08 Temmuz 2009, Çarşamba 08:02:47

İzmir'e ilk uçak indi

Yaklaşık iki ay önce kurulup, Air Dusseldorf Travel Havayolları ortaklığı ile Almanya - Türkiye arasına seferlere başlayan TFT (Turkey Flight Travel), İzmir’e ilk seferini yaptı.
  • Okul tatilini ucuz fiatla ucan bir sirket,nasil kisi gecirir?Almanya'nin Bati ve Kuzay'inde 15 Agustos'tan itibaren Almanya cikisli ücretler düsecektir.Düsüncemi tam anlamiyle aciklamak istemiyorum.Sadece evlerte senlik diyorum.
  • Kac ay devam edecek merak ediyorum...Agustostan sonra her yil oldugu gibi bu tip sirletler BUHAR olur giderler...Yolcularda rezil olurlar...DIKKAT..Dusseldorf bolgesi her yil bu tip olaylari yasar Acentalari cok musait oldugundan yolculari kandirip gonderirler ama gelisleri maalesef olmaz.....DIKKAT

Dusseldorf’tan kalkan uçağın 151 yolcusunu, Adnan Menderes Havalimanı’nda şirketin CEO’su Muhammet Altan, güllerle karşıladı.

İzmir uçuşlarının başlaması ile birlikte, TFT’nin Türkiye’de sefer yaptığı nokta sayısı sekize yükseldi. Türkiye’de İstanbul, Ankara, Trabzon, Kayseri, Malatya, Adana ve Antalya’ya, günde en az iki kez düzenlenen seferler, Almanya’da yedi noktaya gerçekleştiriliyor.

19 Temmuz’a kadar 47 euro olarak belirlenen bilet fiyatlarına dahil olarak, ücretsiz kahvaltı ve öğle yemeği sunuluyor. TFT , İzmir’den, sadece pazar günleri sefer yapacak.

İzmir'e ilk uçak indi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Okul tatilini ucuz fiatla ucan bir sirket,nasil kisi gecirir?Almanya'nin Bati ve Kuzay'inde 15 Agustos'tan itibaren Almanya cikisli ücretler düsecektir.Düsüncemi tam anlamiyle aciklamak istemiyorum.Sadece evlerte senlik diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kac ay devam edecek merak ediyorum...Agustostan sonra her yil oldugu gibi bu tip sirletler BUHAR olur giderler...Yolcularda rezil olurlar...DIKKAT..Dusseldorf bolgesi her yil bu tip olaylari yasar Acentalari cok musait oldugundan yolculari kandirip gonderirler ama gelisleri maalesef olmaz.....DIKKAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000