10 Ocak 2015, Cumartesi 13:47:46

JFK'DA KAZASIZ YILA ŞÜKREDİLDİ

ABD'nin JFK Uluslararası Havalimanında bu yıl ilk defa yapılan bir uygulamayla dini temsilcilerin katılımıyla 2014 kazasız geçtiği için şükredildi. Türk imam Ahmet Yücetürk Kur'an-ı Kerim okudu.
  • apronda deve kesti diye olay çıkartmaya çalışanlar bu haberi okuyunca vay be ne hoşgörülü bir davranış diye bu insanları öve öve bitiremezler , bak insanlar sebebini neye yoruyor kazasız geçen bir yılın bakıpta örnek alsın örümcek ağı ile beyinleri sarılı olanlar.
  • FRA hava meydanin da dört ibadethane var
  • Dispach/pilot:operasyonel olarak hata ve bilgi kuran la kapatilmaz buna yaratici da guler bunlar reklam kokan hareketler sempati kazanmak icin isi iyi yapan yer ve kabin ekibi ve profesyonel bir lider olacak hadi hayirli traslar.....kaza kirim olmasin tabi
  • Jfk mescitte tanidigi olan arkadas olarak yanlis anlasildim sanirim. jfk da bir sorun yasayinca ulasilabilen birisiydi mescitteki gorevli. Eksisozlukte bile ismi geciyordu hatta bundan bahsettim. Imam degilde basi sikisan arkadaslar tanidik :)
  • Güzel bir uygulama helal olsun
  • Hürriyet saldır şeriat gelmiş abd ye. Laiklik elden gitti
  • Jfk mescitte tanidigi olan arkadas... Hoşgörü, hoşgörü...
  • gereksiz ?
  • Bence guzel bir calisma. Ben begendim.
  • Dinler arasi dialog calismalari bunlar. Uyanin!

ABD'nin New York kentindeki John F. Kennedy (JFK) Uluslararası Havalimanı'nda güvenlik için alınan tedbirlerin dışında bu yıl ilk defa yapılan bir uygulamayla dini temsilcilerin katılımıyla 2014 kazasız geçtiği için şükredildi, 2015'te kaza olmaması için dua edildi.

JFK Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Michael Moren, havalimanında bu yıl ilk kez "şükür ve dua töreni" düzenledi. Güvenlik için her türlü maddi tedbirin alındığı JFK Havalimanı'ndaki bir hangarda düzenlenen programda yaklaşık 150 çalışan ve havalimanındaki Katolik, Protestan, Yahudi ve Müslüman ibadethanelerini temsil eden dört din adamı hazır bulundu.

Törende konuşan Genel Müdür Moran, geçen yıl JFK Havalimanı'nda yolcu sayısının 50 milyondan 53 milyona çıkarak rekor kırdığını ve hiçbir kaza olmadan 2014 yılını tamamladıklarını belirtti. Moran, törendeki din adamlarından 2015 yılında hem yolcu sayısının artması ve hem de bu yılın kazasız geçmesi için dua etmesini istedi.

Moran, geçmişe şükür, geleceğe dua ettiklerini belirterek, ''Güvenli hizmet verebilmek için herkesten yardım talep ediyoruz. Özellikle de bu yardım duayla gelecekse biz buna her zaman açığız'' dedi. Moran, dua programının bundan sonra her yıl tekrarlanacağını söyledi.

JFK, sadece ABD'de değil, dünya genelinde içinde dört ibadethane bulunan tek havalimanı olarak biliniyor.

Programda konuşma yapan Türk imam Ahmet Yücetürk ise Moran'a JFK gibi yoğun bir havalimanında kendilerine dua fırsatı verdiği ve programı geleneksel hale getirdiği için teşekkürlerini iletti. Yücetürk, programda dua etti ve Kur'an-ı Kerim'den ayetler okudu.

JFK'DA KAZASIZ YILA ŞÜKREDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

ank ~ 9 yıl önce
apronda deve kesti diye olay çıkartmaya çalışanlar bu haberi okuyunca vay be ne hoşgörülü bir davranış diye bu insanları öve öve bitiremezler , bak insanlar sebebini neye yoruyor kazasız geçen bir yılın bakıpta örnek alsın örümcek ağı ile beyinleri sarılı olanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
FRA hava meydanin da dört ibadethane var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispach/pilot:operasyonel olarak hata ve bilgi kuran la kapatilmaz buna yaratici da guler bunlar reklam kokan hareketler sempati kazanmak icin isi iyi yapan yer ve kabin ekibi ve profesyonel bir lider olacak hadi hayirli traslar.....kaza kirim olmasin tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Jfk mescitte tanidigi olan arkadas olarak yanlis anlasildim sanirim. jfk da bir sorun yasayinca ulasilabilen birisiydi mescitteki gorevli. Eksisozlukte bile ismi geciyordu hatta bundan bahsettim. Imam degilde basi sikisan arkadaslar tanidik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzel bir uygulama helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hürriyet saldır şeriat gelmiş abd ye. Laiklik elden gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Jfk mescitte tanidigi olan arkadas... Hoşgörü, hoşgörü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
gereksiz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence guzel bir calisma. Ben begendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hu ~ 9 yıl önce
Dinler arasi dialog calismalari bunlar. Uyanin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000