11 Nisan 2012, Çarşamba 08:32:49

JETİNDE UYUYOR, VERGİDEN KAÇIYOR

İngiltere’de oturma izni olmayan işadamı, vergi ödememek için akşamları jetiyle ülke dışına çıkıp sabaha karşı dönüyor
  • Sazan değil "Aynalı Sazan". Bu da bir öğrencinin internette yayınladığı bir "gosip". Şimdi bu moda oldu. "Aynalı Sazan" demek bile sazanlara hakaret oldu bence.
  • Sacma uydurmasyon... Bisiklet mi sanmış acaba uçağı ?
  • sanki uçağı su yakıyor.. vergisini ödese daha ucuza gelir her halukarda.. yılık 270 günü uçak yolculuğu üstelik 12 saatten fazla.. mantıksız sanırım :))
  • Bu konuya deginmişken bu iş adamının her sabah kahvaltasına taze dalından kopartılmış zeytin getirmesi için hergün özel jetinin havalandırıp geri getirmesi de ayrı bi konu :) neden kacar bu adam vergiden
  • Biraz saçma bir haber gibi olmuş. Ne kadar vergi alıyor olabilirler ki? Bir jetin havalanıp, 24 saat havada kalıp tekrar iniş yapmasının maliyetinden daha mı fazla? Kaldı ki eğer bir iş adamıysa rahatlıkla istediği anda oturma iznide alabilir.
İngiltere Başbakanı David Cameron’ın eski yardımcısı Sarah Southern, Muhafazakâr Parti’nin bağışçılarından olan bir işadamının vergi ödememek için geceleri uçağında geçirdiğini iddia etti.

Southern, “İngiltere’de oturma izni olmayan yabancılar 1 yıl içinde 91 günden fazla ülkede kalıyorsa vergi ödemek zorunda. Bir işadamı vergi ödememek için gün bitmeden akşamları jetiyle İngiliz hava sahasından çıkıyor. Sabaha karşı Londra’ya geri dönüyor. Böylece 24 saat Londra’da kalmadığı için 91 günü asla dolmuyor” dedi. Southern “Siz de haftada üç kez jetinizde uyursanız, vergi vermeden bu ülkede istediğiniz her işi yapabilirsiniz” diye konuştu.

Habertürk
JETİNDE UYUYOR, VERGİDEN KAÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sazan değil "Aynalı Sazan". Bu da bir öğrencinin internette yayınladığı bir "gosip". Şimdi bu moda oldu. "Aynalı Sazan" demek bile sazanlara hakaret oldu bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sacma uydurmasyon... Bisiklet mi sanmış acaba uçağı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki uçağı su yakıyor.. vergisini ödese daha ucuza gelir her halukarda.. yılık 270 günü uçak yolculuğu üstelik 12 saatten fazla.. mantıksız sanırım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu konuya deginmişken bu iş adamının her sabah kahvaltasına taze dalından kopartılmış zeytin getirmesi için hergün özel jetinin havalandırıp geri getirmesi de ayrı bi konu :) neden kacar bu adam vergiden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biraz saçma bir haber gibi olmuş. Ne kadar vergi alıyor olabilirler ki? Bir jetin havalanıp, 24 saat havada kalıp tekrar iniş yapmasının maliyetinden daha mı fazla? Kaldı ki eğer bir iş adamıysa rahatlıkla istediği anda oturma iznide alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000