18 Mart 2015, Çarşamba 12:19:47

JET AIRWAYS UÇAĞINDA TUVALET KRİZİ

Uçağın tuvaleti tıkandı. Yolcular 6 saat koridordaki idrar birikintileri ile yolculuk etti.
  • Teknik iniş yap olsun bitsin
  • Desene, butun 777 ler geldikten sonra bizim de nurtopu gibi tuvalet problemlerimiz olacak, LH gibi akilli sirketler bosuna Airbus veya adam gibi Boeing leri almiyor, 747, 737 gibi. Cakma boeing- 777 sirketleri zarara ugratmaya devam ediyor.
  • Allah askina THY den ne Istiyorsunuz bazi Insanlarimiz ülkesinin basarilarini bile cekemiyorlar o yüzden bir yere varamiyorsunuz!!! THY gibi dünyada basarili bir havayolusirketi yok ama kimse gurur duymaz camur at izi kalsin!siz böyle devam edin....
  • adamlar 50 yolcuyla Delhi-Londra yapiyor.. vay anağan babağan kemüğüne..
  • Hiç şaşırmadım yeni delhi ve ya bombay sokagi veya new yorkta bir taksi tutunca içindeki koku ..normal hindistan uçağı değilmi..
  • Lax-İst uçuşunda 4 tuvalet arızalı şekilde geldik yolcular tuvaletlerde kuyruk oldu B-777 lerde bu tür arızalar demekki sık sık oluyor.
  • Ucakta Temel Kotil olsa cinnet getirirdi
  • 777 ucaklarinda birbirinden bagimsiz 3 ayri tuvalet tanki bulunur bunlara ucagin konfigurasyonuna gore 3 ya da 4 tuvalet bagli olabilir. Orta tankin hatti dizaynindan dolayi tikanmaya daha musaittir, hat tanka yakin bir yerden tikandigi icin tuvaletler kullanilmaya devam edildigi takdirde hatta kalan sivilar klozetlerden geri gelebilir. Ekibin burada uyanik olup ayni hatta bagli olan diger tuvaletleri kapatmasi gerekirdi, yapilmadigi icin ucagi su basmis.
  • THY'deki kiralık JetAirways uçaklarında da malesef durum aynı, hep biyerleri arızalı/bozuk.
  • Klozetten nasıl su taşıyor? Benim bildiğim uçak tuvaletlerinde hava vakumlama sistemi uygulanıyor?!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'den Londra'ya uçan Jet Havayolları'na ait bir uçak havadayken, iki tuvaletin klozetleri tıkandı. Uçaktaki yolcular tam 6 saat boyunca koridorda oluşan idrar birikintileri ile yolculuk yapmak zorunda kaldı.

Independent'ın haberine göre, 15 Şubat'ta 8 saatlik Delhi-Londra seferini yapmak üzere havalanan uçağın kabininden kalkıştan iki saat sonra kötü kokular yükselmeye başladı.

Bir süre sonra koridorla koltuk aralarının sıvıyla kaplanması üzerine tuvaleti kontrol eden hostes, klozetin taştığını görünce yerlere gazete kağıtları sererek oluşan gölcükleri engellemeye çalıştı.

Ancak kısa bir süre sonra ikinci bir tuvaletin klozetinin de tıkanması üzerine gazete kağıtları yetersiz kaldı.

Uçakta bulunan kırktan fazla yolcu ve mürettebat tam altı saat boyunca koridorda ve koltuk aralarında biriken idrarlar arasında ve ayaklarını yerden uzak tutmaya çalışarak yolculuk yapmak zorunda kaldı.

Olayın görgü tanıklarından Amrita Jaurre, tam altı saat havlu ve giyeceklerle burunlarını kapatarak uçtuklarını söyledi.

Olayı doğrulayan Mumbai merkezli Jet Havayolları, yolculara tazminat olarak uçuş kredisi teklif edildiğini duyurdu.




 

JET AIRWAYS UÇAĞINDA TUVALET KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Teknik iniş yap olsun bitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vampir ~ 9 yıl önce
Desene, butun 777 ler geldikten sonra bizim de nurtopu gibi tuvalet problemlerimiz olacak, LH gibi akilli sirketler bosuna Airbus veya adam gibi Boeing leri almiyor, 747, 737 gibi. Cakma boeing- 777 sirketleri zarara ugratmaya devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 9 yıl önce
Allah askina THY den ne Istiyorsunuz bazi Insanlarimiz ülkesinin basarilarini bile cekemiyorlar o yüzden bir yere varamiyorsunuz!!! THY gibi dünyada basarili bir havayolusirketi yok ama kimse gurur duymaz camur at izi kalsin!siz böyle devam edin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
adamlar 50 yolcuyla Delhi-Londra yapiyor.. vay anağan babağan kemüğüne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç şaşırmadım yeni delhi ve ya bombay sokagi veya new yorkta bir taksi tutunca içindeki koku ..normal hindistan uçağı değilmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lax-İst uçuşunda 4 tuvalet arızalı şekilde geldik yolcular tuvaletlerde kuyruk oldu B-777 lerde bu tür arızalar demekki sık sık oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ucakta Temel Kotil olsa cinnet getirirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
iyi olurdu
b777 ~ 9 yıl önce
hahaha. Kotil olsa yandaş gazeteleri yerden kaldırtırdı bence.
ch 38 ~ 9 yıl önce
777 ucaklarinda birbirinden bagimsiz 3 ayri tuvalet tanki bulunur bunlara ucagin konfigurasyonuna gore 3 ya da 4 tuvalet bagli olabilir. Orta tankin hatti dizaynindan dolayi tikanmaya daha musaittir, hat tanka yakin bir yerden tikandigi icin tuvaletler kullanilmaya devam edildigi takdirde hatta kalan sivilar klozetlerden geri gelebilir. Ekibin burada uyanik olup ayni hatta bagli olan diger tuvaletleri kapatmasi gerekirdi, yapilmadigi icin ucagi su basmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
Her garson THY garsonları gibi zeki değil ki.
Albtrs ~ 9 yıl önce
THY'deki kiralık JetAirways uçaklarında da malesef durum aynı, hep biyerleri arızalı/bozuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ki ~ 9 yıl önce
THY de Jet Airways 'ın uçakları kalmadı ki.onlar gideli çok oldu diye biliyorum.TC-JJE,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,R,S,T,U. toplam 16 adet.hepside fabrika çıkışlı.JJV,JJY,JJZ 'de test aşamasında.yani yakında toplam 19 adet777_300ER uçağımız olacak.hey maaşallah.
Klozet ~ 9 yıl önce
Klozetten nasıl su taşıyor? Benim bildiğim uçak tuvaletlerinde hava vakumlama sistemi uygulanıyor?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000