09 Haziran 2016, Perşembe 13:38:32

Jetforme ile özel uçuş!

Türkiye’nin ilk yeni nesil interaktif özel jet kiralama platformu olan JETFORME, sunduğu konforlu seyahatin yanı sıra uygun fiyatlı oluşuyla dikkat çekiyor.
  • Buna benzer bir sistem daha önce Türkiye de denendi sıkıntı bileti alan nasılsa özel uçak ben gelmeden kalkamaz . Zannediyor ki uçağın tamamını kiraladı terminale geç geliyor uçak kalkmış cingar başlıyor. Sistem esasında güzel hava taksi işletmelerin kar oranını artırıyor. Örnek olarak şahıs hava taksi şirketinden İstanbul - Münih için uçağın tamamını kiraladığı zaman İstanbul -Münih için gidiş ücretini ödemesini yaparken operatöre uçağın Münih ten boş dönmesine rağmen ücretini öder sistem burada devreye girer Münih ten İstanbul a gelmek isteyen yolcu çıkarsa uçak kapasitesi kadar yolcu kabul edilir yolcunun ödeyeceği ücretin çok az bir kısmı masraftır ( terminal kullanım, uçak içi ikram gibi ) geriye kalan ücret hava taksi sirketini kar olarak kalır. Hava taksi şirketler boş bacaklarda yolcu bulduğu taktirde 1 bacakta çifte kazanç elde ederler. Sistemin tutması bol kazançlar dileği ile hayırlı ugurlu olsun.
  • Thy business class varken ne gerek var bunları?
  • Bynlar güzel gelişmeler tabiki, keşke reklam olduğunu belirtseydiniz..
  • Bunların gelişmesi umut veriyor havacılık adına

Türkiye’nin ilk yeni nesil interaktif özel jet kiralama platformu olan JETFORME, sunduğu konforlu seyahatin yanı sıra uygun fiyatlı oluşuyla dikkat çekiyor.

JETFORME sayesinde yolcular; uçuş yaratarak istedikleri lokasyona, diledikleri zaman seyahat edebilmenin ayrıcalığıyla tanışıyor. Yolcular ve jet sahiplerini buluşturan JETFORME; dünyaca ünlü isimlerin kullandığı özel jet terminallerine en uygun şekilde ulaşım sağlarken, tüm Avrupa ve Orta Doğu ülkelerini kapsayan yaygın erişim noktasıyla farkını ortaya koyuyor.

Yaklaşık 1.000’e yakın özel jeti portföyünde bulunduran JETFORME, 40’ın üzerinde ülkeye seyahat edebilme ve sefer oluşturabilme imkanıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bu yeni nesil interaktif uygulama sayesinde jet sahipleri de jetlerini seçkin yolculara kiralama ve kendi seyahatlerinde boş koltukları başkalarıyla paylaşma fırsatını yakalıyor.

Yolcular JETFORME ile daha önceden oluşturulmuş olan bir uçuşa katılarak maksimum yolcu sayısını tamamlayabilmenin yanı sıra yeni bir uçuş planlayarak oluşturduğu seferin dolmasını bekleyerek de yolculuk yapabiliyor. İş seyahatleri, tatil planları ve anlık toplantılarda hayatı kolaylaştıracak olan JETFORME; kısa süreye sığdırdığı pasaport işlemleri ve özel terminal gibi sunduğu ayrıcalıklarla  dikkat çekiyor. Kalabalığa girmeden özel jetle keyifli bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan JETFORME,  kişiye ve gruplara özel uçuş alternatifleriyle yeniliklere açık olanların beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için http://www.jetforme.com adresini ziyaret edebilir; site üzerinden veya mobil olarak App Store ve Google Play’den JETFORME’yi ilk deneyen siz olabilirsiniz.

Jetforme ile özel uçuş!

Yorumlar

Hakan ~ 8 yıl önce
Buna benzer bir sistem daha önce Türkiye de denendi sıkıntı bileti alan nasılsa özel uçak ben gelmeden kalkamaz . Zannediyor ki uçağın tamamını kiraladı terminale geç geliyor uçak kalkmış cingar başlıyor. Sistem esasında güzel hava taksi işletmelerin kar oranını artırıyor. Örnek olarak şahıs hava taksi şirketinden İstanbul - Münih için uçağın tamamını kiraladığı zaman İstanbul -Münih için gidiş ücretini ödemesini yaparken operatöre uçağın Münih ten boş dönmesine rağmen ücretini öder sistem burada devreye girer Münih ten İstanbul a gelmek isteyen yolcu çıkarsa uçak kapasitesi kadar yolcu kabul edilir yolcunun ödeyeceği ücretin çok az bir kısmı masraftır ( terminal kullanım, uçak içi ikram gibi ) geriye kalan ücret hava taksi sirketini kar olarak kalır. Hava taksi şirketler boş bacaklarda yolcu bulduğu taktirde 1 bacakta çifte kazanç elde ederler. Sistemin tutması bol kazançlar dileği ile hayırlı ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Thy business class varken ne gerek var bunları?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Threegreen ~ 8 yıl önce
Bynlar güzel gelişmeler tabiki, keşke reklam olduğunu belirtseydiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 8 yıl önce
Bunların gelişmesi umut veriyor havacılık adına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000