24 Mart 2018, Cumartesi 08:59:22

İzmir'den kalkış yapan uçakta öyle görüntüler çekildi ki...

İzmir-Atina seferini gerçekleştiren A3-997 sefer sayılı uçakta seyahat eden bir çiftin kamerasına oldukça ilginç bir görüntü takıldı.
  • Kedidir kedi
  • ucak lan o ..bunudamı soruyosunuz..
  • Havacılıkla ilgili haber yapan sitenin, havacılıkla ilgisi olmayan siteler gibi haber yapması ??? Haber var merak etmeyin. Sadece ofisten çıkın yeter ;)
  • Bu uçak fazla yakıt yakıyor veya yağ yakıyor kardeşim
  • Bu cok normal bir durum.” Ucaktan oyle goruntuler cekildi ki” basliga bak. Sanki baska bir sey. Herzaman gordugum seyler. Ileride bir kararti gorursun bazen de bir acik mavi yada beyazlik. Yaklastikca form degistrir. Gun batiminda yada gun dogumunda farkli renklerdedir. Dolunay isiginda bambaska. Sadece gorenler bilir. Yazdiginiz cogu sey biz pilotlara sacma geliyor. Okuyup egleninip guluyoruz iste..
  • Bunu her havacı bilir. O bir helikopter. Yüksek irtifada manevra yapınca çıkar o izler.
  • Motor rektefiyeye gidicek sıkıntı büyük
  • Tabiki Türkiye üzerine biyolojik silah sıkan Chemtrail operasyonuna ait bir hayalet görünmez radara yakalanmaz düşman f17'si
  • Ilyushin Tupolev ..
  • Gayet net, bilen bilir, çevre düşmanı motor çalıştıran bir uçak

İzmir-Atina seferini gerçekleştiren A3-997 sefer sayılı Aegean Airlines'a ait uçakta seyahat eden bir çiftin kamerasına oldukça ilginç bir görüntü takıldı. 

21 Mart 2018'de Ege Denizi üzerinde gerçekleştirilen uçuş sırasında kaydedildiği belirtilen görüntülerde bir karartı gören çift bu anı ölümsüzleştiriyor. Kerry John isimli yolcu tarafından daha sonra paylaşılan görüntülerde eşinin sık sık "Kerry, bu nedir?" diye sorarken, karartının hızla dönerek form değiştirdiği görünüyor.

Uzun yıllar Avustralya'da yaşayan Kerry John, orada çeşitli UFO araştırma topluluklarında yer aldığını ancak böylesi birşeyle daha önce hiç karşılaşmadığını ifade ediyor.

Uzmanların görüşlerine göre ise o karartı gökyüzündeki başka bir uçağın yoğunlaşma izleri (contrail) olarak tarif ediliyor.

İşte kameralara saniye saniye kaydedilen o anlar...

İzmir'den kalkış yapan uçakta öyle görüntüler çekildi ki...

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Fake ~ 6 yıl önce
Kedidir kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak ~ 6 yıl önce
ucak lan o ..bunudamı soruyosunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka?? ~ 6 yıl önce
Havacılıkla ilgili haber yapan sitenin, havacılıkla ilgisi olmayan siteler gibi haber yapması ??? Haber var merak etmeyin. Sadece ofisten çıkın yeter ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 6 yıl önce
Bu uçak fazla yakıt yakıyor veya yağ yakıyor kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Bu cok normal bir durum.” Ucaktan oyle goruntuler cekildi ki” basliga bak. Sanki baska bir sey. Herzaman gordugum seyler. Ileride bir kararti gorursun bazen de bir acik mavi yada beyazlik. Yaklastikca form degistrir. Gun batiminda yada gun dogumunda farkli renklerdedir. Dolunay isiginda bambaska. Sadece gorenler bilir. Yazdiginiz cogu sey biz pilotlara sacma geliyor. Okuyup egleninip guluyoruz iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 Cpt. ~ 6 yıl önce
Bunu her havacı bilir. O bir helikopter. Yüksek irtifada manevra yapınca çıkar o izler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B737 ~ 6 yıl önce
Sen gerçekten kaptansan. Seni kaptan yapanı dam üstüne dikeyim. Ulan ifr uçan helikoptermi var? Ayrıca o irtifaya çıkacak helikopterdeki şahıslar hypoxia nasıl olunur mu deniyorlar?
B737 ~ 6 yıl önce
Gördüğünüz uçak sizden alçak irtifada ise siyah tonlarda duman görürsünüz yüksekte ise beyaz tonlarda. Şimdi dağılın.
. ~ 6 yıl önce
Helikopter diyen kişinin mizahini bile anlamamak
B737’ye ~ 6 yıl önce
Basınçlandırma sisgemi olmayan uçaklarla 10000ft üstünde oksijen maskesiyle uçuş yapılabileceğini öğretmediler sanırım eğitimde.. Eğitim şart. İşte bunlar hep eğitim.
Saw ~ 6 yıl önce
Motor rektefiyeye gidicek sıkıntı büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ET ~ 6 yıl önce
Tabiki Türkiye üzerine biyolojik silah sıkan Chemtrail operasyonuna ait bir hayalet görünmez radara yakalanmaz düşman f17'si

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 6 yıl önce
Ilyushin Tupolev ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foxtrot ~ 6 yıl önce
Gayet net, bilen bilir, çevre düşmanı motor çalıştıran bir uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000