15 Ağustos 2016, Pazartesi 09:10:06

JFK'da silah sesleri

ABD'nin New York eyaletindeki Uluslararası John F. Kennedy Havalimanı'nda silah sesleri duyulduğuna dai ihbar panik yaşattı.
  • Amerika bahari baslamistir

ABD'nin New York kentinde John F. Kennedy (JFK) Uluslararası Havalimanı'nda silah sesleri duyulduğu ihbarları üzerine 1 ve 8 numaralı terminaller boşaltıldı. Polis, ön incelemenin ardından ihbarların asılsız olduğunu duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, 911'i arayan bir kişi havalimanının 8 numaralı terminalinde silah sesleri duyduğunu bildirdi. Olaydan yaklaşık yarım saat sonra ise Türk Hava Yollarının (THY) de yer aldığı 1 numaralı terminalden de silah sesi ihbarı geldi.

Polis ve havalimanı yetkilileri iki terminali de güvenlik önlemleri kapsamında boşaltarak arama yaptı. Havalimanına giden The Van Wyck Expressway otoyolu da önlem olarak trafiğe kapatıldı.

Bazı yolcuların sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarda, terminaldeki yolcuların elleri başlarının üzerinde polis kontrolünden geçtikleri görüldü.

Polisin incelemelerinin ardından yapılan açıklamada, terminallerde silah kullanıldığına dair hiç bir emare bulunamadığı, ihbarların asılsız olduğunun belirlendiği ifade edildi.

JFK'da silah sesleri

Yorumlar

M ~ 8 yıl önce
Amerika bahari baslamistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000