02 Nisan 2008, Çarşamba 18:08:01

Jazeera Airways de İstanbul'da

Kuveyt Havayolları Jazeera Airways İstanbul uçuşlarına başladı. Uçuşun tanıtımına Kuevytli iki bakan ve çok sayıda yetkili katıldı. İşte ayrıntılar.

Jazeera Airways, İstanbul’a ilk direkt uçuşunu gerçekleştirdi. İstanbul-Kuveyt arası yolculuk için Jazeera Airways’i tercih edenler 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçacak. Jazeera Airways’in İstanbul destinasyonuna yönelik seferlerinin başlaması nedeniyle gerçekleştirilen toplantı, Türkiye ve Kuveyt’ten çok sayıda yetkili ismi bir araya getirdi.

İstanbul, 1 Nisan 2008 - Kuveyt ve Dubai merkezli Jazeera Airways, Kuveyt’ten İstanbul’a ilk seferini gerçekleştirdi. İstanbul’a yapılan bu ilk direkt uçuş şerefine Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammad Sabah Al Salim Al Sabah ve Kuveyt Maliye Bakanı Mustafa Al-Jassim Al-Shammali’nin katılımlarıyla Çırağan Palace Kempinski’de bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Jazeera Airways üst düzey yetkililerinin yanı sıra, Kuveyt Sivil Havacılık Yetkilileri ile Türkiye’den Kuveyt bağlantılı firmaların üst düzey yöneticileri, konsolosluk temsilcileri, bankacılık ve yatırım gruplarının genel müdürleri ile çok sayıda üst düzey yetkili de hazır bulundu.

Cazip fiyatlara lüks uçuş keyfi

Lüks deri koltuklarla donatılmış altı adet yeni Airbus A320 ile uçuşlarını gerçekleştiren Jazeera Airways, bundan böyle İstanbul-Kuveyt parkurunda 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenli olarak uçacak.

Jazeera Airways Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Marwan Boodai, karşılıklı olarak İstanbul-Kuveyt seferlerinin başlaması nedeniyle düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İstanbul’un en yeni destinasyonumuz olmasından dolayı son derece heyecanlıyız. Kuveyt ve Türkiye arasında sürekli büyüyen iş ve ticaret hacmi göz önünde bulundurulduğunda bu heyecan daha da anlam kazanıyor. Stratejik öneme sahip bu iki ülke arasında son yıllarda sıkı ticari ilişkiler kurulurken, Kuveyt yatırım mercileri, Kuveyt Maliye Bakanlığı ve Kuveyt Ulusal Bankası’nın Türk firmalarındaki yatırımları da ciddi miktarlara ulaşmış durumdadır.”

İstanbul’u eşsiz tarihi ve kültürel zenginliklere sahip bir şehir olarak niteleyen Boodai, “Karşılıklı olarak İstanbul Kuveyt arasında gerçekleşecek düşük tarifeli uçuşlar, uygun uçuş saatleri ve rezervasyon işlemlerinin kolaylığı sayesinde, yolcularımıza benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatacağız.” dedi. Boodai, iki şehir arasındaki sefer sayısını artırmak için sabırsızlandıklarını da sözlerine ekledi.

Jazeera Airways’nın düşük tarifeli biletlerine www.jazeeraairways.com web adresinden ulaşmak mümkün. Yolcular tercih ettikleri koltukları da aynı adres üzerinden belirleyebiliyor.

Jazeera Airways hakkında

2004 yılında kurulan ve 2005 yılı Ekim ayında faaliyetlerine başlayan Jazeera Airways, Ortadoğu’nun ilk özel havayolu şirketi olup, herhangi bir hükümet tarafından sahip olunmayan ve desteklenmeyen tek havayolu şirketi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Jazeera Airways, altı adet Airbus A320’den oluşan yeni filosuyla Kuveyt ve Dubai’deki iki ana merkezden Ortadoğu, Kuzey Afrika, İran ve Hindistan’a kesintisiz seferler düzenlemektedir. Jazeera Airways, 27 Mart 2008 tarihinde Arabian Business Magazine tarafından Orta Doğu’nun en hızlı büyüyen firması ünvanı ile ödüllendirildi.

Jazeera Airways de İstanbul'da

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000