09 Temmuz 2012, Pazartesi 09:57:23

KAAN AIR GRANDNEW'U EYLÜL'DE GETİRİYOR

Dünyanın en büyük helikopter üreticilerinden AgustaWestland’ın Türkiye distribütörü Kaan Air, yeni çift motorlu helikopteri Grandnew’u Eylül 2012’de Türkiye pazarına sunuyor.

AgustaWestland şirketi, helikopter üretiminde kategorisinde lider konumda bulunmaktadır. Kaan Air tecrübesiyle Türkiye pazarına sunulacak olan sınıfının lideri AW Grandnew çift motoru, üstün performansı ve çevre dostu standartlarının yanı sıra  gelişmiş  avionik sistemleri ile de dikkat çekiyor.

Son  teknoloji ürünü global navigaston sistemlerine uyumlu helikopter olan Grandnew düşük sesi ve  titreşimi, yeterli kabin hacmi sayesinde yolcular için  rahat ve konforlu bir uçuş deneyimi sunuyor. Grandnew, kurumsal / VIP taşımacılığının yanı sıra  offshore  taşımacılığı, ambulans ve kamusal kullanım için de uygun.   İç kabin altı yolcuyu veya iki sedye ve hekim taşıma imkanı veriyor

AgustaWestland  hafif çift motorlu helikopteri GrandNew, pazara sunulduğundan bu yana büyük başarı elde etti. İlk yıl  50’in üzerinde sipariş alan Grandnew,EFIS hizmetinin sunulduğu  ilk  hafif çift motorlu helikopter olma özelliğine sahip.  

Yüksek performansı, rahat kabin alanı, düşük işletme maliyeti , yüksek güvenlik standartları ve çevre dostu Grandnew bu özellikleriyle kategorisinde bir evrim niteliğinde. 

KAAN AIR GRANDNEW'U EYLÜL'DE GETİRİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000