14 Kasım 2009, Cumartesi 08:26:25

İZair diğer Yunan şehirlerine de uçacak...

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Hava Yolları'nın Atina'ya direk uçuş düzenlediğini, yakında diğer Yunan şehirlerine de uçuş yapılabileceğini söyledi.
  • Eh be cahil kardeşim buraya saçma sapan yorum yazmayı biliyorsun da bir merak edip izair.com sitesine bir baksana nereye uçarmış ne edermiş öğrenirsin. İzmirde TK'yı SunEx'i aprona gömen şirkettir İzair. Bir bilet al uçta gör bakalım dolumu boşmu yaşmı kurumu :)
  • Nasıl bir şirket bu ? Nereye uçar ne eder ?
  • Böyle bir şirket mi var ? Nereye uçuyor ? Pegasusun alt kuruluşu değil mi ? Her uçağı bomboş gidiyor. Şimdi de yunan adalarına mı uçacak ?
  • selanik,atina,kos,korfu,rhodos,bunlarladan bakican turist cekmeye izmire eski göcmenlerde orda var.Rumlar can atiyor izmire gelmeye.
  • sahip çıksaydınızda oraya uçuşlar devam etseydi....öyle 20-30 kişiyle olmaz bu işler...ama bekleyin bölgesel havacılık başlarsa belki pervaneliler gelir size...:) oda belki
  • izair balikesire uctuda ne oldu? 15-20 yolcudan fazla yolcusu olmadi seferlerinde?
  • Balıkesir'e uçun daha iyi :)))
  • Bu haber Ali Sabanci'nin agzindan cikmadan inanmam!
  • izair atina uçuşlarını doldurduğundan artık yunanistan ın diğer şehilerine de uçuş yaparak müthiş kar elde edecek dimi ekrem beeyyy...
  • acaba pegasus biliyor mu bu projeyi? :)))

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki ülke sorunlarının çözümü için Yunanistan'a önerdiği yüksek istişare konseyinde ticaret odası başkanlarının da yer alması gerektiğini belirtirken, “Siyasetçilerimzen Atatürk ve Venizelos’un gösterdiği kadar cesur olmalarını istiyoruz” dedi.

İZTO tarafından Yunanistan'ın Girit Adası'na düzenlenen iş ve inceleme gezisinin ikinci gününde Heraklion kentinin Hanya kentine geçti. Hanya Ticaret Odası’nd düzenlenen toplantının açılışında konuşan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, iş adamları olarak yıllardır kalıcı barışı sağlamak için mücadele verdiklerini, iki ülke iş adamlarının birbirini ziyaret etmesinin ilişkilerin hızla iyileşmesine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

İzmir Hava Yolları'nın Atina'ya direk uçuş düzenlediğini, yakında Selanik, Girit ve Rodos seferlerini de düzenlemesinin planlandığını kaydeden Demirtaş, Girit'in uçakla İzmir'e Ankara'dan daha yakın olduğunu, bu yakınlığın değerlendirilmesi için hava ve deniz yolu bağlantılarının gerektiğini söyledi. Demirtaş, şöyle konuştu: ''O kadar yakınız ki birbirimize sırt dönme hakkımız yok. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atina'yla ilgili sorunların kaldırılmasını istiyor. Geçen hafta bir devlet bakanını Atina'ya gönderdi. Kıbrıs, Ege, azınlıklar ve yasa dışı göç maddelerini içeren bir paket sundu. İki ülke arasında barış ortamının yaratılması için yüksek düzeyli istişare konseyi oluşturulmasını önerdi. İki hükümetten de şunu istiyoruz bu istişare konseyinde mutlaka oda başkanları da yer almalıdır. O zaman sıfır sorun ve önyargısız bir ortama ulaşabiliriz"

Yunanistan'dan bir dış politika sözcüsünün Türkiye'nin sunduğu önerilerle ilgili ''ön koşullar olmadan diyalog olmaz'' ifadesini kullandığını belirten Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü ''Siyasetçilere göre bizim farkımız ön koşulsuz dostluk. Yıllarca ön koşulsuz biraraya geldik. Bunun sonuçlarını aldık. Bizler şu anda Venizeloz'un memleketindeyiz. Siyasetçilerimizden, 1930 yılında yani savaştan 7 yıl sonra buluşan Atatürk ve Venizeloz'un gösterdiği cesaret kadar cesaret göstermeleridir. 79 yıl sonra tarihin yeniden yazılmasına ihtiyaç var"

İZair diğer Yunan şehirlerine de uçacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Eh be cahil kardeşim buraya saçma sapan yorum yazmayı biliyorsun da bir merak edip izair.com sitesine bir baksana nereye uçarmış ne edermiş öğrenirsin. İzmirde TK'yı SunEx'i aprona gömen şirkettir İzair. Bir bilet al uçta gör bakalım dolumu boşmu yaşmı kurumu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl bir şirket bu ? Nereye uçar ne eder ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle bir şirket mi var ? Nereye uçuyor ? Pegasusun alt kuruluşu değil mi ? Her uçağı bomboş gidiyor. Şimdi de yunan adalarına mı uçacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
selanik,atina,kos,korfu,rhodos,bunlarladan bakican turist cekmeye izmire eski göcmenlerde orda var.Rumlar can atiyor izmire gelmeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sahip çıksaydınızda oraya uçuşlar devam etseydi....öyle 20-30 kişiyle olmaz bu işler...ama bekleyin bölgesel havacılık başlarsa belki pervaneliler gelir size...:) oda belki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izair balikesire uctuda ne oldu? 15-20 yolcudan fazla yolcusu olmadi seferlerinde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Balıkesir'e uçun daha iyi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu haber Ali Sabanci'nin agzindan cikmadan inanmam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izair atina uçuşlarını doldurduğundan artık yunanistan ın diğer şehilerine de uçuş yaparak müthiş kar elde edecek dimi ekrem beeyyy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba pegasus biliyor mu bu projeyi? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000