02 Temmuz 2008, Çarşamba 18:23:40

John Travolta Çıldırttı!

5 adet uçağı bulunan ünlü aktör John Travolta, çevre mesajı verince çevreciler çıldırdı.
  • ben sadece 707 ile olur demiyorum zaten,arkadaşların olaya yaklaşım biçimini eleştiriyorum.Onun sadece 1 tane 707 si, bunun 5 tane 737 si, şunun arabasının egzosu,bunların hiçbiri tek başına etkili değil tabii ki.Ama şunu unutma ilk önce sadece 1 araba üretildi.Şu anda milyarlarca.Bu arada uçakların sera gazları salımına etkisinin payı %2.Çocukların biraz daha uzun yaşar mı bu %2 olmasa, ne dersin?Uçaklar mı uçsun, çocuklar mı yaşasın, hangisi?Yoksa boşver deyip dalga mı geçelim arkadaşların yaptığı gibi?
  • Sadece 707 ile olcak bir is degil bu pesimist arkadasim ve tek basina 707 nin kuresel isinmaya etkisi senin yaptigin etkiden kat kat daha azdir bunu unutma
  • Sen 707 klasiği ile uçmaya devam et arkadaşım.Adamlar dünyanın artık geri dönüşü olmayan noktaya girmek üzere olduğundan bahsediyor.Sizin için herşey geyik, makara.Bazı insanlar 707 ile dolaşacak diye kendi neslini tehlikeye atma aptallığı ancak sizin gibilerden beklenir.Devam edin desteklemeye.
  • Boeing 707 gibi bir klasikle ucmanın zevkini baska hicbir ucak yasatamazki
  • Yakisir John Travolta ya boyle insanlari her zaman takdir etmisimdir...
  • olay uçağının olması değil hangi uçağının olması.Boeing 707,50 yaşından fazla.yani eski motor demek.bu da daha fazla co2 emisyonu demek.bu uçağa yakından bakarsanız motorun arkasından kirlettiği havayı kolayca görebilirsiniz.yani çevreci jetler kullansın...
  • Travolta'yi hep takdir etmisimdir. Adam gayet mantıklı konusuyor ancak bu cevreciler herseyi abartıyorlar. Ne yani adam ucmasınmı? Ucmayi seviyor ve ucagi da var bundan daha guzel ne olabilir ki? Onun yerinde olsam bende aynisini yapardim kimsede umurumda olmazdı istedigim zamanda ucardim.

John Travolta; 5 özel jete sahip olmasına rağmen , küresel ısınmayla ilgili yaptığı açıklamalarla  çevrecileri çılgına çevirdi. Küresel ısınma konusunda en son konuşacak kişinin John Travolta olduğunu düşünen çevreciler, ünlü aktörün bu alanda en çok konuşan kişi olduğunu görünce çileden çıktı.

MİNİ HAVAALANI VAR

53 yaşındaki aktör, biri Boeing 707 olmak üzere 5 özel uçağa sahip ve bu uçakları evine özel olarak yaptırdığı alanlara park ediyor. Yılda ortalama  30.000 mil uçan Travolta, sadece bu uçuşlar ile ortalamanın yaklaşık 20 katı karbon emisyonuna yol açıyor.

Travolta' dan çevreci mesajlar

"Wild Hogs" filminin galasında konuşan Travolta, "Artık çok mu geç bilmiyorum fakat alternatif yakıt arayışlarına hızla devam edilmeli" mesajını verdi.

Fakat, Travolta’nın dünyanın karbon emisyonunun  azaltılmasıyla ilgili çalışan büyük kuruluşların çağrılarına yanıt bile vermediği tüm çevrecilerce biliniyor.

John Travolta Çıldırttı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

pesimist ~ 16 yıl önce
ben sadece 707 ile olur demiyorum zaten,arkadaşların olaya yaklaşım biçimini eleştiriyorum.Onun sadece 1 tane 707 si, bunun 5 tane 737 si, şunun arabasının egzosu,bunların hiçbiri tek başına etkili değil tabii ki.Ama şunu unutma ilk önce sadece 1 araba üretildi.Şu anda milyarlarca.Bu arada uçakların sera gazları salımına etkisinin payı %2.Çocukların biraz daha uzun yaşar mı bu %2 olmasa, ne dersin?Uçaklar mı uçsun, çocuklar mı yaşasın, hangisi?Yoksa boşver deyip dalga mı geçelim arkadaşların yaptığı gibi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pesimiste ~ 16 yıl önce
Sadece 707 ile olcak bir is degil bu pesimist arkadasim ve tek basina 707 nin kuresel isinmaya etkisi senin yaptigin etkiden kat kat daha azdir bunu unutma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pesimist ~ 16 yıl önce
Sen 707 klasiği ile uçmaya devam et arkadaşım.Adamlar dünyanın artık geri dönüşü olmayan noktaya girmek üzere olduğundan bahsediyor.Sizin için herşey geyik, makara.Bazı insanlar 707 ile dolaşacak diye kendi neslini tehlikeye atma aptallığı ancak sizin gibilerden beklenir.Devam edin desteklemeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalik ~ 16 yıl önce
Boeing 707 gibi bir klasikle ucmanın zevkini baska hicbir ucak yasatamazki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camyan ~ 16 yıl önce
Yakisir John Travolta ya boyle insanlari her zaman takdir etmisimdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gtaCrAzY ~ 16 yıl önce
olay uçağının olması değil hangi uçağının olması.Boeing 707,50 yaşından fazla.yani eski motor demek.bu da daha fazla co2 emisyonu demek.bu uçağa yakından bakarsanız motorun arkasından kirlettiği havayı kolayca görebilirsiniz.yani çevreci jetler kullansın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmalik ~ 16 yıl önce
Travolta'yi hep takdir etmisimdir. Adam gayet mantıklı konusuyor ancak bu cevreciler herseyi abartıyorlar. Ne yani adam ucmasınmı? Ucmayi seviyor ve ucagi da var bundan daha guzel ne olabilir ki? Onun yerinde olsam bende aynisini yapardim kimsede umurumda olmazdı istedigim zamanda ucardim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000