28 Ocak 2015, Çarşamba 14:55:17

JFK HAVALİMANI'NA İLK THY İNDİ

Hafta sonundan beri Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı eyaletlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve zorlu hava şartları, havayolu şirketlerini zoru durumda bırakırken, THY söz konusu şartlardan başarıyla çıktığını açıkladı.
  • Tabiki. Ovunecek Bir durumdur. Marsada gideriz hertarafa gideriz THY. Layik gormuyomusunuz . Allah THY. Her turlu kazada belada korusun. Ben su anda buralardayim. Her taraf. Buz. Gun asiri kar yagiyor. Tehlikeli. Fakat. Cesaretinden dolayi gurur duyuyorum. JFK ikinci THY indi burda takipteyiz. Her kese selam.
  • Nevarki yoğun havalarda iniş yapmak kolay İLS yapıcan tamamdır
  • Afrika'da terörün kol gezdiği yerlere Avrupalı havayollarının bile vatandaşını riske atmayıp uçmadığıpara uğruna sefer düzenleyen THY kardan mı korkacak.Yeter ki para olsun.Abartmaya da gerek yok yani.SAS herkesten önce indi,tüm havayolları iptal etmişken.İnmeyi de bu kadar niye abartıyorlarsa ,sanki marsa uzay mekiği mi indiriyorlar.
  • Övünecek bir durum degil. Allah muhafaza...
  • SANKI İNİŞLER ARZUYA GÖRE ,DE ŞİRKETLER INIYOR KALKIYOR .. ABD IZIN VERMESE NASIL INECEKSIN , OLAYI BÜYÜTMEYIN ALLAHAŞKINA , MİLLETDE BUNLARI ŞÖVALYE ZANNEDECEK,,,,
  • korkak amerikalılar.. sizin risk dediğiniz şeyler thyye vız gelir. hem nolucakmış o risklerde neymiş. ilk thy iner inemezsede yine bir ilk olurdu onuda Allah söyletmesin :(
  • Foda kayitlarina bakmadan inanmam. Muhim olan inmek degil stabil inmek. Dunyanin havayolu pas gecerken bizim inmemiz garip degil mi?
  • Yurtdışında bir yerde THY uçağına rastladığımda ya da bir yerden dönerken gurur doluyorum. Allah kaza bela vermesin
  • Planlanmış bir inişmiydi acaba yoksa tesadüf eseri mi ? Kimsenin yapamadığını thy mi yapmış nedir yani açıklama yapacak kadar gerçekleşen olay?detay lazım yoksa bıraksınlar bu işleri
  • Para para para.Para için ilk de iner ilk de kalkar iyi birşeymiş gibi haber yapmayın şöyle olayları.Çok da büyük bir olay yok US de uçan uçar ama bir uçak alırken temkinli olanlar neden böyle işlerde temkinli olmuyor anlamıyorum

Hafta sonundan beri Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı eyaletlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve zorlu hava şartları havayolu şirketlerini zoru durumda bırakırken, THY söz konusu şartlardan başarıyla çıktığını açıkladı.

Havalimanlarının kapanması sonrası 27 Ocak’ta JFK havalimanına güvenli bir şekilde ilk inen transatlantik uçuşun TK1 seferi ile Türk Hava Yolları uçağı olduğu belirtilirken, dönüş seferinin de TK12 ile vaktinde icra edildiği kaydedildi.

THY tarafından yapılan değerlendirmede şu ifadeler kullanıldı:

Amerika Birleşik Devletlerinin kuzey doğusunda  etkisini gösteren şiddetli kar fırtınası nedeniyle New York, Boston ve Washington seferlerimiz için alınan tedbirlerle Türk Hava Yolları başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir.

Bu süreçte ;

26Ocak TK1 (IST/New York) , TK81 (IST/Boston) , TK7 (IST/Washington) seferleri vaktinde icra edilmiş, dönüş seferlerinden TK12 (New York/IST) ve TK82 (Boston/IST) 4’er saat erken, TK8 (Washington/IST) vaktinde icra edilmiştir.

27Ocak TK3/4 (IST/New York/IST) ve TK81/82 (IST/Boston/IST) seferleri iptal edilmiş, TK1 (IST/New York) sefer için ise on-time icra etme kararı alınmıştır. İptal edilen seferlerin saatlerinde ilgili meydanlar operasyona kapalı kalmıştır.

Bugün itibariyle kar yağışı meydanlar üzerindeki etkisini kaybetmiştir ya da kaybetmektedir. Tüm seferlerimiz normal tarifeli saatlerinde icra edilecektir.

JFK HAVALİMANI'NA İLK THY İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tabiki. Ovunecek Bir durumdur. Marsada gideriz hertarafa gideriz THY. Layik gormuyomusunuz . Allah THY. Her turlu kazada belada korusun. Ben su anda buralardayim. Her taraf. Buz. Gun asiri kar yagiyor. Tehlikeli. Fakat. Cesaretinden dolayi gurur duyuyorum. JFK ikinci THY indi burda takipteyiz. Her kese selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nevarki yoğun havalarda iniş yapmak kolay İLS yapıcan tamamdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen öyle san ~ 9 yıl önce
inipte durmasida var kardesim Buz ve frenleme aradaki iliskiyi anlamaya calis istersen
UUEE ~ 9 yıl önce
Afrika'da terörün kol gezdiği yerlere Avrupalı havayollarının bile vatandaşını riske atmayıp uçmadığıpara uğruna sefer düzenleyen THY kardan mı korkacak.Yeter ki para olsun.Abartmaya da gerek yok yani.SAS herkesten önce indi,tüm havayolları iptal etmişken.İnmeyi de bu kadar niye abartıyorlarsa ,sanki marsa uzay mekiği mi indiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Övünecek bir durum degil. Allah muhafaza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fıy ~ 9 yıl önce
SANKI İNİŞLER ARZUYA GÖRE ,DE ŞİRKETLER INIYOR KALKIYOR .. ABD IZIN VERMESE NASIL INECEKSIN , OLAYI BÜYÜTMEYIN ALLAHAŞKINA , MİLLETDE BUNLARI ŞÖVALYE ZANNEDECEK,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkak avrupalılar ~ 9 yıl önce
korkak amerikalılar.. sizin risk dediğiniz şeyler thyye vız gelir. hem nolucakmış o risklerde neymiş. ilk thy iner inemezsede yine bir ilk olurdu onuda Allah söyletmesin :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Foda kayitlarina bakmadan inanmam. Muhim olan inmek degil stabil inmek. Dunyanin havayolu pas gecerken bizim inmemiz garip degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yurtdışında bir yerde THY uçağına rastladığımda ya da bir yerden dönerken gurur doluyorum. Allah kaza bela vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Planlanmış bir inişmiydi acaba yoksa tesadüf eseri mi ? Kimsenin yapamadığını thy mi yapmış nedir yani açıklama yapacak kadar gerçekleşen olay?detay lazım yoksa bıraksınlar bu işleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
Para para para.Para için ilk de iner ilk de kalkar iyi birşeymiş gibi haber yapmayın şöyle olayları.Çok da büyük bir olay yok US de uçan uçar ama bir uçak alırken temkinli olanlar neden böyle işlerde temkinli olmuyor anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000