13 Mayıs 2008, Salı 09:02:05

İzAir Hostesleri Yorgun mu?

Dün İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda İzAir hostesinin dikkatsizliği nedeniyle Diyarbakır uçağının slide’sinin patlamıştı. Airporthaber’in duyurduğu bu olayla ilgili bir mail geldi. Uyarı niteliğindeki bu maili yayınlıyoruz.
  • o kadar hosteslik için başvuranlar var. Hiçbirini halen alım yapmıyorlar ve öyle bekletiyorlar. Düşük maliyetli hava yolları , hem ekibini düzensizce kullanıyor hem de ikramdan kesiyor. İnsan doğru düzgün Kabin ekibini ayarlar da uçuşta hadi Sandwich dağıtma da bari bi kraker ve bir su ver yani . Otobusler kadar olamadılar.
  • YOK HOSTESLER ÖYLEŞMİŞ YOK BÖYLEYMİŞ KİME NE ARKADAŞIM HOSTESLERİN DERDİ SENİ Mİ GERDİ? NE ACAYİP İNSANLARSINIZ YAAA.BAŞKA İŞİNİZ Mİ YOK SİZİN
  • izair hosteslerinden ne yarar gelırkı zaten hepsi uçakta süzülmekten yolculara iş atmaktan başka ne işe yarar ki aldıkları eğitimler bile vasat kaldı ki,izair çok küçük bir firma adamlar kazanmak için tüm kaşarları toplayıp uçağa doldurmuş hostes diye:)
  • Burada suçlu hostesler ya da personel değil, elbetteki pegasus ve izair'de çalışan tüm personel pegasus'un yönetim şeklinden etkilendi, bir havayolunun amacı öncelikle kaliteli olmak olmalı, firmanın büyük ortaklarının SADECE PARA KAZANMAK amaçlı yaptıkları yönetim sonucu böyle hatalar yaşanıyor maalesef. Üzülerek belirtmeliyim ki; denetimlerden de bir şekilde geçiliyor. Ayrıntılara dikkat edilmiyor. Sivil havacılıkta denetimler kesinlikle tarihi belirsiz olmalı. Tarih belirterek yapılan denetimlerde elbette ki herkes 1-2 gün için kurallara uygun davranabiliyor.
  • Yaa ne denilebilirki.. Tek kelime ile yuhh. Birde mail çekerek uyarıyor. Yaa ne antikasınız. Bize yani yolculara ne hosteslerin yorgun olması. Zam almaması. Bilmem ne olmaları. Yorgunsalar uçmasınlar. Yahu bu havaollarını denetleyen birileri yokmu. Veya denetleyenler gözleri kapalımı denetliyor. Yarın bu gün bir hostes yüzünden bir yolcuya birşey olduğunda bakalım yetkillier ve yorgun oldukları söylenen hostesler nasıl hesap verecek....

“Sayın Yetkili
 
İzAir in dikkatsiz hostesi slide patlattı diye haber yapmışsınız ama bir araştırın bakalım hostes neden dikkatsiz. Çalışanlar şirket açıldığından beri %1 bile maaşlarına zam almadıkları gibi imzalatılan Pegasus’un yeni sözleşmeleriyle birçok hakları ellerinden alındı ve aldıkları paralar, yatırılan SSK ödemeleri düştü. Her şey bununla da bitmiyor. HOSTESLER YORGUN. Hostes azlığı yüzünden hostesler yorgun uçuşa gidiyor. Bu olumsuz etkiler göz önünde bulundurulursa bu kızcağızın patlattığı slide olayı hafif kalıyor. İnşallah daha büyük olaylar olmaz. Ama tabi kimsenin bunlardan haberi yok.”

 

İzAir Hostesleri Yorgun mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
o kadar hosteslik için başvuranlar var. Hiçbirini halen alım yapmıyorlar ve öyle bekletiyorlar. Düşük maliyetli hava yolları , hem ekibini düzensizce kullanıyor hem de ikramdan kesiyor. İnsan doğru düzgün Kabin ekibini ayarlar da uçuşta hadi Sandwich dağıtma da bari bi kraker ve bir su ver yani . Otobusler kadar olamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFİTAP ~ 15 yıl önce
YOK HOSTESLER ÖYLEŞMİŞ YOK BÖYLEYMİŞ KİME NE ARKADAŞIM HOSTESLERİN DERDİ SENİ Mİ GERDİ? NE ACAYİP İNSANLARSINIZ YAAA.BAŞKA İŞİNİZ Mİ YOK SİZİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleştirmen ~ 15 yıl önce
izair hosteslerinden ne yarar gelırkı zaten hepsi uçakta süzülmekten yolculara iş atmaktan başka ne işe yarar ki aldıkları eğitimler bile vasat kaldı ki,izair çok küçük bir firma adamlar kazanmak için tüm kaşarları toplayıp uçağa doldurmuş hostes diye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raikkonen ~ 16 yıl önce
Burada suçlu hostesler ya da personel değil, elbetteki pegasus ve izair'de çalışan tüm personel pegasus'un yönetim şeklinden etkilendi, bir havayolunun amacı öncelikle kaliteli olmak olmalı, firmanın büyük ortaklarının SADECE PARA KAZANMAK amaçlı yaptıkları yönetim sonucu böyle hatalar yaşanıyor maalesef. Üzülerek belirtmeliyim ki; denetimlerden de bir şekilde geçiliyor. Ayrıntılara dikkat edilmiyor. Sivil havacılıkta denetimler kesinlikle tarihi belirsiz olmalı. Tarih belirterek yapılan denetimlerde elbette ki herkes 1-2 gün için kurallara uygun davranabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 16 yıl önce
Yaa ne denilebilirki.. Tek kelime ile yuhh. Birde mail çekerek uyarıyor. Yaa ne antikasınız. Bize yani yolculara ne hosteslerin yorgun olması. Zam almaması. Bilmem ne olmaları. Yorgunsalar uçmasınlar. Yahu bu havaollarını denetleyen birileri yokmu. Veya denetleyenler gözleri kapalımı denetliyor. Yarın bu gün bir hostes yüzünden bir yolcuya birşey olduğunda bakalım yetkillier ve yorgun oldukları söylenen hostesler nasıl hesap verecek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000