26 Ocak 2011, Çarşamba 08:21:19

JFK HAVALİMANI'NDA KRAL KAOSU!

Sağlık nedenleriyle 2 ay ABD’de kalan Suudi Arabistan Kralı Abdullah ülkesine döndü. Kralın dev kafilesinin yüzlerce bavulu JFK Havaalanı’nı kilitledi.
  • bir de diger dunya var,bakalim beyefendi orda napacak... bu kadar israf,acgozluluk... tiksindim resmen
  • Amerika petrolu çıkarıyor kendisi satına lıyor parasını ödüyor kral da o parayla servet yapıyor geziyor tozuyor, ihtiyaçlarını hallediyor petrolü var kridordu sonu olmayan kadar parası var bu kadar net..
  • Prenslerin hala malum partilerine devam ederken , halka mutavvalar ile her türlü baskıyı reva görürken , Allah'ın evlerini suçluların kelleleri ile , kol ve bacakları ile kirletirken dikkat et Tunus'un ateşi seni de yakmasın.
  • O yuzden politik olarak muslumanim diyerek insanlari somuruyor ama zevk ve sefa icinde kendi zevkine bakiyor. Ne hesabi, ne muslumanligi. Hadi aslanim. Kim tutar seni. Somur somurebildigin kadar suru mentaliteli insanlari...
  • Ülkeleri deAmerikan sömürgesi zaten. Modern sömürgecilik. ABD onları onlarda Bangladeşlileri, hinduları sömürüyorlar. Modern kölelik ve modern emperyalizm bir arada. Köleliği kaldıran dinin sahi olduklarını iddia ediyorlar ya on a bozuluyorum.
  • Allah a hesap verecegiz hepimiz o petrollerle gosteriş yapan arap kralı bunu unutmuş olsa da..
  • '' faiz haram '' diyenler Suudilere bayılanlar ısrarla Suudilerde '' faizin'' en babasının olduğunu,tüm Arabların '' ABD '' hayranı olduklarını nasıl inatla görmemeye çalışırlar anlamıyorum.
  • Geçen yıl bizim maliye bakanının tedavisi için rüyaya yatan eşide rüyasında rabbim bana ABD dedi demişti..yahu şubizim müslüman geçinen taife kucakta bile oturur ABD için.kralda ABD sevgilisi ya tabi parayı orada harcıcak..çekim gücü var..
  • suud yine akıtmış parayı en büyük dost ve müttefikine!!! niye senin ülkende iyi doktor veya hastane yok kral efendi??? var da onlara mı güvenemiyorsun?? eğer öyleyse neden??? neden senin müslüman doktorun varken küfrettiğin hristiyanın doktoruna emanet ediyorsun kendini??? nedenlerin sonu yok bu suudların da aklı yok...ne yaptıkları ne de söyledikleri birbirini tutuyor...
  • Benim musruf musluman kardesim.Ne guzel hayat degilmi? Gecmis olsun sayin kral.

Sırtından ameliyat olmak için geldiği ve iki ay kaldığı New York’da hastaneyi, otelleri kapatan bavullarca alışveriş yapan Suudi Arabistan Kralı Abdullah aşırılıkları ile Amerikalıları hayrete düşürdü.

Kral Abdullah New York Presbyterian Hastanesi’nde ameliyat olmak için 23 Kasım’da ABD’ye geldi. Kral’a yedi prens, iki karısı, Suudi devlet yetkilileri, dev bir güvenlik ekibi ve film yapımcıları eşlik etti. Kral Abdullah havaalanından 20 tanesi bavullara ayrılmak üzere 40 araçlık bir konvoyla ayrıldı. 24 Kasım’da ameliyat olan Kral Abdullah hastanenin VIP kanadını tamamen kapattı. Dinlenmek için iki ay New York’ta kalan Kral, bu süre için kentin en lüks otellerinden Waldorf Astoria’yı kapattı.

Haftasonu ülkesine dönen Kral, JFK havaalanını felç etti. New York Post gazetesine konuşan havaalanı çalışanları Kral’ın bavullarından oluşan dağı güvenlik kontrolüne getirebilmek için bir düzineden fazla traktör römorku kullandıklarını söylediler. Kralın kafilesi ise geri dönmek için altı tane jet kullandı. Kral dünyanın en büyük jeti olan “Jumbo Jet” lakaplı Boeing 747 ile, iki karısı da ayrı ayrı daha küçük jetlere bindi.

21 Milyar Dolar serveti var

Forbes dergisinin 2010 yılında dünyanın en etkili üçüncü kişisi seçtiği Kral Abdullah’ın tahmini kişisel serveti 21 milyar dolar.

 

JFK HAVALİMANI'NDA KRAL KAOSU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
bir de diger dunya var,bakalim beyefendi orda napacak... bu kadar israf,acgozluluk... tiksindim resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika petrolu çıkarıyor kendisi satına lıyor parasını ödüyor kral da o parayla servet yapıyor geziyor tozuyor, ihtiyaçlarını hallediyor petrolü var kridordu sonu olmayan kadar parası var bu kadar net..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Prenslerin hala malum partilerine devam ederken , halka mutavvalar ile her türlü baskıyı reva görürken , Allah'ın evlerini suçluların kelleleri ile , kol ve bacakları ile kirletirken dikkat et Tunus'un ateşi seni de yakmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O yuzden politik olarak muslumanim diyerek insanlari somuruyor ama zevk ve sefa icinde kendi zevkine bakiyor. Ne hesabi, ne muslumanligi. Hadi aslanim. Kim tutar seni. Somur somurebildigin kadar suru mentaliteli insanlari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkeleri deAmerikan sömürgesi zaten. Modern sömürgecilik. ABD onları onlarda Bangladeşlileri, hinduları sömürüyorlar. Modern kölelik ve modern emperyalizm bir arada. Köleliği kaldıran dinin sahi olduklarını iddia ediyorlar ya on a bozuluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah a hesap verecegiz hepimiz o petrollerle gosteriş yapan arap kralı bunu unutmuş olsa da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
'' faiz haram '' diyenler Suudilere bayılanlar ısrarla Suudilerde '' faizin'' en babasının olduğunu,tüm Arabların '' ABD '' hayranı olduklarını nasıl inatla görmemeye çalışırlar anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçen yıl bizim maliye bakanının tedavisi için rüyaya yatan eşide rüyasında rabbim bana ABD dedi demişti..yahu şubizim müslüman geçinen taife kucakta bile oturur ABD için.kralda ABD sevgilisi ya tabi parayı orada harcıcak..çekim gücü var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
suud yine akıtmış parayı en büyük dost ve müttefikine!!! niye senin ülkende iyi doktor veya hastane yok kral efendi??? var da onlara mı güvenemiyorsun?? eğer öyleyse neden??? neden senin müslüman doktorun varken küfrettiğin hristiyanın doktoruna emanet ediyorsun kendini??? nedenlerin sonu yok bu suudların da aklı yok...ne yaptıkları ne de söyledikleri birbirini tutuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim musruf musluman kardesim.Ne guzel hayat degilmi? Gecmis olsun sayin kral.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000