01 Temmuz 2008, Salı 07:30:17

İzmir'e direk sefer talebi

İzmir'e her ülkeden direk sefer bulunmaması turizmin önünde bir engel olarak görülmeye başlandı...
  • Tarifeli sefer yapan tanınmış havayollarından; British Airways Londra'ya (İngiltere), Lufthansa Münih'e (Almanya), Sun Express de Frankfurt, Münih, Stutgart, Dusseldorf, Hannover, Köln, Berlin, Nürnberg (Almanya), Amsterdam (Hollanda), Paris (Fransa), Oslo (Norveç) ve Stockholm'e (İsveç) uçuyor. Bunun haricinde tarifeli sefer yapmayan ama tur operatörünün anlaşması doğrultusunda charter uçuş gerçekleştiren de bir sürü havayolu firması var.
  • Ben yurtdisinda oturuyorum ve Izmir'liyim. Hala Izmir gibi buyuk,onemli ve guzel bir sehire neden yurtdisindan direkt gelinemiyor?

İzmir'e bir kaç ülke dışında her ülkeden direk seferlerin olmaması 'turizmi ve tanıtımı olumsuz etkiler' görüşlerine neden oluyor. Ege Giyim Sanayicileri derneği başkanı Nedim Örün, 'İzmir'e bir kaç ülke dışında yurt dışından doğrudan uçuşların bulunmamasının ihracatın önünde büyük engel olduğunu' söyledi. Örün, 'Atina ve Selanik gibi merkezler İzmir ile direk bağlanmalı' diye görüş belirtti.

Öte yandan yurt dışından İzmir'e direk uçuş yapılması gerektiğini savunan İzmir sakinleri 'turizm ve tanıtım açısında direk uçuşlar şart, insanlar İzmir'e gelmek için farklı hatları kullanmak zorunda değil' dediler.

İzmir'e direk sefer talebi

Yorumlar

OpsOcc ~ 16 yıl önce
Tarifeli sefer yapan tanınmış havayollarından; British Airways Londra'ya (İngiltere), Lufthansa Münih'e (Almanya), Sun Express de Frankfurt, Münih, Stutgart, Dusseldorf, Hannover, Köln, Berlin, Nürnberg (Almanya), Amsterdam (Hollanda), Paris (Fransa), Oslo (Norveç) ve Stockholm'e (İsveç) uçuyor. Bunun haricinde tarifeli sefer yapmayan ama tur operatörünün anlaşması doğrultusunda charter uçuş gerçekleştiren de bir sürü havayolu firması var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Ben yurtdisinda oturuyorum ve Izmir'liyim. Hala Izmir gibi buyuk,onemli ve guzel bir sehire neden yurtdisindan direkt gelinemiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000