23 Eylül 2017, Cumartesi 08:39:44

Jet2 2018'de Dalaman'a çıkarma yapacak

İngiltere’nin ikinci büyük tur operatörü Jet 2 Holiday’in CEO’su Steve Heap Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. İlçede turizmcilerle bir araya gelen Heap, 2017 turizm sezonunu değerlendirdi.
  • ingiliz turistler acayip olucu oluyor. Otelde en ufak eksik bulsun, kameraya cekip sikayet edip butun tatili belese getirirler :)
  • Ben hiç gelmesinler siz geldiniz günden beri ne ar kaldı ne edep
  • allah yardım etsin kardeşim dünyanın en kötü en fazla şikayet eden bir kuruş bırakmayan turist adam gidiyor bakkala bira alsın çips kuru ekmek peynir otelden almamak için böyle birşey gördünüz mü?? ben olsam kendim alıp dalaman havaliman hemen yolcu ederdim onu 4 uçak hikaye bak programına öyle şey yok üç kayitci herif
  • İyi degil ingilizlerin gelmesi cünkü para bırakmıyorlar devlet viseleri daha pahalı yapmadı gerekir en azından 50 pound
  • İngiliz bizim umutsuz vaka'lardan daha umutlu.Bunda bir terslik,garabet yokmu?
  • Ingiltere in en Pahalli firmasi oldunuz thy lariyla ucuyorum daha rahat ve konforlu no more jet2 byyyy
  • Bu sene ingiliz turistler rus ve arapların gölgesinde kaldı. Hadi bakalım...

İngiltere’nin ikinci büyük tur operatörü Jet 2 Holiday’in CEO’su Steve Heap Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. İlçede turizmcilerle bir araya gelen Heap, 2017 turizm sezonunu değerlendirdi. Heap, İngiliz turistlerin haksız tazminat taleplerine karşın yürüttükleri çalışmaların sonuna gelindiğini hatırlatarak, 'zafer çok yakında' müjdesini verdi.

Turizmcilerin katıldığı toplantıda Heap, İngiliz turistlerin asılsız tazminat taleplerine karşı yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Bu konuda umutlandıran açıklamalar yapan Heap şunları söyledi:

"Buradaki otelcilerin sıkıntısını biliyoruz. Bize iletildi. Haksız tazminat talepleriyle ilgili İngiliz hükümetiyle sıkı çalışma yapıyoruz. 2018 sezonunda haksız tazminat talepleriyle karşılaşmayacaksınız. Çalışmalarda sona geldik. Bakanlık yetkilileriyle bu konuyu istişare edeceğiz. Yakında zaferi ilan edeceğiz. Taslak çalışmamız tamamlandı. Hükümete gönderdik. Zaferi 2018 yılında kutlayacağız."

Heap, 2018 turizm sezonunda İngiliz turist sayısında artış yaşanacağını açıkladı. İngiltere’den Dalaman’a ek sefer müjdesi veren Heap, “2017 yılındaki durgunluk 2018 yılına da bir nebze yansıyacak. 2018’de Marmaris’teki oteller daha da dolu olacak. Buradaki yatırımları Marmaris ve Muğla’ya göre ayarlıyoruz. Ek uçak seferleri koyabiliriz. 9 yeni uçak aldık. Bunların dördünün rotası Dalaman olacak" dedi.

İngiliz CEO Heap, İngiltere’nin bir numaralı seyahat acentesi olmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye yatırımlarını arttırdıklarını belirten Heap, “Otellerde İngiliz turistler açısından biraz daha fazla yoğunluk yaşanacak. Yine de tedbirli baktığımız noktalar var Türk turizmiyle ilgili. Otelcilerden özelikle yaşadıkları her türlü olumsuzlukları rapor etmelerini istiyoruz. Türk turizminin önümüzdeki on yıllık dönemde Avrupa’ya hakim olacağını ve iyi yere geleceğimizi öngörüyoruz. Türkiye yatırımlarımızı arttırdık" diye konuştu.

Heap, Avrupa’da Tunus, İspanya ve Yunanistan’ın Türkiye’nin zorlu rakipleri olduğuna dikkat çekti. Bu ülkelerin Avrupa turizm potansiyelinden pay almak için farklı kampanyalar yürüttüğünü ifade etti.

Jet2 2018'de Dalaman'a çıkarma yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ölücüler ~ 6 yıl önce
ingiliz turistler acayip olucu oluyor. Otelde en ufak eksik bulsun, kameraya cekip sikayet edip butun tatili belese getirirler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarımcı ~ 6 yıl önce
Ben hiç gelmesinler siz geldiniz günden beri ne ar kaldı ne edep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en kötü turist İngiliz ~ 6 yıl önce
allah yardım etsin kardeşim dünyanın en kötü en fazla şikayet eden bir kuruş bırakmayan turist adam gidiyor bakkala bira alsın çips kuru ekmek peynir otelden almamak için böyle birşey gördünüz mü?? ben olsam kendim alıp dalaman havaliman hemen yolcu ederdim onu 4 uçak hikaye bak programına öyle şey yok üç kayitci herif

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngiliz ~ 6 yıl önce
İyi degil ingilizlerin gelmesi cünkü para bırakmıyorlar devlet viseleri daha pahalı yapmadı gerekir en azından 50 pound

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrish Jersey ~ 6 yıl önce
İngiliz bizim umutsuz vaka'lardan daha umutlu.Bunda bir terslik,garabet yokmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atkinson ~ 6 yıl önce
Ingiltere in en Pahalli firmasi oldunuz thy lariyla ucuyorum daha rahat ve konforlu no more jet2 byyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mech ~ 6 yıl önce
Bu sene ingiliz turistler rus ve arapların gölgesinde kaldı. Hadi bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000