11 Temmuz 2009, Cumartesi 08:23:57

İZair'ın yeni uçağı seferlere başladı

İzmir Hava Yolları'nın (İZair) beşinci uçağı olan Foça seferlerine başladı. 180 kişi kapasiteli Airbus 320-200 model uçak, ilk yolcularını Almanya'nın Stutgart kentinden İzmir'e getirdi. Yolcular, İZair hosteslerinin sunduğu çiçeklerle karşılandı.
  • izair bence bir numara hostesleri estetik pilotları atletik benim bi kaç yolculuğum var.bi defasında trabzonda bi defasındada esb ye giderken pilotun ön hazırlığımı desek tüm uyarılar zamanında yapıldı sallansak ta güle oynaya gittik geldik.uçakları pırıl pırıl lalelinin havayoluna beş basar.izair yeni olmasa da farklı bir görev görüyor bence.ben hep memnun kaldım.elinize sağlık.
  • 90`larda AZAL Baku-Ankara-Izmir ucuyordu. Malesef, yolcu yetersizliginden dolayi kapandi. Insallah, IZAIR icin basarili olur. Ne de olsa Izmir ve Baku 1985`ten beri kardes sehirler... Izmir caddesi, kafeler, restoranlar Baku`de sIk sIk gorebilirsiniz.. Azerbaycan`dan sevgilerle

Foça Uçağı'nın ilk seferi nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda düzenlenen törene İzmir Vali Yardımcısı Günhan Sarıkaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İTO Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi, İZair Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necmi Çalışkan, İZair Genel Müdürü Gürol Yüksel katıldı.

İZMİR ARTIK ÇIKMAZ SOKAK DEĞİL

Törende konuşan Demirtaş, İZair'in İzmir'den yurtdışındaki 16 merkeze tarifeli uçuşlar düzenlediğini söyledi. Charter uçuşlarla beraber İzmir'den 38 merkeze uçmanın mümkün hale geldiğini dile getiren Demirtaş, "Bu gelişmede en büyük pay İZair'in. Kimse artık İzmir'e 'çıkmaz sokak' diyemez. İzmir'i uçurduk. İZair İzmir-Bakü uçuşları düzenlemek için başvurdu. İzni mutlaka alacağız. Moskova, Paris, Bağdat, Barcelona, Milano, Madrit, Tel aviv ve Şam da potansiyeli yüksek yerler. İzmir ve Ege'nin buralara uçuş potansiyeli var" dedi.

Foto: Mehmet Çelik

İZair'ın yeni uçağı seferlere başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
izair bence bir numara hostesleri estetik pilotları atletik benim bi kaç yolculuğum var.bi defasında trabzonda bi defasındada esb ye giderken pilotun ön hazırlığımı desek tüm uyarılar zamanında yapıldı sallansak ta güle oynaya gittik geldik.uçakları pırıl pırıl lalelinin havayoluna beş basar.izair yeni olmasa da farklı bir görev görüyor bence.ben hep memnun kaldım.elinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
90`larda AZAL Baku-Ankara-Izmir ucuyordu. Malesef, yolcu yetersizliginden dolayi kapandi. Insallah, IZAIR icin basarili olur. Ne de olsa Izmir ve Baku 1985`ten beri kardes sehirler... Izmir caddesi, kafeler, restoranlar Baku`de sIk sIk gorebilirsiniz.. Azerbaycan`dan sevgilerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000