi dunyanin en guzel manzarali sehrinde bu is cok tutar.Hele birde Topkapi gibi vs tarihi yerlerde durak yapip indir bindir yapsan.zaten bu is oralara gider yakinda. Kaan Air fiyatlarida cok mantikli ve makul bence. Adamlar ortadaki koltuklari 49 euroya satiyor.Amerika'da bu yok .Halbuki ortada oturan pek bi manzara goremiyor.Abd'de bu turun ortalama fiyati 150-200 dolar arasi 15 dakika. kaan Air biraz daha ucuz kaliyor. helal olsun. Basarilar
  • Sen anlamazsın bu işlerden, sadece zırtla veya tırtla yeter senin için . Eminim bu şekildeki saygısız söylemlerinden dolayı bir baltaya taş olamamışsındır
  • 49€ çok ama çok pahalı. Newyork ta turun büyüklüğüne göre 80 ila 130 $ arasında değişiyor. Hemde bir turu 3-4 kişi aynı anda bu fiyata yapıyorsunuz. Yani 150 $ olsa ; 150 : 4 = 37.5 $ kişi başı ücret. ki bu büyük turun fiyatı. 37.5 $ * 2.15 ₺ = 80.6 ₺ yapar. Kişi başı ücret. 49 € nun TL karşılığınıda siz hesaplayın artık. Çıkan sonuçtanda yukarıdaki dolar karşılığını çıkartın aradaki farkıda görün. Birde neymiş koltuk seçimine görede fiyat değişecekmiş. Newyork ta adamlar helikopterin dengesini hesap ederek kendileri oturtuyorlar içeriye. Yok ben önde oturayım yok cam kenarı olsun o isteği size bırakmıyorlar. Binen herkese can yeleği giydiriliyor. Şimdi siz 49 € - ki taban rakamdır bu az diyorsanız gidin binin o zaman. Ayrıca yukarıdaki hesaplamayı yaparken lütfen taban rakamları göz önünde bulundurun. Yani burada 49 € taban ise o zaman Amerikadaki 150$ lık büyük turu değilde 80 $ lık küçük tur ile karşılaştırın buradaki fiyatları. Yani 80 : 4 = 20 $ kişi başı. Gerisinide siz hesaplayı verin. Ne oldum delisi bir toplum olduk çıktık. Diyeceksinizki ABD de benzinin galonu 5 $ burada litresi 5 ₺. JetA1 yakar bu makinalar. Litresi vergili hali ile LPG den ucuza gelir. Zaten bunlar alıştırma seansları. Mevcut havalimanından dolayı dikey ve yatay airtaxi yapılamıyor ist. da. Hele bir yeni havalimanı açılsın bakın siz o zaman görün hava taksi firmaları mantar gibi nasıl çoğalıyor. O vakit uçarız belki :))
  • New York Brooklyn helikopter turu bile kişi başı 15 - 25 usd. Türkiye de kim verecek pencere kenarı 99 euro (neredeyse 400,00 TL) YUH OLSUN bee..
  • Nihayet biri hava taksi işine uyandı. Büyük para var ilgilenenlere duyurulur
  • Harika harika bi uçuş delisi olarak maasimi alır almaz rotami bu kez kaan air e donduruyoruz en kisa zamanda ucusuruz :))))

İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyen vatandaşlar için helikopter turları başladı. 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma imkanı bulabilecek vatandaşlar, İstanbul’u kuş bakışı seyredecek.

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu Maslak Ayazağa’daki Kaan Heliport’ta başladı. Kişi başı 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilen turların ilk uçuşu da basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Üç farklı güzergah ve fiyat alternatifi ile sunulan turlarda uçuşların dakikaları ve saatleri tercihe göre belirleniyor. Koltuk yerlerine göre fiyatların değiştiği uçuşlarda tüm rezervasyonlar internet üzerinden gerçekleştiriliyor.

Uçuşlar hakkında bilgiler veren Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “Biz Kaan Havacılık olarak hava taksi şirketiyiz. Ve hava taksi şirketi içerisinde her türlü uçuşu yapıyoruz. Sonuçta bulunduğumuz bölge İstanbul. Büyük bir metropol. Bu metropolün havadan görünmesi çok farklı. Bu farklılığı bütün insanların yaşamasını istedik ve buna da Mybilet ile ortak çalışma yürüttük. Bugünden itibaren başlamak üzere bütün herkese farklı koşullarda bu turu sunuyoruz” dedi.

Her bütçeye uygun biletleme sisteme yaptıkların söyleyen Kemal Süler, koltuğa göre uçuş fiyatlarının 49 Euro’dan başladığını hatırlattı.

KAAN AIR İSTANBUL TURLARINA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Trader Joe's ~ 10 yıl önce
Kaan Air tebrikler. Sonunda biri bu helikopter turunu akil edebildi. Amerika'da bu iste milyon dolarlar var.Gecen sene Las Vegas'ta 5,5 saatlik tura 400 dolar vermistim.50 dolar daha verip on koltuga oturmustum.Bu 5,5 saatin sadece yaklasik 1 saati ucarak geciyor. Adamlar , Allah'in colunde helikopter turu yapip milyon dolar kazaniyor.Adamlar oyle bir ayarlamislarki, helikopter dolmus gibi,hic durmuyor sadece yolcu alip,indirmek icin duruyor.Istanbul gibi dunyanin en guzel manzarali sehrinde bu is cok tutar.Hele birde Topkapi gibi vs tarihi yerlerde durak yapip indir bindir yapsan.zaten bu is oralara gider yakinda. Kaan Air fiyatlarida cok mantikli ve makul bence. Adamlar ortadaki koltuklari 49 euroya satiyor.Amerika'da bu yok .Halbuki ortada oturan pek bi manzara goremiyor.Abd'de bu turun ortalama fiyati 150-200 dolar arasi 15 dakika. kaan Air biraz daha ucuz kaliyor. helal olsun. Basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ya ~ 10 yıl önce
Sen anlamazsın bu işlerden, sadece zırtla veya tırtla yeter senin için . Eminim bu şekildeki saygısız söylemlerinden dolayı bir baltaya taş olamamışsındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
49€ çok ama çok pahalı. Newyork ta turun büyüklüğüne göre 80 ila 130 $ arasında değişiyor. Hemde bir turu 3-4 kişi aynı anda bu fiyata yapıyorsunuz. Yani 150 $ olsa ; 150 : 4 = 37.5 $ kişi başı ücret. ki bu büyük turun fiyatı. 37.5 $ * 2.15 ₺ = 80.6 ₺ yapar. Kişi başı ücret. 49 € nun TL karşılığınıda siz hesaplayın artık. Çıkan sonuçtanda yukarıdaki dolar karşılığını çıkartın aradaki farkıda görün. Birde neymiş koltuk seçimine görede fiyat değişecekmiş. Newyork ta adamlar helikopterin dengesini hesap ederek kendileri oturtuyorlar içeriye. Yok ben önde oturayım yok cam kenarı olsun o isteği size bırakmıyorlar. Binen herkese can yeleği giydiriliyor. Şimdi siz 49 € - ki taban rakamdır bu az diyorsanız gidin binin o zaman. Ayrıca yukarıdaki hesaplamayı yaparken lütfen taban rakamları göz önünde bulundurun. Yani burada 49 € taban ise o zaman Amerikadaki 150$ lık büyük turu değilde 80 $ lık küçük tur ile karşılaştırın buradaki fiyatları. Yani 80 : 4 = 20 $ kişi başı. Gerisinide siz hesaplayı verin. Ne oldum delisi bir toplum olduk çıktık. Diyeceksinizki ABD de benzinin galonu 5 $ burada litresi 5 ₺. JetA1 yakar bu makinalar. Litresi vergili hali ile LPG den ucuza gelir. Zaten bunlar alıştırma seansları. Mevcut havalimanından dolayı dikey ve yatay airtaxi yapılamıyor ist. da. Hele bir yeni havalimanı açılsın bakın siz o zaman görün hava taksi firmaları mantar gibi nasıl çoğalıyor. O vakit uçarız belki :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
newyork dolmus ~ 10 yıl önce
Kisi basi newyorkta dolmusa binsen 37,5 dolara binemezsin. 150 dolar adam basi 15 dakikalik tur :))
Çok Pahalı ~ 10 yıl önce
New York Brooklyn helikopter turu bile kişi başı 15 - 25 usd. Türkiye de kim verecek pencere kenarı 99 euro (neredeyse 400,00 TL) YUH OLSUN bee..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
newyork ~ 10 yıl önce
15-25 dolar olan uzaktan kumandali helikopter mi? :)) dalga mi geciyon arkadas, 15 dakika tur 150 dolar civari kisi basi
HELICO ~ 6 yıl önce
sevgili uygulama arkadasimiz manhattanhelicopters ve libertyhelicopters gibi bu isi newyorkta yapan firmalarin sayfalarini ziyaret etmeyi oneriyoum. söylediği rakam doğru FAKAT KİSİ BASI :) 150 DOLARI 4 kişiye bolup elde ettiği 37,5 usd HELİPORTA GİTTİGİNİZDE ODEDİGİNİz HELİPORT FEE ücretidir... Ben Kaan Airi tebrik ediyorum. Ucuslarina da katildim. Amerikada da uçuş yapmistim. Fiyatlar bence tüm cok güzel; hakkaniyetli bir sekilde koltuklara fiyatlama yapmislar.Gercekten bu isi profosyenel bir sekilde yapıyorlar. İstanbul hala cok güzel bir sehir bunu gordum.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nihayet biri hava taksi işine uyandı. Büyük para var ilgilenenlere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Harika harika bi uçuş delisi olarak maasimi alır almaz rotami bu kez kaan air e donduruyoruz en kisa zamanda ucusuruz :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 10 yıl önce
haydi hep beraber zırt air ile tur atmaya, bu ne ya ,,
laaaaaaa ~ 10 yıl önce
biz karnımızı zor doyuruyoruz Allah kull hakkıyla gecınenlerın belasını versın Amin. hböm

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000