22 Haziran 2017, Perşembe 12:01:12

Jolly Tur havacılık sektörünü iftarda bir araya getirdi

Turizm sektörünün yenilikçi ve müşteri memnuniyetine odaklanan lider ismi Jolly Tur, 20 Haziran Salı günü düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen havayolu şirketleriyle bir araya geldi.
  • ben de sektördeyim beni neden çağırmadınız evde yemek yoktu
  • BILGEHANCIM BASARILAR.INSALLAH BIRGÜN KENDIN PISIR KENDIN YE SANA NASIP OLUR.

Turizm sektörünün yenilikçi ve müşteri memnuniyetine odaklanan lider ismi Jolly Tur, 20 Haziran Salı günü düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen havayolu şirketleriyle bir araya geldi.

Organizasyonda Jolly Tur’un tüm departman yöneticileri ve bilet ekibi de yer aldı. Yemekli toplantıda turizm sektörü ve Jolly Tur’un 2017 performansı ve gelecek öngörüleri kadar Jolly Tur ile havayolu şirketlerinin geliştirdikleri işbirlikleri ile gelecek senaryoları konuşuldu. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar ileJolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği ve toplantı, havacılık şirketlerinin büyük ilgisine sahne oldu. Organizasyona Air France, Airarabia, Air Canada,El Al,Kuwait Airways, Thai Airways InternationalUnited Airlines temsilcisi Airep, Emirates, Flydubai, Galileo, Korean Air, Lufthansa, Qatar, Sabre, Singapore Airlines, United Airlines,Aegean Airlines,Aerolineas-Argentinas, Air Europa, American Airlines, ARC, China Southern Airlines, Jet Airways, LOT Polish Airlines, Qantas Airways ve Srilankan Airlines temsilcisiTal Aviation gibi dünyaca ünlü havayolu şirketlerinin yöneticilerinin yanı sıra Atlas Global, Pegasus, Gulf Air, Nile Air ve Ukraine International Airlines’ın temsilcisi Gözen Air, Sunexpress ve Anadolujet’in yöneticileri de katıldı.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, konuşmasında havayollarının en önemli temsilcilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, bugüne kadar gerçekleştirdikleri verimli işbirliklerini, yeni projelerle daha da üst noktaya taşıma kararlılığında olduklarının altını çizdi. Jolly Tur’un bugüne kadar yaptığı çalışmalarda sadece kendine odaklı çalışmalara değil, işbirliği gerçekleştirdiği tüm sektör ve şirketler için ortak bir yarar oluşturmaya odaklandığını söyleyen Vardar, şöyle konuştu: “Jolly Tur, aslında iş alanları nedeniyle her biri küresel yolculuklarını yapan şirketlerimiz gibi küresel bir şirket olmaya odaklanmış bir şirket. Bu açıdan tüm planlamalarımızı bu hedefi baz alarak yapıyoruz. Bu yönde 2019’a kadar teknolojiye 10 milyon dolar tutarında yatırım planladık. Ve bu yatırımların en önemli iki odak noktası söz konusu. Biri müşteri memnuniyetinde çıtayı daha da yükseltmek. Diğeri, küresel şirket olma hedefine daha da yakınlaşmak. Bu noktada teknoloji yatırımlarımızın sadece Türkiye değil, dünya düzeyinde bile oldukça iddialı olduğunun altını çizmek gerekiyor.”

Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan da, havayolu şirketleriyle gerçekleştirdikleri projelerde dozu daha da yükseltmeye kararlı olduklarını belirtti. Sektörün büyük bir ilgi gösterdiği toplantıda yeni işbirlikleri ve projelerin de temellerinin atıldığını açıklayan Erkan, Jolly Tur’un 2017 performansının altını şu sözlerle çizdi: “Jolly Tur, 2017 için belirlediği hedeflere başarıyla ulaşacak. İlk beş aylık sonuçlar, bunun en somut göstergelerinden biri. 2017’de 1 milyon kişiyi tatile çıkaracağımızı ve bunun yüzde 60’lık bölümünün de erken rezervasyon döneminde sağlayacağımızı ifade etmiştik. İlk beş ayda toplamda yüzde 40’ın üzerinde bir artışı yakalamış olmamız, hedeflerimize ulaşacağımızı gösteriyor. Kuşkusuz, bu başarı tablosunda paydaşlarımızla geliştirdiğimiz iş ortaklıkları ve projeler en önemli rollerden birini üstleniyor. Ve bu rolü üstlenen en önemli sektörlerden biri de havacılık sektörü. Teknoloji tarafında ciddi adımlarımız var ve özellikle başta kurumsal alandaki çalışmalarımız da dahil olmak üzere havayolları ile bundan sonraki dönemde çok daha yoğun ve yüksek volümlü işlere imza atacağız. Pazarlama ve ürün tarafında yapacağımız ortak çalışmalar ve yeni teknolojilerimizle en önemli partnerimiz olan havacılık sektörüne desteğimiz daha da fazla artacak.”

Jolly Tur havacılık sektörünü iftarda bir araya getirdi

Yorumlar

sektor ~ 7 yıl önce
ben de sektördeyim beni neden çağırmadınız evde yemek yoktu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 7 yıl önce
BILGEHANCIM BASARILAR.INSALLAH BIRGÜN KENDIN PISIR KENDIN YE SANA NASIP OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 7 yıl önce
teşekkür ederiz... Yine bekleriz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000