25 Mart 2010, Perşembe 12:43:48

JET HAVAYOLLARI'NDAN JET HIZIYLA AÇIKLAMA

jet Havayolları bugün AirportHaber'de yayınlanan ve kabin memurlarının büyük tepkisini toplayan Uçuş Meleği Aranıyor, videosu ile ilgili açıklama gönderdi. İşte Jet Havayolları'ndan gelen o açıklama.
  • Bahsi geçen reklam ve ucusmelegiaraniyor.com sitesi Unileverin axe jet deodarant ları için yaptırdığı bir çalışmadır. Fakat Jet Hava Yollarını hiç araştırmadan ben bu şekilde bir reklamla piyasaya çıkacaklarını hiç zannetmezdim. Bu işin altında bir iş var. Kesin 1 taşta 2 kuş vuralım dediler :):):)
  • çello çalan kız güzeldi yha ben ona oy vercektim:)
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Önce Jet havayollarına hayırlı olsun. Bu arada " Müslümanların uçaklara alınmamasını isteyen Ann Coulter, üniversitede yaptığı konuşmada, Müslüman bir öğrenciye deveye binmesini önerdi" Yani deve daha iyiğdir.

Jet Hava Yolları,  henüz kurulmasına çalışılan, içinde ülkemizin de olduğu çok uluslu yabancı sermaye ile kurulacak olan bir  havacılık projesidir. Faaliyete geçmemiştir.  Henüz browsers ortamda ismen ve fikren  ama hizmet dışı olarak mevcuttur. Sermayesi ve kurum ortamı hazırlığı yapılmaktadır.  25,03,10  günü itibariyle haberdar olduğumuz, hostes-kabin objeli video içerikli 3D  olarak yapılandırılmış ucusmelegi.araniyor.com URL sininin, jethavyollari.com veya jet hava yolları’yla alakası yoktur. Jet hava yollarının kabin görevlisi istihdam etmek, seçmek bu ad ve nitelikte ilan görüşme açıklamak gibi bir girişim ve fiili mevzu bahis olmayıp  ihtiyacı da değildir, olmayacaktır.  Ahlaka, meslek anlayışımıza, ve adımıza saldırı olarak gördüğümüz gelişmenin google ve resmi merciler nezdinde hak aramasını başlattığımızı, değerli hostes camiasına da üzüntülerimizi  ifade ederiz. Saygıyla duyrulur.

 

Jet hava yolları

Jethavayollari.com

JET HAVAYOLLARI'NDAN JET HIZIYLA AÇIKLAMA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bahsi geçen reklam ve ucusmelegiaraniyor.com sitesi Unileverin axe jet deodarant ları için yaptırdığı bir çalışmadır. Fakat Jet Hava Yollarını hiç araştırmadan ben bu şekilde bir reklamla piyasaya çıkacaklarını hiç zannetmezdim. Bu işin altında bir iş var. Kesin 1 taşta 2 kuş vuralım dediler :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çello çalan kız güzeldi yha ben ona oy vercektim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce Jet havayollarına hayırlı olsun. Bu arada " Müslümanların uçaklara alınmamasını isteyen Ann Coulter, üniversitede yaptığı konuşmada, Müslüman bir öğrenciye deveye binmesini önerdi" Yani deve daha iyiğdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000